Ya da siz topluma açık alanda sevgilinizle öpüşür müsünüz?

Ya da siz topluma açık alanda sevgilinizle öpüşür müsünüz?

E tabii ki ayıplarım yani bazı şeylerin kişiye özel kalması lazım toplumun içinde öpüşmek nedir ya da cinsel birlikte bitmedi onu gören çoluk çocuk arkadaşlar arasında bilmeden uygulamaya çalışabilir O yüzden doğru bir yaklaşım değil ahlaksız ve böyle modern hale getirmek veya normalleştirmeye gerek yok
Fransız öpücüğü fazla olur ama umursamaz görmezden gelirim. Özelimi ulu orta sergilemem ama yanağından öperim belki dudak kenarına denk gelebilir filan ama tercihim değil.
Cevap
12Cevap
Yani yorumsuzum. hangi toplumun alanın neresi olduğu detayı önemli
Beni ilgilendirmez ama hoş bir şey değil.
Ben ayiplamam ama gerçekten bazı şeyleri başbaşa yaşanmalı kanaatindeyim yanındaki kızı basitleştiriyormuşsun gibi geliyor önce partnerime saygımdan yapmam
Öpüşmek sarılmak falan artık çok normalleşti bence ama daha ilerisi çok yanlış bence, kedi köpek değiliz sonuçta biz insanız
Toplum için de bilmem mantıksız ya her şeyin bir yeri zamanı var sonuç itibariyle öpücük de olsa mahremiyet içeriyor bence yanlış
Beni ilgilendirmez ama toplum içinde hoş değil bence. Annem yanımda ise utanıyorum ben onlar adına. 🤧
Saçma bence iyice yatak odasına çvecirdiler kimse yokken tamam da kudurmuş hepsi
Öpüşmek iki kişinin arasındaki özel bir andır. Bana göre bunu kamuya mâl etmenin bi anlamı yok.
Bana göre toplu alanlarda öpüşmek gereksiz biraz rahatsız edici olabiliyor Özel anlar özel kalmalı
Sadece öperim uzunca öpüşmem yanağından öpmek heyecanlı oluyor
Bir keresinde parkta öpüşenleri gördüm ağzımdan çıkanı demiştim, terbiyesizler
Her seyin edebi adabi var yapılacak yer var yapilmayacak yer var ozgurluk adi altinda bunlari normallestiriyorlar.. ayip tabiki de kimse sizi gormek zorunda degil
Beni ilgilendirmez yani sonuçta herkesin kendi tercihi, ha ben yapar mıyım? Asla yapmam.
Uzun uzun öpüşmeleri hiç hoş değil. Sevişirken birini yatakta izlemekle aynı bence
ayıplamam sadece rahatsız olurum.
keza bende olsa bende yaparım.
hoş değil gözümün önünde birbirlerini vakumlamaları her şeyin bir yeri olduğunu düşünüyorum
Öpmek ayrı, öpüşmek ayrı.. Görmemişliktir bu resmen..
Evet, her şeyin bir yeri, zamanı ve uygunluğu vardır.
İğrençler sosyal medyada falanda varlar bi de o kızlar çocuk kendisini seviyo sanıyolar kızım seni sevse milletin içinde teşir eder mi
Kesinlikle ayıp hiç sevmem
Ayıplarım hayvan gibi uluorta olmaz
Herşeyin bir yeri ve zamanı vardır
Beni ilgilendirmez herkesin kendi hayatı
Hayır görmezden gelmeyi tercih ederim.
Tepki gösteririm çekinmem
Km ne istiyorsa yapsın bana ne
Yani çok gereksiz bir hareket.
Ayıplamam ama yapmam da
Olmaması gereken bir şey
Ayıplamam. Banane isteyen öpüşür😅
İstemem.