Ayrıldığınız sevgilinizle dost kalabilir mısınız?
Kalabilirim
Kalamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ayrıldığınız sevgilinizle dost kalabilir mısınız?
Kalamam. Kalınmaz bence. Çünkü aranda birşeyler geçmiş, olaylar olmuş. Yakın arkadaş olamaz insan ama saygı çerçevesi içinde ayrılırsa, arada sırada hal hatır sorulur. Düşman olunmaz. Ama kötü bir ayrılık varsa, bir taraf aldattıysa o zaman işte arkadaş olunmaz.
Aynen bende asla sevgili falan kalamam önceden sevdiğim ettiğim insan ile. Yani ne bileyim bir sürü arkadaş var iken neden eski sevgilim ile arkadaş olayım.
Cevap
7Cevap
Neden ayrıldığıma göre değişir
Kalamassın eski sevgilinle arkadaş olmaz yani
Aynen bende aynı fikirdeyim. Bende asla arkadaş falan kalamam önceden sevdiğim ettiğim insan ile. Yani dünyada o kadar insan varken neden eski sevgilimle arkadaş olayım.
Exten next olmadığı gibi, arkadaş da kalınmaz.
Aynen bende aynı fikirdeyim. Exten ne arkadaş olur ne de dost falan. Arkadaş kalabilen insan yoktur bence eski sevgilisiyle diye düşünüyorum ben.
Insan gibi ayrılma taraftarıyım ama arkadaşta olmam.
Aynen bende aynı şekilde düşünüyorum. Asla düşman olarak ayrılmam ama asla arkadas olarakta kalmam onunla. Bu dünyada bana başka arkadaş falan mı yok.
Kalamam eski sevgiliden arkadaş falan olmaz bu saçmalığı da kim çıkardı anlamış değilim.
Aynen bende aynı şekilde düşünüyorum seninle. Eski sevgiliden ne dost olur sana ne arkadaş. Arkadaş kalabilen hiç kimse yoktur bence eski sevgilisi ile.
Kalanlar fb dir😂 hiç kuşkusuz.
Ha evli olsan ortada çocuk olsa boşanıp arkadaş kal anlarım ama sevgilisin bir bağın yok ne arkadaşı🤔
Üstünden zaman geçmesi lazım. Sıcağı sıcağına kalamam.
Düzgün bitmişse ikimizde soğuduğumuzu uygun dinle konuştuysak olurum
Kalamam hayır ne yazık ki
Kalanlar nasıl kalıyorlarsa ben asla kalamam.
Hayır, yaşanmışlıklar var.
Yok kalmam geniş biri değilim
Kalmam...
Kalabilirim
Kalamam
Kalmam , saçmalık bu
Hayır bu saçmalık
Kalamam
İmkansız bir şey bu
Evet
Hayır
ana avrat döverim