Evliliklerde yük erkekte mi yoksa kadında mı oluyor?

Bence tarafsız bir yorum yapmak gerekirse evlilikler genel olarak erkeklerin üzerinde yük olarak kalıyor, tamam doğru kadınlarda çok fazla şeyler yapıyor örneğin evi düzene sokmak temizlik çamaşır bunlara bir şey demiyoruz yemek ama artık günümüzde eskisi kadar zorlanacakları herhangi bir şey yok teknolojik gelişmeler çok fazla çamaşır makinesi bulaşık makinesi elektrik süpürgesi ama erkek evlenirken başta düğün masrafı kız tarafının istediği masraflar bir sürü eziyet erkeğin üzerinden geçiyor. Bir de evlendikten sonra evi geçindirmek erkeğin sorumluluğunda üstelik bir de boşanma durumu söz konusu olursa nafaka tazminat ödemek erkeğin sorumluluğunda ondan sonra da diyorlar ki kadınlar evliliklerde çok büyük çekiyor ve bu bana hiç inandırıcı gelmiyor.

#SiyahMaskeli

#EvlilikteYukKimde

29.06.2021 --- 18.33
Erkeklerde
Kadınlarda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ya kurban olayım Yok da ne yapıyorsunuz bana yıkadığınız bir çamaşır makinesi var süpürdügunuz ev makinesi var her şeyim makinesi var artık kahve yapmanın bir de makinesi var neyin derdindesiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta şimdi yerlerde gezen küçük süpürgeler var siz oturuyorsunuz program diyorsunuz o evi süpürüyor kadınlar neyin derdini yaşıyor anlamıyorum tamam çocuk bakımı zordur onu kabul ediyorum hatta onu da kayınvalidesi yakınsa kayınvalidesini bırakır.