bence harika bir histir heyecan ve biri görme heyecanı Aşıksanız eğer bunu mutlaka deneyin ve ben bunu okadar çok istiyorum ki denemeyi :) aşkla kalın
#aşkilişkileri
#zlatan

Sapkınlığa giden bir ülke haline geldiğimiz için evet ne var ki bunlar diye yorumlar geleceğini tahmin etmiştim ve de doğru tahmin etmişim.
Birincisi toplum içerisinde bu tarz bir hareketi heyacan olarak görüp haz alabiliyorsa bir insan teşhircidir o kişi ve bunun bir üst seviyesini söylemek dahi istemiyorum ki bu tarz insanların sayısıda bir hayli arttı.
Yani insan mahremi olan kişiyi başkalarına teşhir etmez.
İkincisi toplumsal yerler kimsenin babasının malı değildir ve orada çoluk çocuk olur veya aile olur hiç farketmez normal genç insanlarda olsa böyle fütursuzca şeyler yapamaz kimse.
Şahsen benim ailem varken böyle bir şey yaparsa birisi ben sözlü olarak uyarırım eğer laftan anlamazsa da gereğini yaparız sonrasında şikayetçi olabilir haklı çıkabilirse tabikide.
Yani ben mahremimi kimseye teşir etmem ha yapmayacağım şeyi kuytu köşede de yapmam yani öyle yapanlarında bir farkı yok bu kişilerden.
Bu tercih değil sapkınlıktır.
Ateşli öpüşmeler yapmam.
Rica ederim novello
Hayır öpüşmek mahremimi herkesin görmesini istemem ve bunu uygun bulmuyorum. Neticede sevdiğin kadın ya da erkeğin özel bir anının başkası tarafından izlenmesi hoş değil, heli etraf sapıklar ile doluyken böyle bir sahne ona haz verebilir, bunu göze almam.
- Evet, öpüşürüm.
- Evet; sokakta, kafede vb. çok defa öpüştüm, seviştim.
Cevap
53Cevap
Halka açık bir alanda sevgilimle öpüşmem dışarıda ağzının suyu akarak bakan erkeklerin bakışının üzerimde dolaşmasını istemem.
Hayır en başta sevgilime saygım. vardir benim kardeşim
Ben böyle şeylere pek sıcak bakmam, bazı anların özel kalması gerektiğine inanıyorum. Sevmekle aşık olmakla alakası yok , çek kuytu köşe bir yere, orda öp çok istiyorsan illa öpesin geldi ise. Ulu orta bana göre değil. 💃 ulu orta öpene saygılar tabi. 😌
El ele tutuşmak normaldir
Koluna girmesi normaldir
Buluşur ve ayrılırken sarılması normaldir
Yine buluşur ve ayrılırken öpmek öpüşmek normaldir
Sarılmak ve öpmekte normaldir
Öpüşmeye gelirse o an arzularsın bir buse kondurursun ya da kimse yoktur öpüşürsün bunlar normaldir
Ama birisi varken ateşli öpüşmek asla normal değildir
Aa burası türkiye arkadaşlar burada sokak ortasında eşimi sevgilimi ya da nişanlımı dövsem, ona hakaretler yağdırsam "Kocasıdır" "Erkektir" denir ama öpsem ikimizden terbiyesizi yok. Gayette öpüşürüm rahatsız olan bakmaz.
Kamuoyu değildir o kanka kamudur iyi bak 😂 neyse eğer yanımdaki hatun kişi izin verir rahatsız olmazsa tabii ki öperim soktumun kamusu bize değil önüne işine baksın tabii istemem çekiniyorum falann derse o zaman zorlamamak darlamamak gerek :)
Edep, ahlak dediğimiz şey tam da bursa devreye giriyor. Hayır..
Dışarıda kimsenin olmadığı yürüyüş yaparken kimsenin görmediği kaçamak öpüşmeler yaparız bu bize daha fazla aşık olmamızı ve dahada sıkı sarılmamızı sağlar 😇
Birinin özgürlüğünün başladığı yerde bir başkasının özgürlüğü kısıtlanıyor. Hayır dudaklarından öpmem. Aşık olmak güzel ama bunu kamu malı haline getirmenin alemi yok. Bazı şeyler başbaşa yaşanmalı.
Her şeyin yeri ve zamanı olduğunu düşünüyorum. Kimseye kötü örnek olunmamalı, hele de çocuklara. Belki çok sakin bir ortamda başbaşa kalındığında olabilir incitmeden, kırmadan.
Öpüşmeye karşı değilim fakat doğru değil açık alanda öpüşmek bence :/
Kinadim yolda yapılır mı diye. yolda daha fazlasını yaptım. hep şu cenemden çekiyorum bidaha büyük konusmayacagim.😂😞
Bence bu özel ve güzel bir duygu-durum, özelimi başkalarının gözü önünde yaşamak istemem. Bence herkesin içinde yaşamk sıradanlaştırır ve basitleştirir.
Ufak tefek olabilir ama burası Türkiye. Toplum yapısı çok karmaşık ayrıca bizim de aile yapımıza pek uygun değil. Yapılıyorsa bile göze soka soka yapılmaması taraftarıyım. Bu bir değil rica.
Yani hoş olduğunu düşünmüyorum belki bir sahil kasabasında yazlık yerler olabilir ama normal şartlarda gizlilik önemli
öpüşmekten öüpşmeye fark vardır...öpmesıne öperim ama insan gibi cocuk coucuk varken yapmam kötu örnek olmam
öpüşmem çünkü hiç kimseye layık değilimkide sevgilim olsun, herkesten daha iyisine layığım. Ve öyle biriside yok.
Öpüşürüm ama abartmadan
Ergenken yaptığım fakat şu an düşündüğümde yerin dibine girdiğim bir aktivite.
Yani şimdi öpüşmek vaar öpüşmek var. Uzun uzun öpüşmem tabiki de max 3,4 saniye sürer
Öpüşmek çok da ayıp bişey değil artık millet neler neler yapiyo
yani o an ki romantık oluşuma bağlı 🙂🙂 daha önce öpmüşlugum de var
eğer sevgilim için bir mahsuru olmaz ise utanmaz ise neden olmasın aşk bu :)
Kısa bir buse olabilir uzun uzun öpüşmek olmaz ayıp 😀
Hiç sevgilim olmadığı için böyle bir anım olmadı. Sevgilim olsaydı öpüşebilirdim ama herkesin karşısında öpemem
Buna dikkat ederim açıkçası ama uzun uzun öpüşmem. Kısa ve öz olur 😊👍
avm çocuk emzirme odalarının dili olsa da konuşsa..
öperim evet ama öyle uzun uzun fransız öpücüğü ile değil küçük bir buse tarzında
Hayır gösteriş yapmayı sevmem nefret ederim. Gizemli tutkulu öpücük hshdjsjsdbeh. Kimse bilmiycek kendi aramızda ama sevgilim yok
Öpüştürmüyorlar abi ya... kuytu köşelerde öpüşüyoruz..
Herşey evde eşimle birçok tesettürlü bunu aşmış çok kereler gördüm
Saygısız edepsiz değilim.
Hayır uygun değil yapmam
konyada vururlar :D :D
Bazen görüyorum bir öpüşüyorlar ayırmak için özel tim çağırıyorlar
Mahremiyet kavramını bu denli unutmuş olamayız...
Galiba böyle tehlikeye kendimi atmazdım yani HAYIIR!!!
Iyy kızın kızın tükürükler hep ağzımıza gelir la 😂😂😂
El ele bile tutuşmayız koluna girerim ne öpüşmesi
öpüşmem bazı şeyler gizli kalmalı
Hayır bence uygun değil
Hiç affetmem :D
#emre00
Toplum buna hazır degil 🙄 çok uzatmadan olabilir
Normal öperim ama uzun uzun olmaz tabi
Öpüşürüm ama öyle uzun uzun değil
Gösteriş olarak görüyorum. Doğru değil.
Masum bir opucuk neden olmasin.
hayir toplum icinde ayip
kamuya açık olabilir ama kamuoyunu düşünmedim.
Hiç hoş değil, yapmam
Yanaktan neden olmasın 🙈
Eğer vedalaşma sözkonusu ise evet
Hayır, bazı şeyler özel olmalı.
Özel diye birşey var evde yiyişin 🦄
Utanırım ben :D
Öpüşürüm çekinmem
Hayır, tabi ki ben yapmazdım.
Hayat benim istediğimi yaparım
Tercih etmem kimsenin gözünü nurlandıramam
Tabiki abartıya kaçmadan
Orda olmaz😂