Acaba hata bende mi?

merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım. teseturluyum agir oturaklı kendi halinde biriyim. ama nasıl desen biraz çocuk ruhluyum espiri falan yaparım. çok değil yakin cevremde de neşeli sempatik olrak taninirim ama bazı kişiler yasima yakışmadığını söylüyorlar kendimi kasıyor bu yüzden. dışardan farklı mi anlaşılır bu durum. bazen çocukla şeyler söyleyip güldüğüm ya da arkadaslarimi guldurdugumde oluyor bunlar dışardan farklı gözle mi anlaşılıyor siz karşılaşsanız ne dusunurdunuz birde hic sevgilim olmadı. benim. duygusal biriyim hep platonik ti bir kişiye duygularımı söyledim oda evlenmek amaçlı idim oda olmadı o kadar başakca kimse yok etraf evde kaldın muamelesi yapıyor pek aldırmıyorum ama takmaya başladım neden kimse olmuyor diye. çevremdeki sevgiler yalan geliyor bana. canımlar cicimler samimi değil gibi bende öyle biri değilim. biraz kilom var çok değil okulum falan da bitti üni okudum. neden kimse beni bu kızda bana es olur gözüyle bakmıyor anlamadım. dikat çekici biri değilim ama çekene de saten bu yaştan sonra acaba hata bende mi.
Acaba hata bende mi?