AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
Türk kızı gibisi olmaz hem yemek yapmayı bile bilmez ki onlar
Öğretirsin. Bizimkiler gibi "ben onu yapamam ben şunu edemem" diye naz etmezler. Evi bile boyarlar alimallah.
erdem sevdim seni paunch
rus kızları 30-35 den sonra bitiyor, boyut değişiyorlar resmen.. ya da benim yaşadığım şehirdeki rus kadınlar öyle.. Türk kadınlarına gelince; geneli boya küpüne girmeyi güzellik sanıyor! fakat rus kadınlarına oranla daha geç yaşlanıyorlar...
benım burdada sadece düğün olunca kızlar az bır mayaj yaparlar ve kendılerıne dıkkat ederler türk kızı tercıhım
rus kızlarının 30-35 ten sonra bittiklerini nerden uyduruyorsunuz arkadaşım.rus kadınları her yaşta bakımlılar ve güzeller.senin bu dediğin türk kızları için geçerli.evlendikten sonra tıkınmaktan çuval gibi oluyorlar.
rusyada eğitim gördüm bir dönem o yüzden benim yaşadığım şehir diye belirttim.gözlemlediğimi söyledim. ayrıca bakım ayrı çökmek ayrı.
ben de antalyalıyım ruslarla büyüdüm dediğin gibi 30-35 den sonra çöküyorlar o hassas tenlerine hiç bakmayıp güneşin altında tavuk gibi yanıyorlar ayrıca tarımla uğraşmaları da etken olabilir. hiç rus görmediğini kanıtlayan bir kamil daha:)
bazı türk kızları güzel kabul edin sanki rus kızları size bakarda biz bile bakmıyoruz onlar mı bakacak
Tamam anladık artık hepimiz çirkin iğrenç yaratıklarız. Rus kızları mükemmel. Tüm türk erkekleri üçgen vücut ve biz onları haketmiyoruz.
guzel olanı hak etmek ıcın yakısıklımı olmak gerkıryor .ılıskılerde onemlı olan karatermı dıs gorunusmu. yurek olsun adam oldus adam
Dış görünüş mü demişsiniz de rus kızı güzel vs. diye övmeyi biliyorsunuz siz ne kadar istiyorsanız güzel kız bizde yakışıklı erkek isteriz neden bir hanzoyu isteyelim .
rus kökenli bir melezim:)ama tabii ki türk kızları güzel
boy?
Türk kızları tabiki , hem namuslu hem ahlaklı. Kıçını, başını açıp resim gösteren sayısı Ruslara göre az en azindan.
sanki türk erkekleri çok yakışıklıda sürekli türk kızlarını eleştiriyolar beğenmiyosan istemiyosan tutanmı var :D
Bravo kardeşim
yoo kısa değilim uzun boyluyum güzelimde .işinize gelmeyince hemen kezban
helalllll :)
canım sen rus kızları mı türk kızları mı diye anket yapmışsın ama anketindeki seçeneklerde türk kızlarıyla ilgili bir seçenek yok?
Olmaz tabi, şıklara giremeyecek derecede kötüler yani.
hll spr dvm
sanki türk erkeklerii de bir francisco lachowski de yaniiiiiiiiiiii..
Hayat, her zaman senin beklediğin şıkları önüne koymuyor, değil mi?
:D
Soyle dusun arkadasim rus erkegide de guzel ki toprak vrimli oluyo bde bzm turk erkeklerine bak ! sizden olan bir cocuk nasl kiyaslanir ruslarnkiyle ?
Valla süper ha.
Kadınlara köpek gibi davranır. Aileye falan önem vermez. Haftanın 5 günü arkadaşları ile dışarda içer, karısı evde bekler...
Düşününce, tam da aşık olduğunuz tipteki erkeklere benzemiyorlar mı?
Valla Rus erkekleri tam sizin denginiz gibi düşünüyorum. Cidden bak.
Rus erkeklerini de beğenmiyorum ben :) Çok soğuklar,üstelik sırf kas yığını.Tıpkı bizim erkekler gibi...Bizimkilerden tek farkları bedenlerinde Türk kası denen göbek yok.Ama var ya...İspanyollarla İtalyanlar...Kızları da şahane,erkekleri de...
İkisinide denemiş biri olarak şunları söyleyebilirim.
Rus kızları sadıktır. Türk kızıda sadıktır ama çabuk sıkılır..
Rus kızı güzeldir. Türk kızı da güzeldir fakat; "uff snane be slk :s" modundadır.
Rus kızı iyi sevişir. Türk kızı da isteyince iyi sevişebilio ama bir Rus kadar olamaz.
Genelleme; Türk kızı kötü değildir, Rus kızı iyidir, candır..
günün sorusu olmuş sonunda.eh artık sormazsın bu kadar cevaptan sonra:)rus kızlarının geneli estetik olarak güzel ama hepsi değil.Türk kızlarının hepsi güzel olmasa da yarısı güzel diyelim:)
Tabiki TÜRK KIZI Daha Güzel...! Rus kızı tek gecelik TÜRK KIZI ömür boyu Mutluluk verir ayrıca noel babanın kızağını çekmek isteyen Ren Geyiği varsa ruslada evlene bilir.
++++
sende durmadan türk kızlarının yarasına parmak basıyorsun. bize düşman kesiliyorlar gibi geliyor bana güzelik olarak hakikat den bebek gibiler ama soğuk insanlar bizim kızlarımızın sıcaklığı hiç bir ırkda yok he çatlaklar patlaklar yine bizim türk kızları diyorum en azından kendi örf ve adetlerimizi biliyorlar türk kızları diyorum.
siz turklerin dunya gorusu mehdutdu. sarisin goren kimi rus oldugunu dusunursuz))menim qonsumda bir sarisin qiz var cox gozeldir turkiyiye gelmishdir bir defe istanbulda her kes ona sen rusmusun deyirdi ama qiz azeri idi) siz turkler ne qeder salaksiz)) sarisin goren kimi rus oldugunu dusunursuz:))) Siz turkler gedin biraz dunya gorun:))
Armii, ruslarla anlık turklerle omurluk guzellik yaşarsın.
Rus kızı votka gibidir. Parasını verir, içersin...
Türk kızı ise rakı gibidir! Su ister, buz ister, peynir ister, kavun ister, ciğer ister, ister de ister :))
en iyi cevap :D koptum ve ibretlik tespit adsad
ister ama babayi alir yunan sevgilim var kız hem trip yapmıyor ve otel parasini kendini ödüyor bu kadar kral lar ! türk kızlarinla ugrasılmaz
dostum yunan kızlarını hep merak etmiştim bilgilendirdiğin için sağol.
Ottoman Empire, haklısın bu konuda. Ben birine dedim ya bana trip yapma asırı kınkanc olma biraz free ol kız dedi ööö bööö migdem bulandı oyle cıkmak mı olur trip yok kıskanclık yok :D yani turk kızları istemesedi iliskinin geregi diye beyinlerine kazımıslar trip yapmamısss lazımmm diye oluyolar :D balkan eu ve ruslar oyle degil.
hiç bir kız türk kızları kadar duygulu namuslu olamaz!
Helal olsun
Evet. Haklısın. Düşününce... Kendisini deli gibi seven erkeklerin kıçına tekmeyi basıp, kendilerine değer vermeyenlere aşık olup kendilerini kullandırırlar. Hani kaç tane gördüm sayamayacağım. O kadar çok. Sende biliyorsun ama itiraf etmiyorsun kendine.
Rus öyle değil. Ona değer vermezen yüzüne bakmaz, değer verirsen başına taç eder...
Ha bir de rus bayanalrın eşlerini aldatma oranları bizden az.
Buyur, duygu, namus, ne ararsan var... Ama bizimkilerde değil...
bu nesnel bir yargi seninki ozbel buralardan kizlarindan bahsediyorsunuz turkkizlarina asik oluyorsunuz rus kizlarini nasil bulucaksin rusyayami gidiceksin rrus birisiyle evlensen bile gecinemezsin kardesim gecinemez k8k ne derse desin ben hostes tasiyorum ne hostesler gordum rus olarak bunlari yasadigim icin anlatiyorum!
Nesnel mi? Yahu sen dışarıya çıkmıyormusun hiç? El insaf. Allahtan kork.
eksiyi veren 4 kisi erkek :)
sonunadaki ünlem işaretine bakarak katılıyorum sana rus kızı bulup evlenece türk kızından ben bir bok anlamadım...onların adama ihtiyacı var benimde kıymet bilip başına tac edene...
katiliyorum kardeşim benim
valla ben de öyle sanıyordum ama "cinsellik"bölümünü okuyunca 3 partneri artı sevgilisi olanlar,grup seks yapanların bayanlarımızın(?!)da hat safhada olduğunu gördüm.hangi "duygulu ve namuslu"acep:)))
herkes namuslu olsa namusun ne degeri olur kardesim ?
rusların güzel diye diye bitiremediğiniz yerleri beyaz ve uzun olan vücutları. yüzüne bakıyor olsanız türk kızlarının rus kızlarına bin bastığını görürsünüz.
hem beyaz tenliyim hem uzun boyluyum. soruna takılmadım bile.
Sadece güzel deyip baktığınız yeri , baktığınız yerden de ne denli abaza olduğunuzu gösterdim.. :)
rus kızla yatarsın, türk kızıyla evlenirsin. şimdi sen söyle hangisini tercih edersin ? yatılacak olanı mı yoksa evlenilecek olanı mı ?
benim akrabalarımın rus karıları var ve hiç biriyle yatmamışlar kocalarına saklamışlar herkes rusları seks kadını sanıyor ama öyle değil işte cok ön yargılı bir davranış bu türkiede kızların cogu erkeklerle yatıyo ozaman türkyieninde adı cıksın
evlen bır tane rus kızın olsun herkesın senın gıbı gözü bayram etsın ;)
türk kızları çirkinse türk erkekleride çirkin genlermiz çirkin napak bir amerikalı bir italyalı erkek kadar yakışıklımısınız sizki bizi beğenmiyosunuz napalım atalarımız çirkin bizde çirkiniz ajskjfkda
yakışıklıyız evet?
yakısıklı erkekler varsa guzel kızlarda var cok cırkın erkeklerde var cok yakısıklı erkeklerde var
mirgolu yakisilimiki amk :/
miroglu* ona bakarsan dizilerdeki butun kizlar guzel
rus kızlarının tipleri hep standarttır . bizim türk kızlarının yanına hiç bir ırk yaklaşamaz bile.
Not: Trabzonluyum aklınızın almayacağı kadar rus gördüm. o yüzden kaç tane gördünki diye sormayın.
Rus kızlarını bu kadar övdükten sonra sormasaydın bu soruyu.. Hani cevap içinde gizli derler ya. Sen cevabı zaten biliyorsun.
Puanını verdim :D
şöyle bir şey var ki genel olarak (ama genel olarak) ülkemizdeki kızlar kısıtlamalarla yetişiyorlar.Bu durumda rus kızlarının daha güzel olması normal.
ulan iiki turk degilim yazik sizin kizlara dunyanin en o* milletinin kizlarina kafayi takmissiniz rustan baska guzel kiz yok sanki dunyada
rusların aile yapısı bize benzer ama huyları benzemez, güzellikte sarışın az diye göze hoş görünüyor bir çoğuna ama unutulmasınki sarışının adı esmerin tadıdır.
Sizin Rus kızlarına dibiniz düşer ama cenazenize Türk kızı gelir :D
Bakkal mı Türk kızı? :)
tebrik ediyorum önemli olan iç güzelliği
Sizin rus kızlarını ben...
Takmışsınız ruslara gidiyor mk
Takamadık gitti. :)
Rus Kadınları '_'
onlada pek kızlık kalmadıgından.
belki vardır bakire olamazmı :P
kıskançlık lvl 1000 :D
bizimkiller kızlığı korumak için alternatif sex uzmanı oldular:)
Boşver be... En azından beyinleri bakire...
Ya bizimkiler?
ulan yine mi sen :@
her zaman her yerde TÜRK kizi/erkegiiiiiiiii
eksi veren parmaklarinizi bir tarafiniza sey...edin !
bendende 1 eksi
saol cınıms ama 6 eksi olmuş yazık değil mi ya bu kadar eksilemeyin kızı :(
sen neden kıskanıyosun bu rus kızlarını anlamadım ki kabul edin,rus kızları sizin gibi kafa yormuyo en azından,naz yapmıyo afra tafra yapmıyo trip atmıyo allahım ya :D kabul edin zafer rus kızlarının
en azından sizin gibi kezban değiller
Tm böcüşüm ya sinirlenme :D
HELAL +11111111
rus kızlarının çirkinleri yok sadece şişmanları var. bizin türk kızları da güzel. ama biz sürekli türkler i gördüğümüzden onlar bize daha çekici geliyor. rusya da 5 yıl kalmıiş biri olarak ilk başta onlar çok güzel geliyordu. buraya gelince bizim kızlar huri gibi gözüktüler.
evet taş gibi hatunlar ama nasıl Türk erkekleri gibi hanzolara bakıyolar orası meçhul
:)))
tamam rus kızları guzelde anket cok mu trajik ya turk kızlarına yonelik bir secenek bile yok
Konuyu açan arkadaşı tanımadığın belli. ;) Rus kız arkadaşından dolayı hafiften kafayı sıyırmış biridir.
yazık ne diyelim :D
şimdi güzellik açısından tabiki ruslar bizimkiler gibi evlenip yan gelip yatma olaylarıda yok çalışıyorlar ne hoş kültür ev hanımı olayı yok onlarda soru le pek alakalı bir cevap değil ama olsun kardeş :)
bırak bu işleri kardeşim insanı güzel yapan Hz. Allah'ın nurudur elin kafirinde ne güzelliği arıyorsunuz siz ?
bakıyorum Türk kızlarında çekememezlik var buraya gelen:))))1001 bahane uyduruyorlar bok atmak için:D..kusura bakmayın ama birazcık eziklik mi seziyorum?Ruslar gibi olun demiyorum/uz,ama çoook daha aşmanız gereken şeyler var...bizim de öyle.Doğruya doğru yalan yok.
güzel demenizi geçtim karakter olarak rus kızlarına rahat deyin ama türk kızı azıcık samimi olsun fahişe damgası yapıştırın işte böyle türk erkeği...
+++++++++++++++++
bak çok doğru bir tespit bu ben de şimdi farkettim
Her millette guzel var çirkin var , ama Istedikleri kadar guzel olsunlar , ben yinede Kendi milletimden Turk bir kizi tercih ederim.
Namus Kişilik Bakımından Türk Kızları Tektir..Fakat Güzellik Dersen Ruslar Tabiki Daha Güzel Yalan Yok
Yuh olsun.
Hangi namus ne kişiliği?
NamuDoğru dürüst kişi demektir. Sadece cinsellik değil. Kişilik de desek olur namus için.
Lakin: YALAN, kapris, naz, kibir, entrika, arkadan iş çevirme, dedikodu bizim kızlarda.
Ruslar yalan söylemez, kapris yapmaz, nazlanmaz, kibirleri yoktur, mertdirler...
Yani asıl kaybettikleri kısım güzellik değilk, kişiliktir Türk kızlarında...
Tamam güzellikten de kaybediyorlar rusların yanında ama. Dünya güzeli olsa, bu karakter ile eşlerini mutlu edemezler.
rus kızları güzeldirler ama rus erkekleri için değil böyle de bir şey var .. Lahanayla besleniyorlar çorbası salatası yemeği .. erken yaşlanıp çöküyorlar problem orda ..
Sen çirkin olduğun için hiçbir Rus'un yanına yakışmazsın onlarda rus erkeklerinden sonra sana gerçekten aşık olmaz
dış görünüş olara rus kızlarıyla türk kızlarını karşılaştırmassın ruslar bin basar :))
iç güzelliğe gelince 2 sininde ruhları faişe olmuş artık ne türklük kalmış ne bişey
haa ama binde bir namuslu çıkıyor ona bişey demiyorum :))
Rus kızları tabi ki soru mu bu? Türk kızları çok çirkin bence ya. Yabancıların hepsi çok güzel.
Sen ne kızısın? Rus? Türk kızlarıyla olduğunda ne hissettin? :P Bu arada Abaza bir millettir,abazan demelisin... :)
bende türküm be iyi misin :D
O zaman kendini beğenmiyorsun? Türk kızları çok çirkinse ve sen de bir Türk kızıysan...Önermeye kendini katmıyor musun?
Begenmiyorum. Türkiye'ye baktığımda kızlarını da beğenmiyorum. Bodrum'a gittim bu yaz,yabancılar bir harika cidden. Türk kızlarının hepsi kötü. 60 yaşında ki kadın bile çok alımlı
Canım,kendini neden beğenmiyorsun ki? Bence kuruntu yapıyorsun...
sen cirkinsin diye bütün Türk kizlarida mi cirkin ?
Evet güzelim, buna sende dahil :(( Ya kızım bırakın fesatlığı yabancılar bizden daha güzel kabullenin şunu. Tribe girmiş hepsi şunlara bak ya :D Şu eksileyenlerin kafasından da ayriyetten istiyorum yani. Ulan görüşlere açık olun biraz bu benim fikrim basıyo mu?
Yabancilarin hepsi cok guzel... Ahahah koyden indim sehire de yazsana:-))) sana gidis donuc ucak bileti alammi bir avru yuzu gor gel:-)))
Ne diyosun sen ya mal mal konusma. Kızım kıskanmayın ya ne fesatlarsınız :D
Kimilerinin aşamamakta olduğu kompleksleri aşmanı ve samimiyetini takdir ediyorum. Yorumlara gel:" Sen türk değil misin, kendisi Türk diye taraflı değerlendirmek mi zorunda acaba? Veya sırf kendi üzerinden mi değerlendirmek zorunda genellemeyle alakalı bir soruyu?
Çamur atmakla uğraşacağınıza örnek alın ve farklı düşüncelere tahammülünüz olsun ve biraz olsun yüzleşmeyi deneyin, size hiç bir şey kazandıramayacak olan komplekslerini besleyeceğinize.. Bir artı kazandırır. Kendinizi küçük düşür
Iste Turk kızları ne kadar guzel olursa olsun fesat ve beyınsız. Alt tarafı Ruslara guzel dedım Turklugumden oldum anasını satım begenmek ayrı bı konu.
yabancılarda ne din var ne iman grup seks yaparlar eş değişirler bunlarıda göz önüne alın
Rus kizlar i bu kadar seviyor siz mm bilmiyordu . Turk kizlar da guzel guzel
sen ne kadar karaktersizsin oyle ya rus kızı taklıdı yapıyor burda sızın gıbıler yuzunden turk kızları asagılanıyor tabı cogu hakedıyor ama genel olarak kurunun yanında yasın yanma durumu var!
Ben? Mm karakter sen sin belli ediyor karakter. Ayip kuzu ayip rus sevmiyor sen tamam ama kiskanma gerek yok. Ayip ahlak biraz. Ben kendi me huvendiyi kadar sen de guven kendine kiskanma biraz ponila? U tibe vobshe net ne ceqo tibe ne stidno da duruchka
erkek bu ya. rus gibi yazıyor bide ay gerizekalı :)
Erkek ben xaxaxa gel sana gosterecek erkek yoksa kadin ben. Kendi ni kaliteden salma bu kadar.muattabim diyil sen. Diruchka ti duruchka;
Klişe ama doğru.
Ben güzele güzel demem , güzel benim olmadıkça.
Rus kızı 3 gün güzel 5 gün güzel sonra sıkılırsın ama bizim hatunlarımız manyak hayatta sıkılamazsın :D onlar fiziğini bizimkinler yüreğini koyuyo ortaya :D
soruyu sorarken benzer sorular diye bir yer var. 10 tane rahat olmuştur böyle soru. sırf fazla yorum için böyle soru soranlara uyuz oluyorum. 1 puan veriyorum...
Bakın her rus güzel degildir geneli obezdir ve temiz degildir
aynen:) ne varsa Türklerde var
öcü
bencede guzeller de abratmiyalim bence turk kizlari daha guzel her kesten daha guzel bizim kizlar ruslara bin basar be:D
Bana sorarsan bu kişiden kişiye değişir. Bir genelleme yaparsak, düşünceniz doğruda olabilir. Ama dediğim gibi, bu size göre böyle.. Fazla meraka gerek yok.
rus kızları çok güzel ve rahatlar ama duygusal yönden türk kızına baglandıgım kadar bağlanamam. türk kızlarıda rahat oldugu zaman çok güzel oluyorlar yavaş yavaş...
her türk kızı güzel olmadığı gbi aynı şekilde her rus kızı da güzel değil.
Lakin genel geçer olarak fizikleri de "ruhları da" güzel. En azından tripleri yok, burunları büyük değil. Güzellik bir yere kadar. Mutlu olmak için önemli olan ruhlarının güzel olması. Zaten Ruslarla evlenenlerin çoğunluğu mutlu. Ya Türklerle evli olan erkekler?
ya rus kızlarının fiziği güzel ama türk kızlarının kıvrımları bu bir gerçek..:)
pardon ama belden aşağısı pörlemişliğin nesi güzel?bakmıyorsunuz ki kendinize...
ben kendim için konuştum gerisi bağlamaz
kıvrımlarınızı doğru düzgün göremediğimiz için bu haldeyiz: türk erkeği olarak:)
vaaaay özgüvenin tam...ama genel olarak öyle değil...
türk erkeği her zaman abaza bakın buda bir gerçek!
Türkü buldularda rusu kaldı.
aynen :D
Çünkü sulak yerde büyümüşler...
İşte bunlar hep iski. :D
Güzellik olarak dünyanın her ülkesinde güzel vardır.
Ama iç yapı olarak Türkiyedeki kızlar daha cana yakın olanlar sıralamasında öyle üst sıralarda falan degiller. onlarca ülkeden sonra gelirler.
türk kızının güzeli daha güzel. ama rusların vasat kızları türklerin vasat kızlarından daha güzel. ha bir de ruslar yetenekli. yani öyle söyleniyor. şahsen bir deneyimim olmadı.
Reklam panosu gibi olmuş sayfa... :)) Aşık mısın Bir Rusa :)
Şıkları toplasan bir tane yapar, hepsi A :)))
dediğin gibi hepsi bir noktaya çıkıyo zaten düşse bir rusa görür o zaman ama :))
:))
türkiyede güzel aramak rusyada bakire kız aramak gibiydi sevgilim.
haklısın ikide yok :D
ben güzelim ben en güzel benim en çok bana güzel diyceksiniz!
Güzel mi seksi mi!? :) Ayrıca bir sahibe ruhu seziyorum bu arada. :)
can kurban böyle hatuna.))
eksı yagmuruna tutulmak ıstemıyorsan turk kızı dıcen aga :))