İşlerin yolundan saptığını anladığım halde olayı daha da kötü yaptım.
Flörtüz uzak mesafe ilişkisi. Kötü birisi değil bence. Çocukları sever hayvanları sever. sevecen. Hep foto atmamı ister. Özlüyorum der. Bunu anlarım. Ama peki video? Bana spora yeniden başla dedi. gittiğim sporla ilgili video çekip atmamı istedi. Görüntülü konuştuğumuzda da göster demişti. Şimdide bir fotoğraf paylaştım. Fotoğraf her zamanki halimden bir az farklıydı. Kendim kendime yeterim kafasıyla çektim. Giysim v yakaydı. Ama o kadar da açık değil. Kıyafetimi sordu yeni mi diye. Sonra diyo ki başka var mı foto? Gönderdim teşekkür etti?
Flörtüz uzak mesafe ilişkisi. Kötü birisi değil bence. Çocukları sever hayvanları sever. sevecen. Hep foto atmamı ister. Özlüyorum der. Bunu anlarım. Ama peki video? Bana spora yeniden başla dedi. gittiğim sporla ilgili video çekip atmamı istedi. Görüntülü konuştuğumuzda da göster demişti. Şimdide bir fotoğraf paylaştım. Fotoğraf her zamanki halimden bir az farklıydı. Kendim kendime yeterim kafasıyla çektim. Giysim v yakaydı. Ama o kadar da açık değil. Kıyafetimi sordu yeni mi diye. Sonra diyo ki başka var mı foto? Gönderdim teşekkür etti?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bazı şeylerin yeri ve zamanı var. Bunu iyi hesap etmen gerek.
Nasıl?
Takma kafana rabbim hayırlı insan çıkar sin kalp temiz olsun rabbim kötü insan uzak tutsun seven değer veren insan çıkar sin
Rabbim onu bana versin yeter bana. çünkü seviyorum
Yahu sizler niye bu kadar safsınız ben anlamıyorum. Niyet açık
Çünkü ben ilk kez flörtleşiyorum hayatımda. Bilmiyorum erkek mantığını
Bil artık bak işi gücü mast yapmakta seni kullanıyor yakında nude ister atma sakın
Video attım mı ki öyle bir şeyde atayım. Atmam ailem bana ahlak verdi merak etme.
Ahlaksızsın demedim ama o arkadaş ahlaksız merak et. Erkek mantığını bilmiyorum dedin olacağı söyledim
Mast yapiyordur biz erkeklerin hayal gucu efsanedir sjsjsk
Yani vücudunu görmek istiyor büyük ihtimalle
rr4rn