Sevgiliden ayrıldıktan sonra birisiyle arkadaşça konuşmak?

Selam arkadaşlar. Sevgilimle ilk ayrıldığımda bir arkadaşım yazmıştı ve gerçekten arkadaşımdı ona kız ayarlamıştım önceden. Yazdı ve normal konuştuk sevgilinden ayrılmışsın falan diye 2 gün sonra beni sevdiğini söyledi ve ben de o gözle bakamayacağım için reddetmiştim ve sevgilimle barıştık. Yapamadık ve tekrar ayrıldık ve tekrar bana yazdı. O kafa karışıklığıyla onunla konuştum arkadaş gibi ve sana artık o gözle bakmıyorum arkadaş gibi bakıyorum dedi. Ben de inandım ve akşam arkadaşlarımla dışarı çıkmıştım. Bana mesaj attı ben de oralardayım eve kadar bırakayım istersen diye ben de kabul ettim. Arabaya bindikten sonra sahile gittik 20 dakika falan oturduk ve ben kendimi değişik hissettim kalkalım mi dedim kalktık. Bana tekrar açıldi arkadaş kalamiyorum diyerek ben yine reddettim çünkü bir şey hissetmiyorum. 3 ay sonra bir sevgilim oldu onu cidden seviyorum ama bu olayı çok kafasina takıyor ben sana nasıl güveneceğim diyor ve bana sen bu kadar basit misin dedi. Ama ben o arkadaşıma cidden değer veriyordum ve sana artık arkadaş gibi bakıyorum diyince inanmıştım zaten tekrar açılınca reddettim ve konuşmayı kestim. Ne yapmam gerekiyor yaptığım hataydı boşluktaydım pişmanım...

Sevgiliden ayrıldıktan sonra birisiyle arkadaşça konuşmak?