Hasta oldum eşim benimle ilgilenmedi?

6 aylık evliyiz 2 gün önce çok kötü grip oldum aynı zamanda da 1,5 aylık hamileyim o yüzden ilaçta kullanamıyorum. Çok üşüdüm ayaklarım tir tir titredi sıcak su torbasına su koyup getirir misin dedim tam 3-4 defa. Beni şimdi kaldırma sonra getiririm diye geciktirdi. Bekledim baya bi sonra sen hasta bakmayı bilmiyosun diyip kalkıp kendim aldım ben klkınca hemen peşimden geldi sen git ben getiririm ben orada oturuyodum dinleniyodum getiricektim aslında dedi (ikimizde çalışıyoruz ve aynı saatte eve giriyoruz hatta ben 1 gün ondan fazla çalışıyorum) bende ağlamaya başladım çünkğ bi önceki hastalığımda da böyleydi ilgilenmiyo insan hastayken sevgiye naza ilgiye daha düşkün oluyo. Sonra ben uyudum uyurken gelip öptü biseyler söyledi ama yüzüme söylemiyor. Sonra uyanınca bence vicdanını rahatlatmak için mandalina yedirmeye çalıştı ama yemedim ve hiç konuşmadım ve tüm gece ağladım. Üzerine benim üstüme çok geliyosun demez mi? İnsan gelip özür dilerim şöyle böyle diyip gönlümü alabilirdi ben küs kalmayı sevmiyorum ama gelip gönlümü alsın istiyorum. Ben onun yanında gece bıyu ağladım ve bana ağlama bile demedi.

Hasta oldum eşim benimle ilgilenmedi?