+1 yılAtalarımızın bir sözü vardır.
İbadette muhabbette gizlidir diye!
Her ikiside kutsal olduğu için umumi bir şekilde olması doğru bir eylem değildir.
Sevgi, sevmek özveri ister, insan sevdiği kişi hakkında kötü düşünülsün istemez..
Zira bu işin âdâb u erkân'ı vardır.
Her toplumun âdâb-ı muaşeret kuralları vardır ve bazı insanlar, bir kesim bunu normal karşılayacakken bir kesim karşılamayacaktır.
Onun için ortak yaşam alanlarında kişi bu kurallara riayet etmelidir.
Para cezası mühim değil, önemli olan manevi boyutu ben şahsen öyle bir çift ile karşı karşıya kalsam yüzlerine gelmem ama onların yerine ben utanırım
Sokak ortasında ulu orta öpüşen insanların birbirini sevmediği kanaatindeyim..124 Yorumla- +1 yıl
Bende tam tersi, gençlerin opusmesinde yanayım 😒
- +1 yıl
Olabilr herkesin düşüncesi farklıdır,
Neden sadece gençler yaşlıların hakkı yok mu?
Bak sende sürü psikolojisinin esiri olmuşsun sokakta sigara içmeye gelince tepkilisin ama öpüşmeye gelince bu her insanın hakkı!
Belki o adamda birinin öpüşmesinden rahatsız
Sigara için para cezası olması olması gereken bir şey ama öpüşmeye ceza olması saçma
Peki o adamın bozulan psikolojisi ne olacak herkesin hoş karşılayacağı bir durum değil bu ben sigara içen bir insan olarak kapalı mekanlarda sigara içilmesi yasağına ve para cezasını destekliyorum!
Kimse kapalı mekanlarda benim sigara dumanımı solumak zorunda değil
Bende öpüşen insan görmek zorunda değilim.
Demokrasi böyle bir şey işte! - +1 yıl
Öpüşmek insan sağlığına yararlıdır! Ama!
- +1 yıl
😂😂😂
Öpüşene yararlı ama öpüşeni izleyene değil😊 sevişmek daha fazla yararlı öpüşmekten o zaman sokak ortasında mı evişsin millet yararlı diye😅
Öpüşmesine bir şey dediğimiz yok umuma açık olmasın diyoruz - +1 yıl
Bizde umuma açık yerlerde sigara icilmesine karşıyız. Nolcak?
- +1 yıl
Ne olacak ben söyleyim!
O zaman gideceksin devlete diyeceksin ki!
Hükümet sigara üretimini durdursun, buna önlem alsın, sigara yasağı, sigaraya bilmem kaç bin lira ceza getireceğine, her gün bir sigara üretip piyasaya sürmesin diye devlete dilekçe vereceksin!
Sigara üretimi durdurulacak,
Bizde içmeyeceğiz!
Kamu spotu ile olacak iş değil bu
Bende bu ülkenin yeni sigaralar üretilmesine müsade edip sigara tanıtımı için zırt pırt telefon edip sigaramızdan memnun kaldınız mı yeni bir ürünümüz çıktı denemek ister misiniz diye aramasından, devletin sırtımızdan bir dünya vergi alıp o vergi ile bir çok bakanlığa sağlık, milli savunma, ulaştırma ve milli eğitim bakanlığına vergi alıp o vergiler ile okul hastane yapıp ondan sonra sigara içenlere ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapılmasından şikayetçiyim ne güzel dava arkadaş!
hem sigarayı üret bir dünya vergi al sonra vebalı imiş gibi toplumdan izole et bende buna karşıyım şikayetçiyim o ne olacak?
Hem sigarayı üret - +1 yıl
Ne bağırıyorsun bana 😒 devlet ben miyim 😒
- +1 yıl
Bağırmıyorum,
Sen niye bana alakasız yerden tepki veriyorsun öpüşene cezayı ben mi kestim😒 - +1 yıl
@NesliTükenmişErkek brocum önce görüşün gözüme çarptı sonra yorumların gerçekten zeki ve bilgili birisin. birde eşitlik ve adalet yanın bende oldu gibi sende de aşırı fazla. bundan dolayi müsadenle rakip ediyorum.
- +1 yıl
Sigaraya cezayi ben mi kestim 😒
- +1 yıl
Sakin OLUN devlet para yı gömüyor sizde tartismayin. /:
- +1 yıl
@CasanoValı sen çık aradan bee 😒
- +1 yıl
@CasanoValı tabiki ne demek müsade senin kardeşim :)
Yok sıkıntı yok hocam yabancı değil kendisi sadece konuşuyoruz bilir yani az çok içimi dışımı kendisi problem yok yani ;) - +1 yıl
Ben sen kestin diye bir şey mi dedim🤔😒
- +1 yıl
Iyi o zaman kimse kimseye bisey yapmadığına göre dağılalım bence 😒
- +1 yıl
Çıktım aradan aman gelmem daha soruna @HayatKısaKşlrUçyr :/
Tamamdir brocum eyvallah /:
yok bişey demedim zaten bro devlet götürsün bizler birbirimizi yiyelim hiç etik değil
:D @NesliTükenmişErkek - +1 yıl
@CasanoValı bu işler böyle usta😄😪yani dünyanın kanunu böyle bunun üzerine kurulu her şey burda adalet farklı işliyor, öbür tarafta farklı
Siyasetin kendisi zaten tepeden tırnağa sömürüye dayalı bir oluşumdur.
Siyaset kapitalist sistemin taşeronudur.
Milattan sonra antikçağ filozofları, sokratlar siyaset bilimi ile inançları da sentezleyerek demokrasi adı altında bir sömürü düzeni haline getirilmiştir.
Yani dünya varolduğundan beri hatta taşı yonttuğumuzdan beri önümüze ne kondu ise ezip geçiyoruz, öğrendikçe cahilleşiyor, acımasızlaşıyoruz siyasetçiler oyları alıyor meclise giriyor paraları cukka cebe indiriyor bizf ise onlar için kavga ediyoruz, en yakınımıza bile ağzı alınmayacak sözler sarf ediyoruz ne için onlar cebini daha fazla doldursun diye futbolcular gol atıyor biz seviniyoruz takımlar için kavga ediyoruz.
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı burasının özeti bu hocam
- +1 yıl
Hep doğruları soylemeky zorunda mısın 😒
- +1 yıl
Kim? 😏
- +1 yıl
Ee ne yapayım doğruları söylememek yerine laf olsun torba dolsun diye anlamsız şeyler mi yazayım🤔
- +1 yıl
Yoo tabiko doğruları söyle her zaman 😏
- +1 yıl
Dimi :/
- +1 yıl
@NesliTükenmişErkek brocum her söylediğine harfiyen katılıyorum ve benim düşüncelerimde öyle. Bunları fark eden insan yok denecek kadar azdır. Olana da anlayınca devlet düşmanı damgası yiyoruz.
- +1 yıl
@CasanoValı maalesef öyle bir kere düşünce olarak ters düşmeye gör hemen etiket yapıştırıyorlar...
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılKaç paraysa veriym şu kızı bir öpim derdim :D
19 Yorumla- +1 yıl
Psrasiyla değil mi yani 😏
- +1 yıl
Ehh yani öyle :))
- +1 yıl
Ayip :))
- +1 yıl
Ayıp yatakta olur derler :D
- +1 yıl
Yoo kim demis :))
- +1 yıl
Büyüklerimiz demiş :))
- +1 yıl
Haa o zaman vardır. bir bildikleri :|
- +1 yıl
Bencede ;)
Valla bilemedim.. aşık çiftleri görmek güzel de ciflesir gibi olan aşıkları görmek pek hoş olmuyor. Bence asın gitsin :)))
35 Yorumla- +1 yıl
Vayy demek assinlar :))
- +1 yıl
Kac dakka mesela :))
- +1 yıl
Çok kötüsün ama :/
+1 yıl5 ceza nakıt öder bı daha bı daha öperdim 😂
Parasınla degıl mı kardişim 🖕54 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama :))
- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. 3 kez öpüşmenin parasını da veririm doyasıya öpüşürüm inadına.
10 Yorumlaülkenin geldiği durum :D
Ali Neşet, cezaya itiraz ettiğini, polis memurunun ise Google'a bakmasını, sokakta öpüşmenin cezası olduğunu söylediğini ileri sürdü.
polisler bile yasaları google dan öğreniyor haha :D31 Yorumla- +1 yıl
Gülüyoruz ağlanacak hale :)
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynı resimdeki gibi olur sonrasında ne güzel anlatmışşsın bak...
Ben sokakta herkesin içinde öpmeyi tercihetmem ama hatun isterse öperim ben daha çok sahil kesiminde bu işlerin yapılmasından yanayım..
tanımam cezayı..16 Yorumla- +1 yıl
Deniz yoksa ya :|
- +1 yıl
ankarada daha güzel yerler var merak etme kuzummm :)
- +1 yıl
Görmedim 😒
- +1 yıl
nasıl görmedin Ankara da bir sürü mekan var yavvv
- +1 yıl
Gormedim valla :|
- +1 yıl
gözlerini iyi aç o zaman... peki sen ne düşünüyorsun?
+1 yılEn basitinden şu siteye baksan bile türk toplumunun ne kadar leş olduğunu anlar insan. Her konuda batılıları örnek olan bu insanlar, iş sevmeye, sevilmeye, sevişmeye gelince doğulu toplumlardan bile daha katı ve muhafazakar oluyor. türk toplumunun sevme anlayışı gerçekten çok bozuk ve leş.
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir durumda zabıta gelip ceza kesmeye çalışırsa kavga ederim. Kesinlikle kendisine kimlik falan vermem. Polis çağırsın. Karakola gidelim. Baktım olmuyor kesecekler cezayı, yalan söylüyo öpüşmedik derim :)
15 Yorumla- +1 yıl
Görüntü varsa ya? :)
- +1 yıl
Fetöcülük ile suçlarım, müge anlıya, esra erola vs herkese başvuru yaparım :D
- +1 yıl
Yok artık :))
- +1 yıl
bböylesiyle ancaçirkefleşerek başa çıkılıyor ülkede. Napalım :)
- +1 yıl
Olsun biz yinede guzellikle yaklaşalım :)
Öpme eylemini seks ile karıştıran bir zihniyetiz...
Masum bir öpücüğün kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum... Ancak dakikalarca süren şekli çok da şık değil...11 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
+1 yılBende genele şöyle bir soru sorayım o zaman
-kız kardeşinizi veya kızınızı böyle bir durumda görseydiniz tepkiniz nolurdu?
-...
-o zaman seninde başkasının kız kardeşiyle kızıyla bunu yapma hakkın yok !
Sözüm ona çağdaşlar bir dislike patlaması bekliyorum bu görüşe hadi parmaklarınıza kuvvet.
😁125 Yorumla- +1 yıl
Parmagima yazık 😏
- +1 yıl
Kardaş hayat kısa kuşlar ucuyor.
- +1 yıl
Kız kardeşim veya kızım bu duruma rızası var mı?
Varsa sorun yok... Ancak ortada taciz varsa ağız burun dalarım... Çok net...
Sizin "Seks" olarak algıladığınız olay bireylerin sevgilerini karşılıklı ifade şekli... Ancak elbetteki bunun nerede ve nasıl olduğu önemli... Sokakta mesela kapıya yanaşan otobüs durağının önünde olmamalı... Milletin de gözüne sokacak kadar abartılmamalı... Ancak iki dudak buluştu diye ne yapalım? Vuralım mı kızımızı?
Toplum olarak koyduğumuz kurallar sayesinde somurtkan bir yapımız var... Yolda kıza selam versen "Acaba asılıyor mu " diye düşünülen bir ülkede bir sevgi ifadesinin bu kadar yadırganması çok da garip değil...
Merak edenler için söyliyim... "Yiyişmek" olarak ifade edilen sevgi ile hiçbir alakası olmayan davranış hiç bir yerde kabul görmüyor... - +1 yıl
@ysoyubol Şimdi Bayefendi sizin tercihiniz öyle olabilir ama ben kızımın kızkardeşimin uluorta yerlerde olmasa bile bir erkekle oturup kalkmasına rıza göstermem. Varsa böyle bir mesele gelinir istenir ve iş resmiyete dökülür. Şimdi evlenmeden her türlü pislik yapılıyor. E madem birbirinizi o kadar seviyorsunuz evlenin diyosun. Yok daha gencim ayaklarına yatılıyor. Ardından ben çok sıkıldım o ilişkiye reklam arası vermek istiyorum deniliyor. Valla bunun adına kim ne derse desin onun tanımıdır. Ben buna deyyusluk diyorum başkada birşey demiyorum.
- +1 yıl
@SakalliMuvahhid bu tanımladığınız "Biz sadece arkadaşız" , "İlişkiye ara verelim" ve benzeri yaklaşımları ben de onaylamıyorum, nitekim konumuz bu değil... Benim eşimi,
Kimleyken
nerde
nasıl
niçin
ve ne amaçla
sevgi gösterdiğim kimseyi ilgilendirmez. Ben nikah cüzdanını alırım, evin en ücra köşesine atarım. Soranlara da "Birlikte yaşadığımızı " söylerim. Yalan mı? Değil... Benim ya kız kardeşimin yaşam tarzı, ne şekilde yaşadığı vb. konular da konuşulduğu zaman "Gıybet" olmuyor mu?
- +1 yıl
Bu arada hemen belirteyim...
Avrupa da yaşamlarını resmi nikah akdi olmadan birleştiren birçok çift var... Şimdi anlaşılmasın ki ben nikaha karşıyım... Çok farklı bir şey anlatıyorum size... Eğer karakterli bir adamsanız, 3 5 gün takılalım sonra gidelim demezsiniz. Onlar da öyle demedikleri için 5 sene ve üzeri birliktelikleri devletler hukuken tanıyor.
Öte yandan şu "kız isteme" olayı bana göre oldukça saçma... Eğer ortada bir ilişki var ise ve taraflar aynı çatının altında yaşamak istiyorlarsa bunun bedeli sadece "80TL" - +1 yıl
@ysoyubol Şimdi sayın bayefendi eşimle nerde nasıl sevgi gösterdiğim kimseyi ilgilendermez demişsin.
Eğer bu sevgiden kasıt parklarda, sokaklarda eşimle öpüşürüm v. b. şeyler ise size hayırlı olsun. Sokaktaki herkese eşinizi afiş ettiğiniz için.
Gıybet meselesini benim için söylediyseniz ben özel olarak sizin kız kardeşiniz sizin kızınız demedim genel olarak söyledim. Ha eğer o böyle bişey yaparsa benim arkasından konuşmam gıybet değil mi derseniz de zaten böyle bişey oldu mu arkasından konuşmaz uygun bir ortamda yüzüne söyler laf değil icraat yaparsınız. Ha eğer halen benim kızım, kız kardeşim evli olmadığı bir adamla istediği herşeyi yapabilir görüşündeyseniz size tekrar hayırlı olsun demekten başka bir seçeneğim yoq. - +1 yıl
@ysoyubol Ama bayefendi avrupa dediğiniz yer her geçen gün aile mefhumunu yitiriyor. Yıkılmaya yüz tutmasının en önemli sebeplerinden biride bu. Bir toplumda aile diye bişey kalmazsa o toplumun geleceği yıkılmasıdır. Evliliklerin zorlaştırılmasına bende karşıyım 80 tl imiş nikah bedeli öğrendim bilgi için teşekkürler. Maalesef şimdi min. 50.000 tl ler konuşuluyor düğün masrafı için. Anlamadığım madem birlikte yaşıyosun neden evlenmiyosun. 5 senelik bir süreç nedir yav.
Son kelamlar, Ayrıca avrupa dediğiniz kıta baba erkek arkadaşı even gelen kızına siz rahat rahat takılın biz annenle gezmeye çıkıyoruz deyip kızının her türlü pisliği yapmasına müsaade gösteren bir kıta. Eşini dansa kaldıran onun elini öpen bir adama sırıtıp adeta istediğini yapabilirsin benim eşim senin eşin dedirten bir avrupa. (Bu arada yalnış anlaşılmasın yukarıda kız için yazdığım herşey erkek içinde geçerli.) - +1 yıl
Minimum "50 000 TL" ler konuşulduğu için bu haldeyiz desem ne dersin?
Ben ne 50 000 TL si "80 TL" yeterli deyince ucuza kapatmaya çalışıyor diyor millet.. Mal mı alıyoruz ki ucuza kapatmaya çalışalım...
Hem sen hiç ama "bi defa boşanıyoruz " en az 40000TL masraf yapalım diyenini duydun mu?
o zaman evlenirken neden 50 000 TL masraf yapalım?
Aile kavramını yok eden mantığı soruyorsan mantığı bu... İnsanlar böyle bir masraf etmektense öyle takılırız olayına girişiyorlar..
Öte yandan 5 sene birlikte yaşayan çiftlerin hangi dini ritüele göre yaşadığını söylemedim. Uluslarası hukukta "imam nikahı" da kıysan özünde birlikte yaşıyorsundur. Ancak aaaa bunların nikahı yok vs dediğin noktada da gıybet ediyorsun demektir.
Toplum bozuluyor mu? Evet... 10 sene de bile çok şey değişti... Ben ergen iken bikinili resmimi çekti diye gazetecileri mahkemeye verenler vardı... Şimdi millet kendi resmini instagrama koyar oldu...
Daha kötü olacak mı? Evet olacak...
- +1 yıl
Belirli bir noktaya odaklanmışsınız ve hep oradan bakıyorsunuz olaylara...
En başından söyledim. Kendi eşimle öpüşmem neden beni değil de eşimi afişe etmiş oluyor?
Bunu anlamadım öncelikle...
Bana kalırsa afişe edilen şey sevgidir. Sevginin bir ifadesidir. Ancak siz bu ifadeyi bir sevgi ifadesi yerine çok farklı algılıyorsanız onu bilemem...
Ancak kaçırdığınız bir nokta daha var.. Benim kastettiğim öpüşme vb sevgi ifadeleri ile sizin parklarda gördüğünüz durum arasında dağlar kadar fark var...
Bir de 18 yaşını aştıysa kızım, kendi kararını kendi verir. Evli veya değil ona ben karışamam. Ben gerekeni 18 ine kadar tebliğ etmişimdir. Gerisi onun bileceği şey...
Dikkat edin, kavramları o kadar yozlaştırmışız ki sokakta eşimizle karşılaştığımızda bile gönül rahatlığı ile sarılamıyoruz, kimi yerde elini tutamıyoruz.
Diyelim ki o an büyük bir coşkuyla öptüm diyelim eşimi... Kusura bakmayın ancak, hayatta onca aktivite varken başkaları "Aaaaa bak bak öpüyo kızı" kafasındaysa - +1 yıl
@ysoyubol Bayefendi parantez içini okumamışsınız sanırım. Söylediğim herşey erkek içinde geçerli
Ayrıca yukarıdada belirttim kızım 18 inden sonra istediği ile yatar istediği ile kalkar bu sizin görüşünüz hayırlı olsun size.
- +1 yıl
@ysoyubol
Sizinkide yatak odasını sokağa taşımaktır.
- +1 yıl
@ysoyubol
Eşimi heryerde seviyorum ona yan gözle bakan birisinin gözünü oyacak kadar seviyorum. Ama benim ailemden dinimden aldığım ahlak gereği sokak ortasında onu öpmem. Tabi elinden tutmam ben önden yürürüm o arkadan yürür gibi şeyleride bu kategoriye katmıyorum. - +1 yıl
İşte ben de tam olarak bundan bahsediyorum. Size "Siz neden böyle yapmıyorsunuz" diyecek kadar basitleşemem. Ancak "Aaaaa bunlar böyle yapıyor" demenize de müsaade etmem. O sizin garipsediğiniz ya da tasvip etmediğiniz insanlar sizinle aynı ahlak anlayışına ya da dine mensup olmayabilir. İşte benim beklentim "Herkesin rengi mavi olacak" denilmemesi noktası...
Bu ülkede dindar bir kesim var.. Ona göre yaşayış biçimleri var.
Dindar olmayan ancak inançlı olanlar var
Hiç inanmayanlar var
Yobaz olanlar var
İslam dışında başka bir dine inanışı olan insanlar var
Liberalistler var
Feministler var
Bu insanların her birinin farklı görüşleri, düşünceleri ve yaşam tarzları var. Benim esas demek istediğim buydu... Bırakın dileyen dilediği gibi yaşasın... Milletin yanlışlarını (bize göre ) düzeltmek bizim işimiz değil - +1 yıl
@ysoyubol
şu an yaşadığımız ülkede dediğiniz geçerli kimse kişisel bazda kimseye karışamaz. Ama benim hayalimdeki kimseye zulmedilmediği, herkese adaletle davranıldığı, hırsızlığın, tecavüzün, cinayetin kalmadığı beşerin kendi kafasından uydurduğu değil kendisini yoktan varedenden aldığı hükümlerle hayatın idame edildiği bir dünyada değil. - +1 yıl
@ysoyubol
Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve mü’minlerin kadınlarına söyle, bedenlerini örtecek elbiselerini giysinler. Bu, onların tanınıp incitilmemelerine de daha uygundur. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.[1]
[1]Ahzap suresi 59. ayet
ALLAH sırf kadınlar tanınıp incinmesin namuslarına laf gelmesin diye örtünmelerini emrediyor. Kalkıp insanın kendi eşiyle parkın ortasında dudak dudağa öpüşmesini kim caiz görebilir.
Ayrıca islam dini bana her öpüşene hakaret et, döv, vur, kır demiyo ki gücün nispetinde iyiliği tavsiye edip, kötülükten sakındır diyor. Müdahale hakkı sadece islam hükümleri ile yönetilen devlete aittir. - +1 yıl
@ysoyubol
Arap kültüründen kızlarla ilgili gelen kültürü söyliyeyim mi size;
kızların diri diri toprağa gömülmesi. Ayrıca kızımla ilgili (henüz evli değilim kızım yok ALLAH herkese nasip etsin.) konunun dini bir mesele olmasınada gerek yok ben bir babaysam kızımın evli olmadığı bir adamın koynuna girmesine asla ama asla izin vermen. Buna kızımın özel hayatıdır deyip müdahale etmekten geri kalmam. Bu dini bir vecibe olmayabilir. Ama herşeyden önce babalık vicdanım. Tabi tekrar söylüyorum siz kızımın özel hayatıdır istediği ile yatar kalkar diyebilirsiniz bu sizin fikriniz. - +1 yıl
Siz takılın gençler bana hiç bildirim gelmiyor nasılsa 😒
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr
kusura bakmayın verdiğim rahatsızlıktan dolayı ben yazıcağamı yazdım artık yazmicam zaten. - +1 yıl
Bu konu hakkındaki soz sözümdür...
Neden İslam devletlerinde yaşamıyorsun? Burası İslam Devleti değil.. LAIK bir sosyal HUKUK DEVLETİ.
Doğruları ve yanlışları kızına öğretti isen mesuliyeti ondadır.
Sadece farklı bir görüş bildirdim, ona bile tahammülünüz yok...
İyi günler...
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Küfür edene, hakaret edene, kıroluk yapan magandaya bulaşsınlar. Seven ve sevilenlere dokunmaktan artık uzak dursunlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede :/
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Haberin doğru olduğuna inanmıyorum, çünkü sitelerdeki resim ve haber yazısı aynı. Ne bunu ileri süren, nede, suçu üzerine atılan ortada yok. Bunlar, sosyal medya bla blalaları oluşturma haberleri.
Ben bu ülkede 25 yıl öncede öpüşen insanlar görüm ve kimse dert etmiyordu, yarında kimse dert etmez. Arada birili manyak çıkar, çıktı diyede bundan siyasi birşeyler çıkarılmaya çalışırlar ama buda, bu millete haksızlık.010 Yorumla- +1 yıl
Bilmem yalan ya da değil. Haber sitesinde gördüm. Ve tepki verdim
- +1 yıl
Sağol onlardan burda da var
- +1 yıl
Off azel
- +1 yıl
Haber asparagas diyelim. Sorumuda varsayarak sorduğumu farzet. Cevabin ne olurdu?
- +1 yıl
Hayatımda hiç öpüşen insanlara karışmadım. Birkeresinde, yaklaşık 10 yıl kadar önce, 30 küsür yaşlarda bir admın çocuk denebilecek yaşta bir kızı, kuytu bir yerde öpüp okşamasına şahit olduğumuzda kardeşimle tepki göstermiştik ama oda kızın reşit bile olmadığı ortadaydı, ona sebepti.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onuda yaparlar merak etme. Ki bir ara parkda öpüşen bir çfte tplumsal ahlaka mukahir diye bir maddeden dava açmışlardı. Sevgiden korkuyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
"Toplumsal ahlak" peki kapali kapilar ardındaki ahlaksizliklar? Onlara. napcaklar?
- +1 yıl
Okudum :|
kessinler be zaten zar zor görüyoruz sevdiğimizi bide ceza kescekler diye korkcakmıyız :D
22 Yorumla- +1 yıl
:) .
+1 yılDesteklerdim bu projeyi ben öpüşemiyorsam kimse öpüşemesin.. :D
11 Yorumla- +1 yıl
Bak o açıdan bakmamistim 😐
Böyle aşırı çok öpüşmek mi cezaya dahil yoksa ufacık dudak değdirmeli öpüşmek mi?
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ki :/
+1 yılSokakta öpüşen çiftlerin, birbirlerini sadece cinsellik için kullandığına eminim insan aşkını dışarda herkesin içinde dudağından öpmez utanır azcık gösteriş meraklısı çoğu çiftler dışarıya bak sevgilim var havası atmaya çalışıyorlar
14 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka? Opmek sevmekten gelmez mi?
- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr sex'te sevmekten geliyor o zaman dışarda seks yapın ayrıca öpüşmek ön sevişme'dir buda iki çift'in mahremi sayılır dışarda yapılcak şey değil
- +1 yıl
Olayi neden çarpıtıyorsunuz?
+1 yılToplumun ahlaki kuralları vardır... sokak ortasında, park ya da Cafe gibi bir yerlerde opusme olmamalı... ceza kesme yerine uyarmak daha iyidir... sokak ortasında ya da halka açık yerlerde opusmekte medeniyetlik felan da değildir...
18 Yorumla- +1 yıl
Savaşsınlar mi yani 😒
- +1 yıl
😂😂😂...
- +1 yıl
eksileyen vatandaş öyle eksileyipte kaçmasaydın... Niye eksi koyduğpunu da yazsaydın.. Ahhh Pardon mutlaka sen sokakta öpüşmeyi normal bulup yakında halk içinde toplum önünde cinsellikte yaşar adını da medeniyet koyarsın... Unutmuşum senin gibi medeni (yetsiz) insancıklarda bulunuyor maalesef bu sitede..
- +1 yıl
Yav bir seni eksilememis ki😒 senin gibi yorum yapanlari eksilemis :|
- +1 yıl
Ya haksızsam söyle lütfen ... Gençler yapabilir ama toplumun önünde yapılmamalı.. Ceza tabi ki yanlış bir şey onun yerine uyarmalı halka açık bir yerde böyle bir şey yapılmaması konusunda.. Cahil yobaz bir insan değilim ama böyle bir şeye de karşı olurum ... Bu gün yarın bunu yapan isnanların çocukları da aynı şekilde yaptığında onlar bunu görese şu an ki tepikiyi verirler.. Beni eksilemesi umurumda bile değil ki.. ben eksileyip yorum yapmadan kaçana ifrit olurum... Ne oksolodooommm seni... Bu tür insanlar da cahilin, konuşmayı yazmayı bilmeyen ortalıkta da ben insanım diyen gezinen insan müsvetteleridir...
- +1 yıl
Insanlar sokaklarda savaşmak yerine sevişsinler. Nolcak? Kapali kapilar ne ahlaksizliklar yapiliyor. Olara neden tepki gösterilmiyor? Kaldi ki masum bir öpücüğün kimseye zararı yok.
- +1 yıl
Bana karşı benim ahlak yapım sokka ortasında insanların içinde öyle bir şey yapmama müsaade etmez.. Kapalı kapılar ardında olanı da gördüğüm yerde şikayet ederim... Zaten şu an ki gençlik avrupa ve amerika özentisiyle ahlaktan yoksun bir şekilde büyüyor... Öpüşmesinler bence ve de sevişmesinler de... Direkt cinsel ilişkiye girsinler madem istedikleri bu... Nasılsa kapalı kapılar ardında ne haltlar dönüyor onşarı es geçip ulu orta ne yaparlarsa yapsınlar...
- +1 yıl
KOSGEB e de başvuru yapalım devlet destekli kredi alalım onlar içinde mekân yapalım...
+1 yılÖpüşmem..
Ceza kesenleri de tebrik ediyorum..
Toplum ahlakı için önemli..
http://imgim.com/alkis2.gif
#Vesselam12 Yorumla- +1 yıl
Haa toplumun ahlakı ceza keserek mi yerine geliyor?
- +1 yıl
Evet
+1 yılSokakta yere tükür çöpünü yere at karını döv hepsi serbest ve hiçbiri cocuklara kötü örnek olmuyor öpüştün diye ceza al :)
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen valla :/
Kadın dovene ceza kesilmez opusenleremi! ilginç yahu bırakın gencleri rahat be
12 Yorumla- +1 yıl
Dimi. Kesinlikle haklısın.
- Aile & Toplum konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılÖpmek, sarılmak.. bunları halvet etmiş zannedenler var..
11 Yorumla- +1 yıl
Var maalesef
Sevdiğin insanı doyasıya ve rahatça öpmemek mi? Şimdi kimisi var birbirinin içine düşüyor. Makul miktarda güzel her şey :)
10 Yorumla
+1 yılBen böyle bir ceza yemem, uluorta yapılmasına karşıyım.. öylesine özel bişey öylesine aşk ile yapılan şey çirkin kafaların salyalı ağızların kem gözlerin içinde yasanmamali
16 Yorumla- +1 yıl
Geçenlerde cumhuriyetin yazarını görmüşsündür. Tahliye sonrasi eşi dudaklarından öptü. Noldu? Kötü hareketmiydi bu?
- +1 yıl
O çok müstesna bir şeydi.. aylar sonra dokunduğun eş.. ve çok insancaydı, şıktı😇 duygu doluydu😊
- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Pekala uzun süre sonra birbirine kavuşan sevgililerde sokakta öpüşünce mustesna olabilir dimi?
- +1 yıl
İstisnalar istatistiğe dahil değildir😇
- +1 yıl
😒😒
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. iptali için mahkemeye başvururum tahtalı köye gidiyordu kız arkadaşım suni teneffüs yapıyordum derim ceza yazmışlar derim
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel taktik :))
+1 yılsokak ortasında sevgilisini öpen, mahrem nedir bilmeyen biri değilim..
ama bir başkasının bunu yaşaması beni bozmaz..
haddime de değil..
ceza ise gerçekten aptalca..10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılAsiri bir hal almadikca sorun yok ama böyle giderse yarin el ele tutusmada yasak olcak
12 Yorumla- +1 yıl
Bakismayida yasak ederler :|
- +1 yıl
Ederler hata biz şeriat devleti oluruz...
- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılAzerbaycan'da birkaç sene önce polis mudahele ederdi. Bize benzemeye başlamışsınız :D
14 Yorumla- +1 yıl
Umarim bu ilk ve sondur 😒
- +1 yıl
Hiç sanma. 16 nisandan sonra tek millet tek devlet demiştim. :D
- +1 yıl
Deme öyle :/
- +1 yıl
Dedim bile
+1 yılCezaya tepki olarak sokaklara çıkıp sevisin yuruyen cinsellikler
20 Yorumla
+1 yılNe kadar öder öpmeye devam ederim, bu ülke gerçekten değişmesi gereken zihniyet çok var
10 Yorumlaevsizsem ve bir kutuda yaşıyorsam kutuya sığamıyorsak dava açıp itiraz ederim :D
10 Yorumla
+1 yılSokakta bir kadına hakaret etmek suç değil ama öpmek su. vay canına.
10 Yorumla
+1 yılHer köşe başında öpüşenleri görmüyoruz elbette. Daha ciddi suçlara ceza getirilmeli.
10 Yorumla
+1 yılKime ne be dudak benim dudagim kimi nerde öpeceğimin hesabından kime ne
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılNick ine yer yetmeyince sesli harfleri çıkarmak yerine sessizleri çıkarsaydın sistemi çökertip balonu patlatmış olmaz mıydın
01 Yorumla- +1 yıl
Ses çıkaramayan sessizlerin yanindaysam hep demekki
Şimdi şöyle eylem sadece öpüşmekse yapılan çok yanlış ama bunun ötesinde hareketler varsa insanlar arasında yapılmasının hafif de olsa bir cezası olmalı tabiki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAl sana cezanın fazlası inadına yine öpecem diyip devam ederdim
10 Yorumla
+1 yılsokakta öpüşecek kadar ahlaksız değilim :D O yüzden problem değil
20 Yorumla
+1 yılYasal değil. Memur hakkında suç duyurusunda bulunurdum
10 Yorumla
+1 yılFark etmez *k Partili Çarşaflı kızlar evlerde takılıyorlar zaten kimse sesini çıkarmaz buna.
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi olmuş aile var çocuklar var biraz edep ya hu
22 Yorumla- +1 yıl
Bir çocuğun gözü önünde bir kadının erkek tarafindan dövülmesi mi yoksa öpülmesi mi daha fena?
- +1 yıl
Dövülmesine kesin kes karşıyım.
Öpülme konusunda da edep çizgisi aşılmamalı
+1 yılbir daha öperdim neyse parası veririz o anı yaşarım :)
10 Yorumla100 lıra fazla verırdım uza burdan daha opuscez derdım
20 YorumlaBana kesilmeyeceğine göre tırtttt
25 Yorumla- +1 yıl
Niye ki :|
- +1 yıl
Sevdiceginii kimi olcek 😏
- +1 yıl
Haklısın 😏
Sokak ta öpüşmek te nasıl bir terbiyesizlik bir insanın kimseye saygısı yoksa karşısındakine saygısı olması lazim
00 Yorumla
+1 yılHer toplum hakedildiği gibi yönetilir ne diyeyim.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru 👍
+1 yılAzerbaycan'da öyle😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Öyleymiş evet 😏
+1 yılNe rahatsızlık vermişler çevreye ama. Bundan sonra çıkarıp böbreğini öpsün bari dudağını öpmesin aman
10 Yorumla
+1 yılPara cezasının miktarı kadar daha fazla operdim. Dudaklarimiz morarana kadar
10 YorumlaBencede kesilmeli, sadece yetişkinler çıkmıyor dışarıya çocuklarda çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı yok sevişe de bilirler
13 Yorumla- +1 yıl
Bencede :/
- +1 yıl
Mekan verdiler de çocuklar keyfinden mi sokakta öpüştü ayrıca o an o çekim gücüne karşı koymak yer çekimine karşı koymaktan daha zordur,.
- +1 yıl
Haklısın👍
Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı. Bir kere denediler bana sıktirettim 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ciddi mi :))
+1 yılseks mi burası asdfsggshsh
12 Yorumla- +1 yıl
Adhgkhk
- +1 yıl
Bitane enayi de eksilemis 😄
+1 yılHer şeyin yeri ve zamanı vardır ona göre davranması gerekiyor ceza iyi olmuş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. İster öperim, ister severim 8)
Sizene12 Yorumla- +1 yıl
Hiç 😏
+1 yılZengin kızları zorla öperdim:)
16 Yorumla- +1 yıl
Ayıp ama :))
- +1 yıl
Sana mı ayıp:)
- +1 yıl
Kizlarin hem parasini hem bedenini kullaniyorsun :/
- +1 yıl
Benim bedenim ne olacak:)
- +1 yıl
Sana bisey olmaz 😒
- +1 yıl
O kadar kötü değilim:)
- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılParası neyse öderim. Sonra da sevgilimi öperim.
10 Yorumla
+1 yılTartışmazdım. Bu konuyu sevgilime bırakırdım😊
10 YorumlaÖpücükle ödeniyo mu diye sorardım
22 Yorumla- +1 yıl
:)))
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Parasini verir daha uzun öperdim
10 YorumlaBen ce cok gos kimse kimseyi rahatsiz edemez sizen onlar ister opusur ister sikisir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. Gereksiz ve saçma. Hak ihlali.
10 YorumlaParası neyse verelimde şikayet edenide öpelim
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne