şimdi şöyle biz balayindan beri böyleyiz benim eşim çok anlayışsız biri ben o hasta olunca gece 3te bile hastaneye gittiğim oldu sabahın köründe gelip kahvaltı hazırladığım vs ben bugün hastaydım başım vs donuyordu neyse kalktım kahvaltı hazırlamaya dünde bulasiklar kalmıştı misafir geldiydi neyse onlarida aldırım dedim o sırada çok başım döndü yere oturdum oda yatak odasında çamaşırları görmüş sepette yıkanmıştı bağırmaya başladı nie ıslak bunlar sen ne biçim karısın işte kahvaltı hazır değil bunu çağırıyorum sesleniyorum duymuyor mahsustan ben ayağa kalkamıyorum o derece başım döndü bu bağırdı nie çağırıyorsun işte. Söylesene ne olduğunu nie beni çağırıyorsun ağzın yokmu vs en son sinirlendim kalktım bağırdım buna hayvan herif dedim ben sana meraklı değilim dedim hastayım başım döndü çağırdım çamaşırlar yıkandı asılacak dedim her şeye canım canım bağırma dedim erken kalkmışın yapıp yesene ozmn yemeğini dedim bilmiyorum ya bu kaçıncı uyarmam ben gitmek istiyorum ailemin yanına da karar veremedim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Git Biraz burnu sürtsün inan yola gelicek ama bak üstüne basa basa diyorum o bayanlara gelip senden özür dileyene kadar telefonlarını açma onun
çok mu arıyorsunuz bu tip erkekleri ciddi ciddi soruyorum bak?
bilmiyorum böyle değildi sonradan değişti ya da göstermedi huyunu
sen fark edememişsin
Hayır ederim ben normalde bu bana pamuk prenses gibiydi sesini bile yükseltmezdi ben bikere bişi dese anlardım caktirmadi kendi ağzıyla dedi seni nasıl kandırdım dedi şakayla karisik
diyorum işte sen anlamamışsın sadece sana olan davranışlarına bakmışsın sen neyse ne diyim ders olmuştur sana biraz geç olmuş ama
Yardımcı olmuyorsa sana hastalıkta sağlıkta zor bu evlilik
Zor benim için saten hastayken ben kafamı zor kaldiriyorum beyfendi elini sürmez biseye ben evlendigim günden beri kavga içindeyiz artık yoruldum
Karşına al konuşmayı dene
Bunla konusulmuyor hemen bagirmalar hakaret varı konuşmalar benim akıl yoruldu artik bir gün öldurcem bunu
Sen o adama eş olmaya mı köpek olmaya mı gittin? Ne diye evlenmiş seninle? Çok afedersin ama
Geçen de yine tartıştık annesinin yanında hemde bana kalcan kocaman. İşte koltuğu kırıyorsun sen iste büsürü hakaret etti bende dedim sen kendine bak göbeğin benden beter dedim dalga geçti benimle sinirlendim kaynanamda kaldım o gece işte yerde çorap gormuste neymiş pismisim ne alaka dedim topla ben senin kıçını topluyomya dedim
Çocuğun falan var mı? Yazık etme kendine. Kadın ilgisiz kalır mı? İçinde sevgi de bitmiş. İlgisiz bırakınca normal tabii
Evliliğin 4 aylık mı? Kızım kaç hemen kaç. Bir de bu adam dışarıda hoş görünen ama ailesine kötü davranan bir tiptir kesin. Sizi hep 2. plana atıyordur
Çocuk yok olmuyorda saten 4aydie
Dışarda herkes seviyor bunu nedense anlatsam çevreye inanmazlar. bana kötü hep
Ben o tür adamları çok iyi bilirim. Bak sen söylemeden tahmin ettim. Eğer devam edersen bence kötü şekilde devam edecek hayatın. Sen ayrılırsan 1-2 sene içinde yeni birisiyle evlenip bu sefer de onun hayatını yalan edecek yüksek ihtimalle. O yüzden iyi düşün. 4 ay kısa bir süre. Kötü tavsiye vermek de istemem ama çocuk olmadan uzaklaştın uzaklaştın yoksa aranızda bağ olur. Ayrılamazsın. Kadınlar duygusal. Böyle kararlar verirken çocuklarını düşünüyorlar. Bilgine
Polikistik over sendromum var saten olmuyor çocuk
İyi düşünmelisin kac yıllık evlisin
yıl olmadiki daha 4 aylık evliyiz
Ozaman konuş sonra kararını ver
benimle hiç konusmuyorki akşam geliyor işten TV aciyir sonra uyuya kalıyor sabah kalkiyor dışarı kapıya çıkıyor evleneli oturup benimle baş başa adam gibi bir sohbeti yokki
Severek evlenmedinizmi
Severek evlendik benimle önceki kadar ilgili değil
Allah yardımcın olsun
Amin
Nisalik doneminde nasildi
Nişanliyken benim gözümden yaş aksa üstume titrerdi sonra sürekli bulusurdu gezmek isterdi kiyamazdi bana tek kötü laf etmiyordu
İşte evliklik herşeyi bitiriyor
ailesi bunu böyle yapmış bence hep dışlanmış benim gozlemim bu hep ezilmiş bu sevgiyi tam görememiş sanırım yetistirilememis bu annesi yetistirememis ondan böyle sanirim
Yok be evlillik bitiyorr
oysa can atıyordu benle evlenmek için
Çünkü o dönemde isteğini alamıyordu
Evliliğin nasıl
Kötu sürekli bir kargaşa kavga onla uğraşıyorum hakaret vücuduma ruhuma her şekilde ediyor
Baya zo durum
Oha hiçim bu huyunu görmedin hizmetçi değilsin sen
Nasıl sevgi bu
Göstermedi huyunuki çok iyiydi nişanliyken görsem bu huyunu anında terk ederdimki
Geçmiş olsun
hayvanla evlisin
Dedimki ona sen hayvansin dedim gelmiş bana bağırma diyor vururum diyor bende dedim yiyorsa vur dedim yersin bir tarafına tekmeyi dedim
yaslariniz kac
21 25
hmmmm
Karekterini skm
karaktersiz hayvan bu * bu çünkü
Ne yapmayı düşünüyorsun peki
boşanmak istiyorum ama bir yandanda zor benim için aile baskısı çevre baskısı psikolojim bozulur benim ben biliom kendimi
Neden bozulsun yaş kaç yaş ilerledikçe her şey daha kötü olur ne kadar erken o kadar iyi çevrendeki hiç kimse senin hayatını yaşamıyor sen yasyrsn
21 yaşındayım ben ailemi biliyorim bir zaman sonra benim kafama kakar onlar diyecekler beceremedim evliliği yok biz dedik vs çevre diycek bak baceremedi geldi kocadan bilmiyorum ya
Senin hayatın senin tercihin annem veya baban aynı yatakta yatmyr sonucta şu. zihniyetten çıkın artk
Ne zamandır evlisin
4aydir