Ailem Benimle İlgilenmiyor Ne Yapacağım?

Merhaba Arkadaşlar Ailem Hiç Benimle İlgilenmiyor Babama Diyorum Yaz Geldi Denize Gidelimmi Diye Bakarız Diyor Annemde Beni Heyecanlandırıyor Sonra Hayal Kırıklığına Uğruyorum Çok Mahrum Kaldım Eskiden Babam Benimle Çok İlgilenirdi Oyun Oynardı Ama Artık İlgilenmiyor Soruyorum Neden İlgilenmiyorsun Diye Büyüdün Artık Diyor Annemde Aynı Şekilde Annemle Biraz Konuşuyoruz Sohbet Ediyoruz Babam İzinde Eve Geldi Yine İş Yapıyor Bahçeyi Yapıyor Yardım Ediyorum Etmeyince Tavır Alıyor Annemde Sana Birdaha Hiç bir şey Yok Diyor Bakkala Gidemiyorum Aşağıdaki Bakkal Uzak Yukarıdaki de Uzak En Alçak Bölgedeyiz Ben Orada Yatıyorum Annem Diyor Bakkala Git Yorgunum Diyorum Tavır Alıyor Asla Özlemeyeceğim Zamanlar Babam Kartıma Para Atıyor Öyle Fazla Düşünmeyin Karttaki Para 50 yi geçmiyor Bayram Diye Otobüsler Bedava Karşıyaka'ya Gidiyorum Sahilde Yürürken Herkes Ailesiyle Geziyor Benim Ailem Hep Evde Biryere Gittikleri Yok En Son 3 Temmuzda Hilltowna Götürdüler Babam Sinirli Döndü Zaten 2 Ayda 1 Gidiyoruz Eskiden Ayda 4-5 kere gidiyorduk Bunaldım Artık Ne Yapacağım Erkek Adam Ağlamaz Derler Ama Ben Ağlıyorum Ne kadar Uzudüğümü Siz Düşünün Artık Hep Kavga Ediyorum Ailemle Aşırı Stres Oluyorum Nasıl Kanser Olmadığıma Hayret Ediyorum Annem Bana 3 Yaşındayken Vuruyordu Babam Annen Seni Dövdümü Diyince Üstüne Koşup Hüngür Hüngür Ağlıyormuşum Vallahi Ben Dışarda Daha İyiyim Bugün Annem Hadi Eve Gel Sohbet Edelim Çekirdek Yiyelim Dedi Geldim Eve Daha Soluklanamadan Çöpleri At Falan Diyor İşte Kavgalar Böyle Başlıyor Ben:Daha Eve Yeni Geldim Soluklanayım Ya. Annem:Benmi Dedim Sana Git Gez Diye. Ben:İnsan Bir Empati Kurar. Annem:Banane Diyor Ne Yapacağım Ne Edeceğim Lütfen Bir Tavsiye Verin

Ailem Benimle İlgilenmiyor Ne Yapacağım?