Eşim ben hasta iken çok anlayışsız?

şimdi şöyle biz balayindan beri böyleyiz benim eşim çok anlayışsız biri ben o hasta olunca gece 3te bile hastaneye gittiğim oldu sabahın köründe gelip kahvaltı hazırladığım vs ben bugün hastaydım başım vs donuyordu neyse kalktım kahvaltı hazırlamaya dünde bulasiklar kalmıştı misafir geldiydi neyse onlarida aldırım dedim o sırada çok başım döndü yere oturdum oda yatak odasında çamaşırları görmüş sepette yıkanmıştı bağırmaya başladı nie ıslak bunlar sen ne biçim karısın işte kahvaltı hazır değil bunu çağırıyorum sesleniyorum duymuyor mahsustan ben ayağa kalkamıyorum o derece başım döndü bu bağırdı nie çağırıyorsun işte. Söylesene ne olduğunu nie beni çağırıyorsun ağzın yokmu vs en son sinirlendim kalktım bağırdım buna hayvan herif dedim ben sana meraklı değilim dedim hastayım başım döndü çağırdım çamaşırlar yıkandı asılacak dedim her şeye canım canım bağırma dedim erken kalkmışın yapıp yesene ozmn yemeğini dedim bilmiyorum ya bu kaçıncı uyarmam ben gitmek istiyorum ailemin yanına da karar veremedim

Eşim ben hasta iken çok anlayışsız?