İki insanın arasında yaşanan her şey özeldir ve özel kalmalıdır. Ben her zaman buna inanırım ancak toplumda bu özel durumu önemsemeyen bazı insanlar olabiliyor. Özellikle kadın erkek çocuk yaşlı demeden kalabalık ortamlarda özel şeyler yaşayan çiftler olabilir. Bu duruma bakış açınız nedir? Toplum içinde öpüşen bir çift görseniz, bu durumu ayıplar mıydınız? @canerozkum
Toplum içinde öpüşen bir çift görseydiniz, bu durumu ayıplar mıydınız?
Çiftler arasında yaşananlar özeldir ve özel kalmalıdır. İnsanlar onları seyretmek zorunda değil. Bazen dondurma sırasında bile sarılan çiftler görüyorum :) abartmamak gerek. Böyle durumları ayıplayıp, eleştirmenin bana bir katkısı olmayacağı için gördüğümde kafamı çevirip gidiyorum. Mümkün mertebe eleştiride yapmıyorum.
Çocuk varsa uyarırım. Zira öpüşmek ucundan da olsa çocuklar için cinsellik çağrıştırıyor bence. Bu yetişkinlerin normalleştirdiği gibi birşey değil zihinlerinde. Temiz zihinleri bulandırmayın! Çocuk yoksa umrumda olmaz. Sırada ne var. Eşcinsellerin toplum içinde öpüşebilmesinin önünün açılması mı? Hadi ya! Yapmayın. Bu olayı cinayetlerle vs. karşılaştıranlarda net cahildir. İlk önce zihinlerindeki nefreti söndürsünler. Zira cahil olmayan biri zaten kimsenin herhangi bir sebepten öldürülmesini istemez. Yani siz zihniyetleriniz farklı olsa da cahil sınıfına giriyorsunuz. Umarım çocuğunuzun gözü önünde yalaşmaz birileri bir gün! Son sözüm bu.
İçten içe ayıplarım. Ama uyarma gereği duymam. Koca insanlar öpüşecek, onları uymak bana mı kalacak? Yanlış olduğunu düşünmüyor olmalılar ki toplum içinde öpüşüyorlar. Böyle bir durumda uyarmak lüzumsuz olur...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Geçen böyle bir olay oldu parkta yanımda çocuklarım var karşımızda öpüşüyorlar topu attım kafalarına tabi isabet etmedi😩 almaya gittim ve çocuklar var olmuyor diye uyardım
Millet artık böyle şeyleri görmemezlikten geliyor herkesin derdi skntisi kendine yetiyor kaldiki karışıp laf etsinler şimdi insanlara yan gözle baksan adam öldürüyorlar kaldiki kalkıp ters bir laf diyeceksiniz heleki şu zamanki gençlere eminim laflariyla döverler o yüzden kafamı eğer geçip giderim Allah ıslah etsin ne diyim
Ayıplamam ama yadırgaya bilirim.. sonuçta toplum içinde her gün karşılaştiğımiz bir durum değil.. Bir insan neden sevgilisini herkesin içinde öpmeye kalksin ki? Etrafı boşverdim yanindaki taşıdığı kadınada mı saygısı yok hiç
işin en acı ve kötü tarafı kızlar da da artık ar damarı kalmamış çatlamış. sen kızsın ya. sokak artasında olmaz de ya da insanlar var olmaz de. sonuçta sen izin vermedikten sonra yanında ki hödük ağaçla öpüşcek hali yok ama nerde
Şiddet içerikli şeyler görmekten iyidir diye düşünüyorum. Ama yine de babamla-annemle gezerken şahit olunca utanıyorum 😐 Ben yapmam, benim için bu özeldir ve öyle kalmalıdır.
Hiç hoş değil. Sakin bir ordan olsa neyse ama kalabalık yerde uygun görmüyorum. Çünkü bazısı abartıyor.. Coluk çocuk oluyor.. 4 yaşında ki cocuk bunlar be yapıyor diye sorsa ne cevap verirsiniz
Kimsenin tercihlerine karışmamak gerektiğini anaokulunda öğrenmekle beraber özgür bir ülkede olduğumuzun farkına varıp kimsenin hayatına karışmamalıyız.
Büyük sıkıntı çıkartırım. Bizlere, yallah arabistana diyenler, yallah avrupaya o zaman. Türkün bi töresi, örf, ahlak geçmişi vardır. Bunu yapamaz kimse.
aaa caner hala duruyomu ilk KS hesabimdaki fenomendi ayiplamam ustume gelir bagirir opusen orpsu sanane istedigime veririm der ar namus yok pislik saldirganlik var simdiki nesil utanmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya o kisi benide opsun yoksa şikayet ederim!-derim😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ulan onlara tek laf etsen ülkeyi ayağa kaldırırlar. Ne b*k yerse yesinler