ulan bı temızlık yapıp bı yemek yapıonuz. bıde guler yuz. baska ne beklenıyor kı sızden her boku erkekten bekleyın. dugun zamanı bıle, evı tut esya al, dugun yap, altın al, bez parasına kadar aılesıne say. bırde bı kere evlenıyorum ben trıbı yok mu kanser olunur kanser. he bırde sey var ben anne evındeykende mutlu degıldım. kocamın evındede hızmetcı olcam galba olayı. yemınle bunları dusundukce gay olasım gelıyor
17 yaşında mı evlendin? Aynen öyle o yüzden şikayet etme gibi bir durumun kalmamış kimse hayatta dengine düşmüyor aynısını bende siz erkekler için derim..
17 yaşında geri zekalıya dedim ki, kullan o canım hapları, o ise kendince vücud dengesini bozuyormuş. sonrası nikah zaten. askerden sonra ikinci çocuk.. belki bir şeyler düzelir diye. o da cevap değilmiş. 29 yaşındayım. günün 13 saati işte geçiyor. eve gelip kendi yemeğimi yapıyorum. yaptığı yemek yenmiyor. nasıl seviyorsa kendi öyle pişiriyor. evi bok görütürüyor. ama ona sorsan hanım efendi çocukların kıçını topluyormuş. biri 11 yaşında diğeri 8. tüm gün suratsız. tek kelime etmeye hakkım yok 18 yaşından beri beni çekiyormuş. zaten günde 3 saat görüyor ya da görmüyor. bana bunu diyor. bir kirlilerimi yıkamak zor geliyor hanım efendiye. evi bıraktım zaten kendi haline. çocuklar baba sevgisiz büyüyor. bekliyorum aldatsın diye. inan son 5 senede elim değmedi. zikimi işemeye kullanmasam var olduğunu unutucam. ama o aldatmayı bırak, evden çıkmaya üşeniyor. sonra yok dişi kuş. bırakın allahını seversen. kim için o ilişki zorunluluksa o kuruyor sonrası işkence işte
Çok zor durum olsa gerek umarım sizin için en iyisi olur bence aranızdaki sevgi bitmiş yani çok zor düzelmesi çok erken evlenmişsin üstünede çoçuklar bilmiyorum eşini seven farklı davranır düye düşünüyorum.
sevgi sorun değilde saygıyı kaybetmek o bitirdi bizi sanırım, iki yabancıyız olduk işte, ortak noktası adresi ve çocukları olan. kolay bir şey görmedim ben. sanırım o da çocuklar yüzünden katlanıyor tüm bunlara. yinede ne fark eder. neyse keyfini kacırdım. iyi aksamlar
Şuna çok sinir oluyorum '' Erkekler para kazanır Kadınlar evde kalır.'' Allah aşkına bir kadında para kazanamaz mı toplumumuzun gelişmesi için kadınları eğitmeliyiz çünkü ; '' Eğer bir erkek yetiştirirseniz bir birey, bir kadın yetiştirirseniz bir aile elde edersiniz.'' Çünkü çocuklar hep anneden öğreniyor. Ayrıca ilk kadınlar eğitilmeli çünkü kadın kolay kolay iş bulamaz. Erkekler her işte çalışır. İlk kadınlara destek olunmalı !!!
Ortak sorumluluklar üzerine inşa edilir. Ekonomik ve yaşam koşulları, eğitim, anane üzerine şekillenen bu birlikteliğin olmazsa olmazı karşılıklı anlayış ve özgül iradeye saygı ile kalıcı kalabilir. Bunun dışında yaşanan tüm evlilikler kırılgan olduğu gibi ayrılık kaçınılmaz bir sondur.
sorumluluklar her ıkı tarafındır ama dişi kus yapar demelerının sebebı kadınlar erkeklere oranla daha tutumlular ve daha cok para bırıktırırler akıllı kadın kocasından aldıgı parayı guzel harcar ve bırıkım yapar ya da eve alınan bır takım esyaları deterjan yag vs orantılı kullanırlar ve buyuk bır katkı saglarlar
iki tarafada düşüyor erkek sorumluluklarını bilicek evlendigini evli oldugunu kabul edicek önce kadında kadın gibi olucak eşine ailesine örnek davranışlar sergilemeli..
Yemegin parasini erkek kazanir cocugun tohumunu erkek yapar ailenin guvenligini erkek saglar erkek sefkat ve sevgi gosteriri karsiliginda sadece huzur arar
En İyi Cevaplar