Çok teşekkür ederim @KızlarSoruyor @вуηαяcσѕ @Hayatİstanbul77 @LaBelleIndifference
Ayrıldığın sevgilin ile dost kalabilir misin?
Çok teşekkür ederim @KızlarSoruyor @вуηαяcσѕ @Hayatİstanbul77 @LaBelleIndifference

Açıkçası bazı insanların bunu nasıl başardığını bilmiyorum, fakat genel olarak şunu söylemek isterim ki bir insanın ayrıldığı sevgilisiyle arkadaş ya da dost kalabileceğini hiçbir şekilde inanmıyorum.
Düşünün zamanında elini tutuyorsunuz gözlerinin içine bakıyorsunuz bir şeyler yaşıyorsunuz ve ayrıldıktan sonra arkadaş kaldığınızı kendinizi mi inandırıyorsunuz?
Daha sonra o insan hayatını başkası girecek başkasıyla sevgili olacak ona başkası dokunacak şahsen ben böyle bir şeyi kabul etmezdim.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#DostKalmak
16 Temmuz, 2023 Pazar 00.31
Ben kalmazdım yani ne şekilde ayrılırsak ayrılalım ama herkesin kendi tercihidir. Ayrılık, her iki taraf için de zor bir süreçtir ve arkadaş kalmak, bu süreci daha da zorlaştırabilir. Ancak, bazı durumlarda eski sevgiliyle arkadaş kalmak, her iki taraf için de faydalı olabilir. veya zararlı da olabilir.
Hayır işaretledim. Valla kalmıştım. Uzak mesafe ilişkisiydi ondan bitti zaten. Ama bende hâlâ inanamıyorum senin givi hiç düşünmezdim ama 1 seneden fazla konuştuk nasıl olduysa ayrıldıktan sonra. Hatta ben ayrıldıktan sonra da o kadar unutamamıştım ki vicdanım yüzünden bir kızla olma frısatım varken olmadım ve onunla konuşurken lafı geçtiğinde çıksaydın dedi hala unutamıyorum ona çok gıcığım bu yüzden. Ama onun dışında hiçbir kötülüğü olmadı diyebilirim ufak tefek oldu tabi de en sonunda bitti 3 sene oldu ondan sonra hâlâ birisini bulamadım. Büyü mü yaptı nedir? 😅
Bu yaşadığımı da kaç sefer yazdım denk gelen olup isyan ederse haklı lafı geçtiği için yazdım her seferinde sizi sıkmak için değil kesinlikle. Özür dilerim bunun için
Estağfurullah kardeşim teşekkür ederim 😊
Rica ederim yok senden dolayı değil ya denk gelen olursa diye 🤗
Böyle bir şey sağlıklı olmaz çünkü zamanında yaşanmış olan duyguları bir kenara bırakarak hiç bir şey yok gibi arkadaş dost kalmak insanın kendisine saygısızlık demektir. O kişi başkasıyla beraber olacak sevgili olacak, belki de yanımda öpecek sarılacak evlenecek çocuğu olacak, bunları ancak gerçekten sevmemiş insan sorun etmez arkadaş dost kalır, ancak ben kalamam.
Terk etmişsem, demekki hayatımda onu artık istemiyorumdur, soğumuşumdur. Arkadaş gibi bile hayatımda tutmak istemem.
Terk edilmişsem, algımı değişmem, ona arkadaş gözüyle bakmam gerek diye kendimi baskılanmış, duygularıma müdahele ediliyormuş gibi hissederim. Bu beni çok rahatsız edeceği için, çok sevsemde arkadaş kalmaktansa yollarımızın aryılmasını tercih ederim.
Bence de en doğrusu ve en güzelini yaparsın
Cevap
15Cevap
Sonradan sık görüşenleri ben de anlamıyorum. Düşmanca ayrılmadıysan karşılaşınca bir selam verirsin. Haricinde bazı insanlar duygusal düşünüyor. Bazen iki kişide sever ama biterken diğerinin aşkı biter ya da duygular sadece tutkuya evrilir ya da ikisi de soğur. Sonuçta duygular değişiyor. Ayrıldıktan sonra karşı cinsi düşünmeye gerek yok "severek ayrıldık, tek taraflı bitti, beni hiç sevmiyor" vs
Sonuçta iyisiyle kötüsüyle bitti o duygular da bir gün bitiyor. Yenileri canlanıyor
Kesinlikle katılıyorum sana bence de arkadaş kalanlar kendini kandırıyor
Eğer gerçekten ona tutkulu bir şeyler hissetmiyosan kalınabiliyo başkası ile göfmek falan rahatsız etmiyo ama tabi hala ilk günki gibi seviyosan çok zor
Haklısın
Kalamam. O kadar da değil yani.. El ele oluyorsun, öpüyorsun, birçok şey paylaşıyorsun hiçbir şey olmamış gibi davranamam yani.
Aynen bende öyle düşünüyorum
Seviyorsam kalamam sevmeseydim de zaten sevgili olmazdım
Bende öyle düşünüyorum
Nasıl ayrıldığımıza bağlı bir yerde. Ona her bakınca beni aldattığı vs aklıma gelecekse eğer meselâ kalamazdım. Ama yok iki insan gibi ayrıldıysak kalabilirdim. Kapattığım bir defteri geri açmam ben.
Dost kalınmıyor. Hayatıma sürekli biri girip çıkmaz dolayısıyla bu durumun bir değeri olur. Yani kalabilmene karışacak değilim ama ben yapamam
Hala görüşeceksek niye ayrılıyoruz ki? Elbette düşman olacak değiliz ama dost da kalmam. Eski bir "tanış" olarak kalır.
Öyle bir şey yok arkadaşlar. İyi de ayrılsanız en fazla birinizin hayatına yeni biri girene kadar arkadaş kalabilirsiniz. O da cidden arkadaşlıksa
Bence de
Fırtına geçtikten sonra kalabilirim..
Kalınamaz bence ya. Cidden sevdiysen zaten o hisler bi süre terketmez seni ki daha uzun da sürebilir. Kalırım diyen çok sevmemiştir
Bence kalırım diyen zaten yalan söyler
Kalamazdım çünkü hala içimde ona karşı duygular kalırdı
Kalamam. İster istemez aramızda geçenler aklıma gelir.
İyi olanlari dusun sende 😇
@wkertenkele olmuyor öyle. İyi olanlar çok hatırlanmaz.
He evet bilirim, isine gelenleri hatirlarsin sen sadece 😏😏
@wkertenkele bak yaa. Merak etme yaptıklarımı da hatırlıyorum.
Aferin sana zeki cocuk 😇😬
@wkertenkele zekiyimdir bilirsin 😄
Pek bilmiyorum artik 😏
@wkertenkele kesin kesin
Kalınmaz, tabi eğer ayrılıktan sonra bir beraberlik düşünülüyorsa! Bu olmadığı sürece, saçma ve anlamsız olur!!
Evet bu konuda iyimdir 👍🏻
Hahahah yorumlari okudum da tek kalabilen benim galiba 😬😬🙃
Belki de gerçekten sevmemiş demek
Hadi birini sevmedin ikisini sevmedin, hicbir iliskimde mi sevmedik yaw 🤣
Dusun mesela 6 senelik bi ikiski sevgi olmadan surer mi?
Birlikte olduğun kişiler biraz geniş zihniyetli kişiler şahsen ben yapmam
Ne alaka yaw 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ vardigin sonuc mu yani bravo 😂
Bu biraz karakter meselesi, biraz yasananlarin etkisi, biraz da saygi ile alakali bir durum !! Ben hicbir iliskimde kavga ederek cingar cikararak ayrilmadim. Sevdim hayatima aldim, snr zmnla aramizda birseyler bitti, ya da dusuncelerimiz uyusmamaya basladi yollari ayiririz. Ama bunun icin kanli bicakli olmaya gerek yok ki. İki medeni insan gibi konusup ayriliriz. Bugune kadar hayatima aldiklarim hep bu olgunlukta insanlardi 🥰 zaten onlarin da iyi olduklarini, kafa dengim olduklarini dusundugumden bir yola cikmisimdir, cikar iliskisinden degil❗❗ bu yuzden de ayrilsak bile bu hala iyi olduklari gercegini degistirmez. Yillar sonra da olsa bir hal hatir sormak, ne durumda olduklarini bilmek ya da sadece eskilerden sicak bir ses duymak bana ii gelmistir hep 🥰🥰
O senin tercihin Ben tercih etmem hayatımdan çıkamıyorsan bir ömür boyu hayatımdan çıkar ben öyle zamanında seviştiğin birisini �ki gün sonra arkadaşım kankam diyerek hayatımda tutma iki gün önce benim de olacak 2 gün sonra başkasıyla olacak sen de ona arkadaşım iyi yanımda tutacağım öyle mi Yok öyle bir dünya herkesin kendi hayatı beni ilgilendirmez
Hhahaha klasik maco turk erkegi iste 🤦🏻♀️🤣🤣
Hadi ablacığım işine bak
Neden isine gelmeyen yorum yapanlari kovuyor musun yoksa? 😬
Yok ya moralim bozuk bugünlerde kırıcı oluyorum birden o yüzden 😊
Yoksa estağfurullah
Evet farkettim 🙄
Bizim de moraller bozuk aama millete satasa satasa stres atioz iste 😝🥳🥳
Haklısın da ben Bir anda buradasınız iğrenç bir insan oluyorum
Kalmak isterim. Hiçbir ilişkim kötü bitsin ayrıldığımızda düşman olalım istemem.
Dostluk bakidir sevgili bile olsa!
hayır kalamam olmaz
Yaşanmışlık varken dost kalamam.
Kalmam.
Kalamazdım diye düşünüyorum
Kalmam, kimsenin dostluğuna ihtiyacım yok
Kalamam
Nasıl ayrıldığımıza bağlı
Hayır tabiki
Kalmam
Kalorim
Kalabilirim