Kıskanırdım, Keşke Benimde Böyle Sevgilim Olsa Derdim.. :(
''Terbiyesizler'' ve ya '' Ayıp Ayıp '' Der Geçerdim.. 😠
Ağlardım 😢
Diğer.. (Yorumda Belirtin KScanlar)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

insanlarımızda edep haya namus güzel ahlak olmayınca bu haller normal
senin en kıymetlin değer verdiğin sevdiğini ulu orta bunu kendisine nasıl yakıştırabiliyor ki hem bir müslümana yakışmaz bu durum helalinde olsa olmasada olmaz senin mahremiyetini özelini bana niye izletiyorsun ki
gördüğümde tepki veriyorum
kendi ahlakını terbiyeni bozmuş olabilirsin ama genç nesille iyi örnek güzel bir gelecek vermek yerine nerede kötü huylar pislikler var onları gençlere sunuyoruz
bir çok kişi şunu düşünse gördüklerinde gördüğün kişi sevdiğin değer verdiğin bir yakının olsa hiç hoşuna gider mi gider tepkini verirsin o benim kız kardeşim bir erkeğin kollarında ya da
kızlar olarakta o benim babam ya da erkek arkadaşım hiç hoş olur mu
olmaz
haddım degıl.. netıcede ozgur bır ulkedeyız dıleyen dıledıgı gıbı yasar ama bır ınsan sevdıgını elaleme karsı boyle basıt hale getırmemelı..
haklısın
Teşekkürler 😇
Sizede
bir sefer umumi bir yemek yeme alanında tam karşımdaki masada orta yaşlı bir çift öpüşmenin de ötesine gitmişti. çevrede çoluk çocuklu aileler vardı ve herkesten önce benim tam gözümün önündelerdi. yemeğimi bitirip kalkarken yanlarına gittim ve "pardon bu size ait" diyerek "EDEP YAHU!" yazdığım küçük not kağıdını verdim. kıpkırmızı kesildiler ve kaçacak delik aradılar. böylelerine şiddet uygulayıp yüzde yüz haklıyken bir de haksız durumuna düşmeyi desteklemiyorum. bunların yüzünü kızartacaksın ki yatak odası dışında yapılmayacak şeyleri ulu orta yapmasınlar. hoş gerçi artık kimsenin yüzü böyle şeylere kızarmıyor.
Bir ara adamın biri 90 derece yamulmuş kızın bir yerine bakarak yürüyordu kızı durdurdum pardon beyefendi (!) arkanıza bakıyordu bilginiz olsun dedim kim bakmıyor ki dedi güldü rahat bir tavırla. Ona göre giyinmek gerekiyorsa demek ki dedim ister... Açarım ister... Açarım sanane dedi
Birgün de birileri murc murctu otobüsün içinde lâ havle çektim olmadı bakmadım olmadı liselilerdi belli ana babaları okumaya yolluyor bunlar kendini meze ediyor diye söylenerek gittim.
Cevap
95Cevap
Ayy ne tatlısın hiç ayrılmayın derdim. Ama ne yazık ki diyemem. Bizim toplum yobazlaşmış. Tutturmuşlar aşk özeldir, millet rahatsız oluyor caiz değil vs vs... Gayet normal bir şey bence. Birbirlerine olan sevgilerini gösteriyorlar ne var yani bunda?
Düşünün yolda gidiyorsunuz ve sevgiliniz birden yanınıza geliyor ve size çok romantik bir sürpriz yapıyor ve siz ona teşekkür etmek için küçücük bir öpücük vermiyorsunuz. OLMAZ AMA RAHATSIZ OLUYORLAR.
TECAVÜZLERDEN, ÇOCUK EVLİLİKLERİNDEN, EŞCİNSELLERE YAPILAN SAYGISIZLIKLARDAN RAHATSIZ OLMAYAN TOPLUM, BUNDQN RAHATSIZ OLUYORSA KUSURA BAKMAYIN. HERKES İSTEDİĞİ GİL YAŞAMAKTA ÖZGÜR, HERKES SİZİN GİBİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL.
NOT:Bu mesajım ahlak bekçisi olupta , gizli sapık olanlara. Ayrıca siz rahatsız oluyorsunuz diye kimse davranışlarını değiştirmez.
Kızların yorumuna baktımda ortalıkta öpüşmeyi marifet ve aşk sanan var, Aşk ve sevgi sadece öpüşmemidir? Her ortamında bir edebi adabı vardır, gidip milletin olduğu açık alanda ve ailelerin olduğu yerde bunu yapıyorsan bu iş olmaz, bence herkesin özeli kendine olmalı, (biliyorum eksileyenler ve sanki sen hiç bunu yapmadın mı diyenler olacak) ama hiçbirini de yapmadım, Şunu unutmayın aşk öpüşmek sevişmek değildir, Aşk sevdiğine sahip çıkmaktır, Aşk kadına saygı duymaktır ama karşısındaki bunu hakediyorsa aşk kaybetmekten korkmaktır, Aşk sarılıp uyumaktır
Ufo gören masum köylü...
Ne yapayım geçer giderim, taşlayacak halim yok...
:) :)
banane der geçerim.
yokluktaysam, depresyonda falansam kıskanırım.
umursamaz ruh halinde isem bişey hissetmem.
neşeliysem 'aa ne mutlu onlara' derim.
içimdeki duygular değişse de bunların hiçbiri dışarıya yansımaz. toplum bekçisi olmak kimsenin haddine değil. napayım elimi ikisinin arasına mı atayım..
Yolda dayak yiyen kadına tek kelime etmeyip yanından geciyorsunuz. Buna niye tepkilisiniz? Mutlular diye mi?
Çünkü onlara göre kadını dövmek kadına sevgi göstermekten daha kabul edilebilir çünkü onlar iğrenç insanlar :(
@margarita93 onlara insan sıfatını kabul etmiyorum. Onlar evcillestirilememis yaratiklar
Doğru
Peygamber 9 yaşındaki kızla evliydi, bilmem kaç tane eşi oldu, hatırı sayılır bir miktarda cariyeleri var ve bir hadiste gördüm (Buhari) Muhammed 30 erkeğin cinsel performansına sahipmiş (!)
Bu ne ki bunun yoldaşları olan muhafazakar kesim ne olsun?
Şimdi biri çıkıcak "SON OSLOMO BOLMOYOSON, POYGOMBOROMOZ OYO BOR ONSON, SON COHONNOMLOKSON, OLLOH OSLOH OTSON, KORONO OROPÇO OKO, YOKSO ONLOMOZSON, MOOLORDO HOTO VOR DOYO OSLOMO LOF OTMO. " diyecekler. Bu bir klasiktir ve hiç değişmez.
NOT:Ateistlerin din bilgileri inananlara göre daha fazladır. İnanlar görmezden gelirler ama ateistler her zaman daha fazlasını öğrenir ve sorgularlar. Sonra boşa siz bilmiyorsunuz demeyin. Tevrat bile okudum dünyanın yaratılışı resmen masal kitabı gibiydi. Kuranda önce sonra gök, başka yerde önce gök sonra yer düzenlendi yazıyo. Sonra da kuran değişmedi diyolar. Tevrat değişti, hristiyanlık geldi; İncil değişti, İslam geldi. Her şeye gücü yeten allah iki kitabı korumaktan aciz. Çelişkiye bak yaa.
Ama suç allah ta da değil ki Muhammed kitabı yazmaktan aciz. Oturmuş insanlara ezberletmiş. Onlar da yanlış ezberleyince sonuç bu. O değil de müslümanlar da çok küstah o sözde var olan tanrı size o kadar şey veriyor siz hala dua ediyorsunuz ve ondan, sizin için evrenin işleyişini değiştirmesini bekliyorsunuz. Acaba allah ne düşüyordur.
Not:İroni yaptım.
Ya öpüşmek isteyen öpüşür ne var bunda ne diyebilirim ki :d Tepkim de olmaz yani banane, bize ne kii agshshsjsj Darısı başımıza :dddd
Favlayan dm ye çöksün arkadaşım yani like atınca bende şey sandım işte ne biliyim :dd
geçer giderdim ne yapcam..
Namus bekçisimiyiz adamı ensesinden tutup dövelim..
Hiç tepki vermiyorum bakmıyorum bile rahatsız olmasınlar diye..
Çok mu fakirsiniz ilerde pansiyon var gidin orda halledin işinizi derim tabi içimden:D
Napim bakar geçerim:)
önce bir söverim
oha kızı yedi hayvan derim
oğlanda yakışıklıymış heee derim
ammmaann neyse der geçerim :D
Kimseyi ilgilendirmez ki, ne güzel mutlular der geçerim yani D
Ohaa derim..
Basın gidin lan burdan demiştim bir kere..
Caminin avlusunda yapıyolardı ş*refsizler..
Oğlan karşı çıksa döverdim ama kaçtılar..
#Vesselam
Marifet mi
@cheekystaff sokakta yapmak marifet mi?
Mahremiyet yok mu? Hem nikahsızlar..
Alkışlamalı mıydım?
Aferin mi demeliydin..
Cesaret etmemeliler..
Kızı dövüyo olsa bir şey yapmazsın ama aile içinse olur öyle karışılmaz deyip geçerdin 😠
@margarita93 ona da müdahale ederim..
Kimsenin sokak ortasında kimseyi dövmeye hakkı yok.. Babası da olsa!
Hele bu nikahsız erkek arkadaşıysa, bu sefer çocuğu döverim.. O kız birinin bacısı, birinin kızı sonuçta.. Gücü ona mı yetiyor?
nikahlı kocası olsa?
@margarita93 babası bile olsa dedim.. Kocası kim oluyo?
iyi güzel bunu duyduğuma sevindim
@margarita93 Eyvallah
Kimseye bir zararları yok. Kimseyi bırak kendilerine bile yok. Sanane öpüşen çiftlerden.
Şahsen bana yapmaya kalkan oldu. Yaptıda höst möst küfür etmeye kalkıp namus koruma lafıyla kız arkadaşıma hakaret eden. Elimdeki motor kaskıyla kaldırımın arasında kafasını eziyordum esnaf aldı elimden. Sonuç? Birde esnaf dövdü.
@cheekystaff "toplum ahlakı" diye bir kaide var.. Dayak yiyeceğimi bilsem de bulaşırım..
Sizin mahremiyetiniz yok mu kardeşim? Bunun neyini savunuyorsun bana?
Git evinde ne yapıyorsan yap..
Günah mı işliyorsun, ne yapıyorsan yap..
Ama görürsem buna müsade etmem..
Adam gibi ikaz ederim.. Heyt höyt dersen meydan dayağı atarım emin ol!
"Toplum ahlakı" çok tehlikeli bir konsept yalnız. Çoğunluğun ahlakı herkese uyacak diye bir şey Yok ve sana zarar vermediği sürece bir şey yapamazsın. Yarın öbür gün çoğunluk değişirse onlar da sana meydan dayağı atar çünkü bu mantıkla.
@margarita93 o zaman gelsin o zaman konuşuruz..
O zaman konuşacak vaktin olmaz ama işte bu kadar tahammülsüz ve nefret dolu davranmaya devam ederseniz. anayasamıza göre de bu Arada böyle bir şey yapmaya hakkınız yok çünkü çoğulculuk denen bir şey var çoğunlukçuluk değil. Siz de toplumun "ahlak" polisi değilsiniz. Karışamazsınız.
Ayrıca cevap veremedin işte bulabildiğin en iyi cevap "o zaman gelsin o zaman konuşuruz". O zaman düşündüğünden yakın olabilir, senin yaptığın "toplum ahlakına aykırı" olduğu düşünülen sokaktan geçen birinin beğenmediği bir şey için seni de dövmeleri yakındır. Bu şekilde toplum ahlakı kisvesinde insanların özgürlüklerini kısıtlamaya devam ederseniz bunun önü alınamaz ve sadece müslüman olmadığı "iddia edildiği" için sokak ortasında yüzlerce kişi tarafından linç edilerek öldürülen Pakistanlı genç erkek üniversite öğrencisi gibi ölümlerle dolar utanç listemiz.
@margarita93 benim vicdan anayasamda buna müsade yok..
Devletin anayasasına göre suçlu olursam da başımla beraber..
Ben, inancım gereği böyle davranmak zorundayım.. İkaz etmek durumundayım..
He kavga dövüş yok ama o anki psikolojim bunu yaptırabilir.. Yoksa, dinen de sadece ikazla mükellefiz..
Sadece ikazsa karşı taraf da "sana ne" der, yürüyüp gidersin o zaman. O zaman tamam çünkü kimsenin "vicdan anayasası" kimseyi bağlamıyor. İkaz etmekten ötesine geçersen, çoğunluksan bulunduğun mahallede evet kızı da erkeği de döversin istersen ama çoğunluk değilsen seni döverler işte. Şahsen benim de başıma geldi, erkek arkadaşım kadın olduğu için sözlü şekilde ikaz etti bizi kendince ayıplayan kadını, erkek olsa döverdi Eminim ve bulunduğumuz mahalle dolayısıyla herhalde güzel bir dayak yerdi etraftan da.
@margarita93 Henüz öyle bir kavga yapmadım, sevmem de.. Ama edersem bilirim, gözüm kararır.. Etraf dövse de beni, umrumda olmaz.. Muhattabım düşünsün..
Peki ne diyim o zaman dövüşe dövüşe öğrenicez belki birlikte yaşamayı
@margarita93 merak etmeyin bu yüzden daha kimseyle kavga etmedim..
Şükür ki laftan, sözden, edebten hâlâ kopmadık millet olarak..
Ya da galiba öğrenemeyip birbirimizi Yok edicez cafe sorun da ortadan kalkacak öpüşen içki içen genç çiftler ölüp gidince
@MütefekkirSeyyah_ "Ben, inancım gereği böyle davranmak zorundayım.. İkaz etmek durumundayım..
He kavga dövüş yok ama o anki psikolojim bunu yaptırabilir.. Yoksa, dinen de sadece ikazla mükellefiz.."
Sizin inancınız neleri emrediyor da siz bilmiyorsunuz. Kafanıza göre burası İslam ülkesi ona göre yaşanmalı diye diye toplumu yobazlaştırdınız. %99 müslümanmış sözde. Benim anlamadığım %5in hristiyan ve hatırı sayılır bir kesimin deist-ateist olduğu toplumda nasıl %99 müslüman olabilir?
Siz müslüman olabilirsiniz ama sırf bu yüzden insanları da bu kalıba sokamazsınız. İslamın uğrqmadığı toplumların neden daha modern olduğu belli. Genellikle en tehlikeliler muhafazakar İslamcılar oluyor nedense?
@InsaneBoy beğenmiyorsan Avustralya ya gidebilirsin.. Orası sana göre.. Hadi naşş
Zaten bir kaç yıla Fransa'ya gidiyorum orada %60 ateist. Ayrıca tabii ki de gidicem. Ülke de yaşanıcak hal mi bıraktınız. Şunu da söyleyeyim bu ülkede tek siz yoksunuz. Beğenmiyorsan git diyemezsin. Toplumun kalitesini düşüren sizsiniz ve bizim gitmemizi bekliyorsunuz. Peki neden siz gitmiyorsunuz arap özentileri. Arabistan'a falan gidin zaten sizin hayaliniz şeriatla yönetilen bir İslam ülkesi.
@InsaneBoy hayır bir kere konuşmaya bak. Hadi naşşş nedir. Sen şimdi bu kafadaki adama nasıl bişey anlatabilir. Nasıl anlayış özgürlük filan konuşabilirsin.. Uğraşma dostum. Kavrulsun kendi yağında
@cheekystaff ne zaman bir difarla konuşsam ellerimi yıkayasım geliyor.
bir şey demem ne diyecem. aslanları terbiye edebiliyorlar ama insanlarda zorlanıyorlar. akışına bırakmak gerek...
Oturur izlerdim :D Şaka bir yana banane ya ne yaparlarsa yapsınlar.
tamam kıza değer vermiyorsun da bari kendine bir iyilik yap en zından sinemaya git bu kadar da cimri olmayın 😄
Kendi hayatları diyip yoluma bakardım, herkesin hayatı kendine sonuçta beni hiç ilgilendirmez :)
Dönüp bakmazdım. Niye rahatsız edeyim insanları durduk yere.
Gülerdim ve rahatsız etmeden yanlarından yürürdüm, hala sokakta birbirini sevdiğini gösterebilen insanlar olması beni mutlu ediyo
@InsaneBoy işte beni rahatsız eden de bu maalesef :( saçma yani onlara ne zararı var
@InsaneBoy ya bilmiyorum gerçekten ben eskiden ötekileştirilmişler vs diye biraz daha yumuşak davranmaya çalışıyodum hani insanların hassasiyetleri olabilir peki falan diye ama bunun sonu yok, bugün peki fransız öpücüğü yapmayalım bari belli semtlerde desem yarın belki bebekte ortaköyde bile dışarı çıkamıycam. kökten bir empati kurabilme dersi falan almaları lazım çünkü belli ki doğuştan gelen bir şey değil.
Çocuk yakısıklı ıse ve uzaktan performansı ıyı gorunuyorsa kızdan bir tur atmak adına rıca da bulunurdum.
Senin gibi hatuna can kurban 😊
Bene sorun yok sonuçta gelipte kimsenin sizi öptüğü yok bırakın insanlar rahat rahat aşk yaşasın ve kıskanmam
normal ufak bir öpücük normal ama uzun uzun olursa yuh yani
Kalabalık bir ortamdaysa ayıp olur, olmaz yani ama sessiz sakin biyerdeyse bizi ilgilendirmez..
Yönümü çevirip çeker giderdim. Onların ayıplarınıizlemek zorunda degilim.
Güzel öpüşüyorlarsa izlerdim :D
Benim yapacağımı terbiyesizlik diye nitelendirenler, o zaman onların yaptığı da terbiyesizlik değil mi?
Hiç bir olumsuz tepki vermezdim. Aşkın sevginin düşmanı çok. Birbirini sevene saygı duyarım.
Ne güzel. Geri kafalı değiller derdim. Sevdiğini sevmek suçsa...
görmemiş gibi dawranır yoluma bakardım rahatsız olmasınlar diye
Özenmem de yargılamam da hicbir sey olmamıs gibi devam ederim
Öyle tipleri görünce 100 tl vereyim de bir otel odasına gidin fakirler diyesim geliyor.
Cok abartarak opusmuyoarsa gecer giderim. Abartiyoarsa b šikki 😄
Tepkisiz kalırdım. Görmemişin sevgili olmuş ulu orta öpmüş hesabı.
Umursamazdım ama şunu demek isterim Devlet malı mı bizde kullanabiliyormuyuz
Sevgilimi yolda operim ama kucuk bir opucuk, fransiz opusmesi yapanlar film mi cekiyorsunuz insan icinde bune ya
Uuuuuu boyuzz posuz devrilen sizin he miiiiii derdim :)
siz kızlar genel olarak espriden anlamıyorsunuz (yorumu beğenmeyen 2 kişi için dedim)
Aaa beğenmemisler mı :)! Olsun sorun yok :)
Sanirsamki öpücük sever kızlarımızı kızdırdım 😂
bari sen beğen :)
öpücük sever de neymiş la o zaman öp :D hahahahah
başımı öne eğer devam ederdim yoluma..
Saygı koktu :)
Kendi çocuklarınızı da aynı vaziyette görürsünüz diye dua ediyorum
Ahir zamanın içindeyiz gerçekten. Allah ıslah etsin derdim
Birak opusmeyi elele tutaNi gördüğümde vurasim geliyor...☺☺☺
özellikte parkta oturarak öpüşen çiftler görüyorum mahallede, itici geliyor başka yer mi yok? görmemiş gibi davranıyorum napimşgşfhn
Bakmam
Kendi hayatları
Özgürler abicim
Tabi domaltıp
Sokak ortasında
Tövbe estağfurullah
Kıskanırdım çok gördüm bıcır bıcırlar birde dellenyom:D
Umursamaz yoluma devam ederdim ne b*k yerlerse yesinler banane 😂
Yadırgardım sanırım tuhaf gelirdi muhtemelen gıcık olurdum
Kendi hayatları sorun yok.
A. Hepsinin öyle düşünüyorjm sanırım anlatabildim küfür kaldırılıyor
birden fazla kez gördüm, yanlarınddan geçmemeye çalışıyorum genelde ve bir şey de düşünmem geçer giderim
Çok gördüm, görmemezlikten geliyorum.
bir keresinde öpüştükden sonra ayrıldılar
Kızı takip ettim zor tavladım
Sonra eve attım
Zaten oğlan tipsizdi
Kolay oldu ayarlamak
Bn gordum Arabayla yanlarinda durdum ben ineyim gecin arabada halledin dedim haha dediler gittiler
Mutlu oluyorum Ben genelde...
tepki vermem yürürken anlık bakar sonra kafamı cevırır devam ederim.
Ben daha iyi operim bu ne boyle opusmekmi olurmus der gecerim 😄
Toplum ahlakı denen birşey var. Yalnızz olsam birşey demem ama yanımda ailem ya da ailemden birisi olsa tepki gösterirdim..
Geçer giderim, bir tepkim olmaz.
Biz hala sap dhsjshsksv
Tepkisiz kaliyorum cok sık görüyorum cünki
Kafami cevirir yoluma devam ederdim
Bişe yapmam napiyim 😄
gitsinler evde öpüşsünler ben o ahlaksızları görmek zorunda değilim
Çocukken annem dışarıda bisey yeme bulan var bulamayan var evde yede çık derdi. Derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar