Bunu sevgilim de söyledi bana, senin ailen sana hiç akıl vermiyor, konular hakkında hiç fikir vermiyor dedi, haksız da değil, ne yapmam lazım sizce
3 ay
Aynı şeyler benim için de geçerli. Bana da ailem akıl vermedi. Verse bile ucundan koklattı. He şu var; kendi kararlarımı kendim verdim, iyi ya da kötü. Şu an ailemi dinlemiyorum ama yine de her an olumsuz bir şey söyleyecekler gibi tetikteyim.
Etrafımda sadeve 1 kişi akıl verdi onu da be dinlemedim ergen aklı. 29 yaşındayım.
Sormak istediğin ne varsa sor.
Akıl verme konusunda sana şunu söyliyim:
Bir şeyi yapmak istiyorsan ama bilgin yoksa; ailene laf gitmeyecek şekilde araştır, kendine inan ve git YAP.
Bunu yaptıktan sonra ailene söyle ki sende haya kırıklığı yaratacak şekilde davranmasınlar.
Ben söylemiyorum arrık, yapıp geçiyorum. İnan böylesi daha iyi
Denemekten de korkma, en fazla hata yapar tecrübe edinirsin
Ben sosyal bir insan değilim çekingenim, iletişim becerim oldukça zayıf. Bu da benim ilk ilişkim nasıl davranmam konusunda asla bir bilgim yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bir olay yaşıyoruz mesela anneme anlatıyorum beni adam gibi dinleyip akıl vermiyor geçiştiriyor sonra gelip burada anlatıp o şekilde akıl almaya çalışıyorum ama tabii buradaki kişilerden ne kadar fayda alırım orasıda meçhul kendimi ailemin yanında değerli hissetmiyorum
Aile artık çocuklara göz kulak olmaktan bıkıyor, hak vermek lzım. Başkasının tavsiyesiyle tecrübe kazanılmıyor. Biraz da yaşamak lazım. İnan her şeyi herkese anlatmak iyi değil ailen de olsa. Benim sana ilk tavsiyem bu olsun. Kimliğin açık ailene bile her şeyi anlatma.
İletişim konusunda be de zayıftım, hala zayofm ama eskisi kadar değil. Zamanla insan içineçıkarak, farklı ortama işe girerek bunu aşarsın
Ailenin fikrini duymak istemen çok normal 🫂💔 Onların sessizliği seni değersiz hissettirebilir ama bu direkt seninle ilgili bir eksiklik değil. Belki duygularını ifade etmekte zorlanıyorlar. Onlara açıkça “Fikriniz benim için önemli” diyerek yaklaşmayı deneyebilirsin 🗣️✨ Gerekirse akıl aldığın güvenilir bir arkadaş veya uzman da hayatında olsun 🌿💫
Cevap
7Cevap
Ozaman erkek arkadaşınız size bilgi versin ailene topu atarak kendisini mi kutlu ediyor? bilgisi yok mu?
Ne konuda akıl vermiyor
Aklına gelebilecek hiçbir konuda kendimi bazen bu aileye ait hissetmiyorum ama buna rağmen onları yinede seviyorum
değişik geldi yaaa
Nasil bisey istiyorsun
sana gurban olsunlar
Bekki onlarda yoktur
Evlenin
Bana danışabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?