Ailem Beni Düşünmüyor Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben 19 yaşındayım liseyi 1 sene uzattım bu senede bitirdim mezun oldum şu an seneye hazırlık yapmaya çalışıyorum ama seneye tuttursam bile ailem bana para vermez bende iş arıyorum bir yandan ailem bir ev aldı taksitle onunla uğraşıyorlar bende haliyle isteyemiyorum arkadaşlarımın aileleri basmışlar 10 milyar 15 milyar bu sene gidiyorlar bende kendi çabamla gidiyim diye uğraşıyorum ailemde bu seferde tutturdu köyde bir tarla var oraya ev koyucaz küçük bir şey diyor çalış bana para ver diyorlar diyorum ya ben üniversiteye gitme hayali kuruyorum üstüne üstlük parada vermiyorlar benim onlardan istemem lazımken onlar benden istiyor diyorum bir okuyayım iş güç sahibi olayım sonra destek veririm arada bize para yollarsın diyor artık dedim üniversiteyi tutturursam sokakta mı yatacam ailem bir gram düşünmüyor beni ben seneye nasıl hazırlanayım bir yandan çalış bir yandan bu aileyle uğraş valla evden kaçasım geliyor artık arkadaş hiç mi düşünmüyorsunuz 2 gram stajyer maaşı almıştım 400 tl felan o paradan bile istediler ne yapayım ben şimdi kendi ihtiyaçlarım var ama hala bize destek diyorlar ne yapayım şimdi ben bunlara
Ailem Beni Düşünmüyor Ne yapmalıyım?