Günümüzde bu gibi durumların artık normalca yaşandıgı bir ülke durumuna geliyoruz
Peki sokakta yürürken öpüşen bir cift gördünüz
ne tepki verirsiniz?:)

Amerika'da kaldigim zaman cok normal geliyordu. Sokakta opusen ciftleri farketmiyordum bir sure sonra. Cunku beyin alisiyordu. Opusmek bir sevgi gostergesidir. 60 yasindaki ciftler de, 20 yasindaki gencler de opusse durum budur. Bunun nesi yanlis olabilir?
Sonra Turkiye'ye gelince algilarim bozuldu. Sokakta opusen bir cift gorsem garip geliyor. Garip gelmesinin sebebi, onlara bakan, cıkcık'layan yasli teyzeler, ayip gunah mantiginda olanlar, pis pis siritan abazan erkekler. Bu sefer de beyin buna alisiyor. Bak turkiye'de sokak ortasinda dovulen bir kadin gorse kimse garipsemez, ama opusen cift gorse herkes garipser. Cunku kadin opulmez, dovulur. Mantik bu.
Ben de bu algiyi degistiremedim mk kasarlandik artik. Sokak ortasinda opusmem. Sadece operim. Yani 1-2 sn'lik bir sey.
https://i.capsspot.com/s/38/2/887544.jpg
:) :) :) :)).
Disarida öpüsen kucak kucaga insanlar görüyorum. Aldirmandan yoluma önüme bakiyorum.. Bana ne ki ne yaparlarsa yapsinlar cokta umrumda yani, ben kendime bakarim. :D Ülkemizde zaten gizli gizli her halti yiyen kocasini karisini aldatan sahislarla dolu.. Disarda öpüsmüsler cok mu.. Allahin bildigini kullandan saklamasinlar tabi :D
mantıklı yorum
rica ederim yaşınız 30 mu gerçekten bu sitede dikkatimi çekti hep küçük yaşlar sizde 30 hiç göstermiyonuz
Olan var, olmayan var kardeşimm!
Olmayan var'ların arasında iken çok fena bozuluyorum. Mesela sinemadayken kafalarına mısır atıyorum :(
olmayan var cemiyeti kurup olan varları avlamak şart oldu
Cevap
84Cevap
bu çift yakin arkadaşlarim ise tipik kaynana tribine bürünüp istemeden yaptiğim hareketler oluyor. oluyor olmasina da tozu aşinca şarteller atiyor bende.
bacak bacak üstüne atarken ayak ucumla tekme salliyorum dizlerine.
'el' beni ilgilendirmez istediği gibi götürebilir.
İçimden tövbe tövbe der utanarak kafamı çevirip giderim
Sana normal gelen sey de dogru olacak diye bir sey yok. Gunah diyorsun da opusenlerin umrunda mi sence bu senin dusuncen?
Sen niye utaniyorsun baskasinin yerine.
Simdi de sorani rahatsiz etmek istemiyorsun. Hayir sasirdim senin gibi birine. Hep baskalarini dusunerek mutlu olabiliyor musun bari?
@perseid78 ona bakarsan cinsellikte kötü bişey değil ama sokakta yapılmaz dimi herşeyin yeri var
@perseid78 yorum kısmına gelince otomatik olarak senin adın yazıyor sadece yorum yapmak istedim
Ne desteklerim, ne de kınarım. Sonuçta şu zamanda çok doğal hâle geldi bu durum. Yorumları okudum da hemen hemen herkes tiksinç, iğrenç, ayıplanası bir şey gibi yorum yapmış. Evet eskiden kötü karşılanıyordu falan ama şu an çok normal bir durum. Herkesin kendi kararı, saygı duymak lazım diye düşünüyorum.
Hiç oralı olmam herhalde. Günümüzde çoğaldı böyle şeyler lise öğrencisi parkta adamın kucağında oturmuş milletin gözüne baka baka öpüşüyor artık 1 sene sonra bir kadersiz bebeği bir yetiştirme yurdu falan bekliyordur 😢
Normal yaşandığı bir ülke mi?
Sarılmanin cezası 70
Opusmenin cezası 90 TL ne normali abi 😁
Ben yadirgamiyorum yiyisme kıvamı olmadıkça park bank sevişmelerini hesaba katmadan yani opusen bir çift görsem içimden aşılarının daimligini dilerim..
Ben mürted ilan eder kafasını keserdim burası müslüman ülke ayıp hadi dövse ağzını burnunu dağatsa bişey demiycem bildiğimiz öpüyor öldürse neyse öpüyor yani aaaa. ((( AHLAKINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN BİR İNSANIN BİR İNSANI ÖPMESİ SİZİ İLGİLENDİRMEZ ))
Alışamadım. Alışmak istemiyorum.
Tepkim yanlarından geçer giderim. Ama gözlerim pislik görmüşcesine bakar..
Rahatsız olurum. Sokağa sadece yetişkinler çıkmıyor. Bu ahlaksızlığı çocukların gözü önünde yapmaları iğrenç olur. Çocuklarda normalmiş gibi bir algı oluşturur.
Taşlarım. Napiyim yani ne var bunda, doğal karşılarım, gözgöze gelirsem iyi günler diler gülümser geçerim yanlarından, herkese yaptığım gibi. Şu
Ben Yaşamıyorum siz yaşayınnn diyorum :D :D :D Aman ya mutlulularsa kimse umurlarında olmasın zatenn yemişim utanmasınııı bidaha hangi insanı görüceklerkiii o anki anı yaşasınlarr :D
Ayıp be kardeşim ayıp Allah ıslah et derim içimden. Hemen eklerim ardından olan var olmayan var. Dışımdansa aile var aile gençler hop aile var ayıp değil mi? derim :D
Kafamı baska tarafa çeviririm, ama cok gergin olacagim kesin... onlarin ar damari catlamis olabilir ama benim hala duruyor... İbadetin de muhabbetin de gizli olanı makbul...
Artık toplum din diye diye sokakta öpüşen çiftler baya bir azaldı önceki senelere göre. bir tepki vermem bakmamla kafamı çevirmem bir olur banane yahu amann.
normal karşılarım ve çok yaşadım bazen kıskandığım oluyor ama bizim milletimiz bunu normal karşılamıyor ayıplıyorlar..
Raslamıştım böyle birşeye sinemada yanımdaki çiftte erkek kızı kucağına almış öpüyordu baya sessiz kaldım baktım olmuyo.
'Yedin l*n kızı yedin mübarek biraz da evinize saklayın be ' dedim ama beni pek sallamadılar.
Tepki vermem. Mutluluklarını görmek benide mutlu eder ama bazıları çok mu çok yapmacık
hiç bir tepki vermem hayat kendilerinin hayatı sene 2015 türkiyede yaşıyoruz herkes istediği gibi yaşamakta özgür...
O dizideki şirret Ferhunde gibi bakıp yalnızlığıma sarılarak yoluma devam ederim. O bakışlardan sonra onlar da ayrılır zaten.
bişey demem ya ne diyecem bende öpüşüyorum ama kuytu köşelerde öyle sokaka ortasında başkası hoş karşılamayabilir. :D
Gülümser, yoluma bakip yurumeye devam ederim. Sokaklarda sevgilisini doven degil open insanlar gormek guzeldir.
pislik şerefsizler olan var olmayan var ne insanı kıskandırıyosunuz hayvan herifler geberin sonra da bazukayla onları ayırırım falan işte...
Kafamı başka yere çeviririm.
Ayıp ama onların düşünmesi lazım.
Gidip ayırım mi niye öpüşüyonuz burada diye :D
Tepki veririm ben. Normal karşılansın ya da karşılanmasın. Kimsenin benim göz zevkimi bozmaya hakkı yok. !! ://
mutlu olurum. insanların mutlu olduğunu gördükçe mutlu olan bir tipim
İçimden "ay tovbest. Ar namus kalmamış yahu" ama benana.
tepki vermiyorum sadece onlara bakıp rahatsız etmemeye çalışıyorum.
Kafamı çeviririm. Yanımda çocuk varsa gözünü kapatırım vs.. Hoş şeyler değil bunlar.
Umursamam. Kadının sokak ortasında dövülüp öldürüldüğü bir ülkede öpüşmeyi yadırgamak saçmalık olur.
Nedensizce rahatsız oluyorum. Benim yok diye herhalde :D
Takmıyorum ya ne halt yerlerse yesinler umrumda değil
Yiyişin evladım yiyişin Demem kesinlikle. Mutluluklar dilerim içimden
Gider onlara katılırım.
Ne tepki verecem yürür geçerim bakmam bile.
takdir ederim ^^, bir 2 kisi daha sevdigi ile cikiyor diye sevinirm hatta
Her gün görüyrm bni öpmedikleri sürece problem etmem bna ne
Ya hayvan gibi şiiy yapmadıkları sürece bence insanlar istediklerini yapsın zaten. Karışıp durmayın.
Hic Bir tepki vermem zaten yasadigim ulkede cok karsilasiyorum
kafamı çevirir geçip giderim yalan yok kendi kendimede söylenerim biraz :D
Kıskanırım. Ama görgüsüzlüktür. Ingilteredeki no petting uygulamasına hastayım bu yüzden.
15 yaşındaki kız sevgilimle cinsel ilişkiye girdik kıyafetler vardı boşaldı hamile kalırmıyım demesine şaşırmadığım gibi bu çok normal gelirdi canım
Daha duygularına hakim olamayan ergenler diyip geçiyorum.
Karışmam geçer giderim.. anası değilim babası değilim ne karışcam 😅
Herkesin kendi hayatı..
Hiç tepki göstermiyorum
Bakmıyorum bile benim yerime yaşlı teyze ve amcalar yapıyor bunları :)
Ben buyuk bir magza da yuruyen merdivenlerde opusen gordum :D
Kıskanç gözlerle bakar, yoluma devam ederim.
Hayır ayıp yani. Olan var olmayan var :/
Ben bişry demem saygısızlık sadece ama esnaf halleder irlandalı değilse
Dönüp bakmam. Rahatsız olanlara da bunu tavsiye ederim; bakmazsan rahatsız da olmazsın sonuçta.
görmezden gelirim pislikler yürüyen merdivende bile yapıyolar...
Başka yer mi bulamadınız diye aklımdan geçiririm, ama aynısını sen yapar mısın diye sorarsan evet yaparım. Bu da böyle bir çelişki işte. :)
"Oda tutun kendinize" diye bağırasım geliyor ama tabiki yanlarından gencince sadece sesli bir şekilde tövbe yarabbim yaa derim:D
Coluk cocuk var burada aileler dolasiyo burada psikolojimizi bozmayin. gidin baska yerde yiyisin yavsaklar derim
Böyle :D
https://replygif.net/i/311.gif
Bu soruya gerek bile yok. Tabiki normal bir durumdur ve de normal karşılanmalıdır.
Sokakta dövüşen değilde öpüşen bir çifte tepki veren bir toplumda olmaktan utanıyorum.
yanlarına gider kimseye rezil etmeden sessiz sakin bir şekilde yaklaşık, arkadaşlar burası bunun için yanlış bir yer kendinize sessiz bir mekan bulun derim. kabalaşırsa bir daha uyarırım, olmadı orada döverim. Daha önce yaptım çünkü
Her gün görüyorum umursamıyorum sinemada bile öpüşüyolar
tepki verme gereği mi duymam lazım sevgililer yani gayet doğal değil mi öpüşmeleri
hiçbir tepki vermem geçer giderim ağzım açık halde izleyecek değilim ya
Bugün rast geldi.3 4 dakika birbirlerini kokladılar. halbuki bulundukları yer ahıra da benzemiyordu
Ayıpladığım için değilde sevgili görmeye dayanamadığım için pis pis şahıslardan birine bakıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar