AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
En az bin 5 bin 7 bin diyen kadınları çok gördüm ve bu da bir cevaptır. Genellemeyecem ama çoğunlukla yük erkeklerde oluyor
Yük erkekte şimdiki gelinlerin hepsi otomatik gelin
Erkeklere olması lazım ama günümüzde evlilik pahalı olduğu için ekonomik sıkıntıdan herkes evlenmeden yapıyor evlenmeye ihtiyaç duymuyorlar
Kesinlikle kadınlarda
Cinsiyeti sokmayaydın arada keşke.
Sorun zaten cinsiyetli bir soru?
Yük herşeyi kafaya takanda..
Hayal dünyasında yaşıyorsun. Bugün erkek sadece dışarıda çalışıyor sonra da bir halt yapmıyor. Kadın ise, hem dışarıda çalışıyor hem evi temizliyor hem de daha çocuklara bakıyor. Erkekler sorumluluklarından kaçıyorlar. 🤦🏻♀️
Yakınındaki erkekler hiç iyi örnekler değil.
Birlikte sırtlanılır yükler.
Kim takmıyorsa diğerinde oluyor.
Maddi yük erkekte ama manevi yük kadında
Değişen dünya düzeninde ortaklaşa.
Erkeklerde oluyor cogunlukla
Cocuk olana kadar erkegin yuku 1 tik agir basar.
Her iki tarafta olmalı
Evlilik öncesi cinsel erkeklerde evlilikte yük kadınlarda oluyor. Erkek ne yapıyor ki evde
Mesele evde iş yapması değil ki her şeyi iş olarak algılıyorsunuz evlenene kadar dünyanın masrafını erkek yapıyor evi geçindirmek erkeğin görevinde tabii ki yapacak ama evlenene kadar da erkeğin canını fazlası ile okuyorsunuz
Evlendikten sonra bilmem kaç yılda tüm işler kadında. Çocuk olduktan sonra kaç sene uyunmuyor biliyor musun sen? Ev işi bulaşık temizlik ütü yemek kendi işimiz erkek ne yapıyor çalışmaktan başka biz de çalışıyoruz adam akıllı bebek baktığınız bile yok kendi çocuğuna bakmaktan acizsiniz çoğunuz. Benim eşim iyi ki böyle değil
Peki erkek çalışıp getirmesi sen nasıl geçeceksin sen bugün gidip bir işte çalışmazsan sana kimse niye çalışmıyorsun diyemez ama erkeği evine niye bakmıyorsun diye ayıplar lar sen dolabı açık yiyecek içecek al mak için baktığın zaman dolap boş olursa adamın gözüne bakarsın çocuğun bir şey istediği zaman alamazsa o adamın içine batar günde kaç insanın ağız kokusunu çekiyor erkekler adınlar iş hayatına atıldıktan sonra kimisi evleniyor çalışmak istemiyor kimisi doğum yapıyor çalışmak istemiyor ama erkeğim böyle bir şansı yok ya kusura bakmayın da biraz o kadar da iş yapın yani
Ben Türkiye’de yaşamıyorum benim bir işim var ve çalışmam gerek size çalışın diyorlarda kadına şunu şunu yap sen nasıl kadınsın demiyorlar mı? Biraz o kadar dediğin şeye sen dayanamazsın dünyada sadece erkekler çalışmıyor o devir eskide kaldı
İşte sen Türkiye'de yaşamıyorsun o yüzden bilemezsin
Ne alaka Türkiye’yi bilmiyor muyum? O değir değişti sen köylüysen bilemem
Köylü mü? Sen kendini çok mu büyük sanıyorsun yurt dışında olunca köylü de olabilirim büyük şehirde de otururum ki öldüğünde sende aynı mezara gireceksin bende ayrıca köylü de değilim
O kafa yapısı köyde var diyorum geçti o devir lafı başka yere çekme kadınların yaptığının yarısını yapamazsınız yıllarca uyumayın da görelim
Ya kurban olayım Yok da ne yapıyorsunuz bana yıkadığınız bir çamaşır makinesi var süpürdügunuz ev makinesi var her şeyim makinesi var artık kahve yapmanın bir de makinesi var neyin derdindesiniz
Her sabah evi kim topluyor makineyi kim yerleştiriyor kim akıtıyor temizliği yemeği kim yapıyor çamaşırları kim asıyor yedi yirmi dört çocukla kim uğraşıyor gece 30 kere kalkan çocuğu kim uyutuyor kim 30 kere emdiriyor vücudunu kaybediyor. Üstüne bir de gece eşiyle vakit geçiriyor
Gece vakit geçiriyorsun sende zevkini alıyorsun sadece erkek mi alıyor madem bu kadar zorluğa da gelemiyor sanız baba evinde kalın
Hahaha anlatınca zorluğu baba evinde mi kalın oluyor 😂 ben zaten senin gibi bencilleri kafadan eledim gittim doğrudürüst bir adam buldum sen merak etme sen de o kadar hayıflanıyorsan evlenme 😂 gece kadın da zevk alıyormuş kesin alıyordur çoğunuz beceriksizsiniz yalandan eşleriniz iki ah oh yapınca zevk mi almış oluyor 😂 bütün gün yorulacak üstüne zevk alacak hangi hayal dünyası burası
Kocan sana zevk vermeyi bilmiyorsa gel ben sana zevk veririm sen öyle numara yapma
Demek ki kocan adam değil erkek değil ki sana zevk veremiyor numara yapmak zorunda kalıyorsun ayrıca benim evlenmek gibi bir derdim zaten yok sen kafanı yorma
Belli ki kocan sana yatakta iyi adamlık yapamıyor buraya gelip bana Caka satma o yüzden hadi uza
Hahdjshshshsh yok canım merak etme benim kocam Türk malı değil bilir nasıl kadın nasıl zevklendirilir çoğu Türk kadını sizin elinizde dişiliğini unuttu 😂
Türk kadını anca malak gibi yatmayı bildiği için erkekler de o yüzden boynuzluyor sen kafanı yorma kabuklunun bir tanesini almışsın bana burada hava yapıp durma sünnetsiz 😂
Zaten merak etmiyorum sen kafanı yorma hadi canım hadi öte yerde havla
3 saniye için kadın neden kendini yorsun malak gibi yatar tabii 😀
Anladığım kadarıyla çok deneyimin var iyi biliyorsun kaç tanesinin altından geçtiysen
Ahahah tam bir Türk erkeği hareketi orspu damgası yapıştırmaya çalışmak sıkışınca şaşırmıyorum Ortadoğulu fareler sizi
Yine zehir bir kafa
Ben mi
Çamaşır makinası yıkıyor diyorsun ya, onu asması kurutması katlaması ütülemesi yerleştirmesi var bi de araya sıkıştırdığınız çoraplar oraya buraya astığınız banyoda çıkardığınız kıyafetleriniz var çamaşır sepetine çamaşır atmaktan üşenen masadan tabağını kaldıramayan çayını ayağına bekleyen insanlara da herşeyi makine yapıyor görünmesi ne bileyim, ama sana değil arkandakine söylüyorum tabi 😂😂
😂😂😂 lütfen izin ver alnından öpüyorum
Sendeki kafanın zehirliği Covid de yok v😂
Bu söylediklerin dağınık ve tembel bir erkek modeli üzerinden. Tüm erkekleri bu genellemenin içine sokamazsın.
Ben yorum şahinine katılmıyorum
Çalışan ve aylık 8 k geliri olan biri olarak
Eşi çalışmayan erkekte oluyor yük
Kadının evde yaptığı bir ev işi o kadar
Dışarda iş stresi patron dırdırcı vs çekme yok
Ne nankör insanlarsınız
Hakkaniyet sahibi olan kadınları seviyorum 👏👏👏
Böyleleri kıymetli oluyor koca evinde
Biz gibi hem çalışıp hem ev işi görenlerde eziliyoruz
Her iki tarafın kendine göre yükü vardır bence
erkekte sorumluluk çok fazla
İkiside