Ayrıldığınız sevgilinizle dost kalabilir misiniz?
Kalabilirim
Hayır kalamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ayrıldığınız sevgilinizle dost kalabilir misiniz?
Böyle bir şey yapabilen insan hayatındaki kadını ya da erkeği hiç sevmemiş demektir, hayatım boyunca birisini seven bir insan bir ilişki yaş ayan insan ya da belli bir zaman sonra hayatındaki bulunan insan alışkanlık sevgi aşk durumları yaşayan insan, elini tuttuğunu gözünün içine baktığını kısacası duygusal bir fiziksel anlamda bir şeyler yaşadığı insanlar bir zaman sonra arkadaş kalması gerçekten imkansız bir şeydir. Her şeyden önce insanın kendine yaptığı en büyük saygısızlıktır siz arkadaş kalacaksınız o başkasıyla sevgili olacak evlenecek çocuklar olacak ve siz bunları göreceksiniz kesinlikle yapmamalısınız.
Ben kalmazdım ama kişiye göre değişir tavsiyem olarak, Ayrıldığınız bir ilişki sonrasında eski sevgilinizle dost kalmak mümkün olabilir, ancak bu durum birçok faktöre bağlıdır. Her iki tarafın da duygusal durumu, ilişkinin nasıl sonlandığı, gelecekteki beklentiler ve iletişim tarzları gibi etkenler, eski sevgilinizle dost kalmayı ne kadar uygun veya sağlıklı kılabilir. Eğer ilişkinizde güzel anılar biriktirdiyseniz, bu anıları paylaşarak dostça bir ilişki sürdürebilirsiniz. Eğer aynı arkadaş çevresine sahipseniz veya aynı iş yerinde çalışıyorsanız, dostça bir ilişki sürdürmek daha kolay olabilir. Eski sevgilinizle arkadaş olarak kalmak, duygusal anlamda birbirinize destek olabilmenizi sağlayabilir. İlişki sonrası duygusal bağlantı hala güçlüyse, dostça bir ilişki sürdürmek zor olabilir ve bu durum yeni ilişkilerinizi etkileyebilir. Yeni bir ilişkiye başladığınızda, eski sevgilinizle dost kalmak yeni partnerinizle sorunlara yol açabilir. Eski sevgilinizle iletişim ve beklentiler konusunda uyum sağlayamıyorsanız, dostça bir ilişki sürdürmek zor olabilir.
eski düşmandan dost olmaz domuz derisinden post olmaz
sevgili kavramı içeren tüm faaliyetlerini hatırlatıcı bir kişiyle arkadaş dost falan gibi gereksiz geniş bir bağ kurulamaz aynı mahallede durmak bile etik değil böyle bir şey yok
Cevap
8Cevap
Kalmam ne gerek var? Insan kıtlığı mı var? Herkes yoluna baksın
Kalmamayı tercih ederim.. Herkes kendi hayatına baksın, eski sevgiliden dost olmaz..
1 tanesi hariç hepsiyle dost kaldım kırıp dökmeden bıraktım bitirdim...
hiç kalmadım
medeni gibi görünen samimiyetsiz saçmalıkları sevmem
olmaz bence ya o kadar özel şey paylaştıktan sonra ne arkadaşlığı yani
Aynen öyle bencede olmaz. O kadar zaman konuş güzel günler geçir sonra hiçbir şey olmamış gibi arkadaş kal. Hiç benlik değil öyle arkadaş kalmak falan.
Yeni sevgilisine tüyo mu vercem? Saçmalık
Aynen bencede bunu bence ne erkek ne de kız kabul eder. Şahsen bana göre ters ayrıldığın biri ile arkadaş kalmak falan. Kalan çok insan var nasıl bu şekilde yapabiliyorlar hayret ediyorum doğrusu.
Eğer konu boşanmaysa ve ortada bir çocuk varsa konu değişebilir.
Ama eski sevgiliden asla dost olmaz. Gereksiz ve saçma bir hareket. Lümpenler yapar bunu.
Kalmam
Aynen bende asla kalamam çok saçma bence. Bir zamanlar sevdiğin insan ile iki dost olabilmek benim için çok saçma ya. Ben şahsen dost most asla kalamam bir zamanlar sevdiğim adam ile.
Kalamam o kadar geniş bir insan degilim
Hayır kalamam asla
Kalmam desek daha doğru olur
Kalamam
Aynen bende asla kalamam. Yani bana başka arkadaşmı yok hem. Eski sevdiğin insanla arkadaş kalabilen kimse yoktur bence ya. Sevdiğim insan ile arkadaş kalamam ben ya ne bileyim..
Kalamam
Aynen bende asla kalamam. Yani koskoca dünyada sanki bana başka arkadaş falanmı kalmadı. Eski sevdiğin insanla dost arkadaş olmak hiç bana göre değil ya yapamam ben öyle. ..
Dost kalmam
Aynen ben dost kalamam asla ama düşmanda olmam tabi. Sadece konuşmam ve hayatımdan çıkarırım onu tamamen. Yani daha ne konuşmanın ona ne de bana faydası var diye düşünüyorum.
Ben kalmam görmek dahi istemem
kalırım
Hayır, ne münasebet
Hayır kalamam
Kalamam
Çok sevmişsem evett
yok...
hayir
Kalamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?