Ben kesebilirdim sonuçta benim özelimi ona anlatabilirler yani rahat olamazdım. Peki siz sevgilinizden ayrıldıktan sonra ortak arkadaşlarınızla konuşmaya devam eder miydiniz?
Sevgilinizden ayrıldıktan sonra ortak arkadaşlarla muhabbetinizi keser misiniz?
Şöyle söyleyeyim. Ortak arkadaşımın karakterine, insanlığına, tanıdığım süreye, üslubuna ve konuşma tarzına göre bağlantımı keser ve ömür boyu devam edebilirim. Aksi taktirde ayrıldığım kişiye ve bana, bu durum acı vermeye devam edecektir. Şiddetli bir ayrılık olmuş ise bu aradaki kişiye de zarar verecektir. Sağlam karaktere sahip bir dost veya arkadaş her iki tarafa da laf taşımadan ilerleyebilir diye düşünüyorum. Bu ara da bu soru iyi geldi :)
Sevgiliden ayrılmak olmaz dedim tekrar söylüyorum.. Çünkü sevgili demek yürek verilen ve gerçekten bağlanılan sevilen kişi demek.. Ancak bir arkadaştan veya flörtten ayrılınca ortak arkadaşla görüşmemenin bir mantığı olmaz.. Yalnız o ortak arkadaş laf taşıyan oratlık karıştıran olursa iş değişir..
Ortak arkadas ne demek Sevgilim de taniyor, ben de taniyorum Sevgilimle ortak taniyoruz diye neden tanidigim biriyle iletisimimi keseyim Sevgilim sayesinde tanistigim biriyse bile kesmem, firsat buldukca kaynasiriz Iliski yurutmek guzeldir Arkadaslarinizi uzmeyin
Gunumuzde insan ilişkileri okadar civiklasip lackalasmiski görsel medya ve internet yüzünden toplum iyicie asimile oldu zaten. Tıpkı amerikan filmlerindeki gibi insanlar iyice large oldu. Ben keserim ama kesmeyen hatta su an bile mesajlasanlarin sayısı gün geçtikçe artiyor
Ortak arkadaşları bu durumdan dolayı yargılamam ve gereksiz yere onlarla iletişimimi kesmem. Bir insanla iletişimini kesmen için geçerli bir sebebinin olması gerekir. O yüzden geçerli bir sebep olmadığı sürece ilişkimi kesmem.
Ben kesmedim şimdiye kadar sadece ayrılık sonrası onların nabızlarını bir yoklarım bana mı daha yakınlar eski manitama diye ona yakınlarsa özel hayatımla ilgili hiç birşey anlatmam fazlada yakınlaşmam. Bana yakınlarsa aynı şekil devam
Ortak arkadaslarim sevgilimden once de varsa kesmem ama onunla hayatima girdilerse hepsini cikartirim hayatimdan yani samiyeti bitirir merhaba ne habere donderirim olayi
No problem abi niye kesiyim.. ki benim "ozelimi" ortak arkadaslar bile biliyosa o bilse nolur.. eger ozelimse zaten yakin arkadaslar arkadaslar da bilmiyodur
O ortak arkadaşımızla sevgilim vasıtasıyla tanistiysam ayrıldıktan sonra samimi olamayız zaten sadece merhaba merhaba zaten kızlar arasında dayanışma çok güçlü olduğu için eğer ortak arkadaş kız arkadassa benimle muhabbeti direk kesecektir. Daha önce yaşanmış bir hikayedir 😅
Ortak arkadasin yeri ayri, eski sevgilinin yeri ayri. Ha sadece onun arkadasi diye az görüsmüssem o baska da, benim ztn arkadasimsa neden görüsmiyeyim ki..
En İyi Cevaplar