Ben hiç bir sevgilimle ve şu an karımla toplum içinde şehvetli bir şekilde öpüşmedik. Arada birbirimize bir tek atarız mucuk diye. Yalnız bu benim ve çevremdeki kadınların utandığı için değil, ülkemizde yaşayan insanların korkunç psikolojik baskılarından ötürü. Biz rahat yaşamak insanlar için bu ülkede rahatlık tehlikeli olabilir.
Hayır ben öpüşmezdim çünkü toplum içinde yani kalabalıkta öpüşmeyi sevmiyorum hiç bir şekilde insanlar baktığı zaman rahat hissedemiyorum. aynı şekilde toplum içinde öpüşen kişileri de sevmem zaten. yani insan evinde ne yapıyorsa yapmalı ayıp olduğu için değil ama sevgilim olmadığı için sinir oluyorum bu duruma yani göstere göstere yapmalarından
Hayır tabii ki ahlaksız bir şey vardır bir de inancım gereği evde olmadığın birisiyle öpüşmeyi doğru bulmuyorum. Ancak bunu yaşayacak olsam bile toplum içinde değil hayatımdaki kadının istekleri önemlidir onu istemediğin bir şey yapmak bir kadına saygısızlıktır
Öpüşmedim. Aslında bu tür şeyleri doğru bulan biri de değildim ama ufak ufak bu fikrimi yeniyorum. Çok seversem öpüşürüm. Ne yapalım? Kafa göz birbirimize mi dalalım?
Elbette ayarında öpüşülür. Ben insanlar öpüşürken inanılmaz mutlu oluyorum. Bir yerlerde aşk var; kavga, gürültü, kin, nefret, ölüm değil. Seven, sevişen insandan sıkıntı gelmez.
Toplumsal yozlaşma, kültür karmaşası, dini ve ahlaki değerlere balta vurma… kimse medeniyet, çağdaşlık, hangi çağda yaşıyoruz adı altında böyle bir şey yapmamalı benim 5 yaşında ki çocuğum senin aşk sandığın tükürüklü öpüşmeni görmek zorunda değil
Öpmek istersem öperim. Ben elalem için yaşamıyorum hayatımı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben toplum içinde öpüşmem, yapanlara saygım var ama ben hoşlanmıyorum. eski sevgilim beni bir keresinde zorla öpmüştü. Sonra bir tane teyze gelmişti yanımıza “yaptığınız şey büyük günah utanmıyo musunuz siz demişti”. Olay bana patladı yani.
insanlar umrumda olmaz, içinden geleni yapacak kadar özgüvenli biriyim ve öpüşmenin kötü olmadığını düşünüyorum tabi ki aç köpek gibi uzatılmadığı sürece ön sevişmeye gitmesin yani :D
Bırak öpüşmeyi çok fazla yakın olmanın da doğru olduğunu düşünmüyorum. Zaten karşındaki erkek seninle ciddi düşünüyorsa ya da sana söylenecek şeylerden çekiniyorsa o tarz hareketlerden sakınır