Annemi affetmelimiyim?

Henüz 7 yasindayken Annemle Babam ayrildi ve Annem terk etti ve baska bir sehire yerlesmisti. Anneme çok bagliydim her kiz cocugu gibi onu deli gibi arzuluyor özlüyordum agliyordum ama iste yillar geçtikce bende ögrendim Annemsiz yasamayi. Ablamla beni Babam buyuttu her kosuldu yanimizda babamiz vardi. Fakat yaklasik 2 ay once Annemden haber geldi Facebooktan bana yazmisti gorusmek istedigni kisa zamanda gelip herseyi konusmak istedigni soylemisti. Çok sasirdim saka falan zannettim sonra gercekten o oldugnu anladim ve hemen engelledim. Bu durumu babama anlattim ve cok buyuk tepki verdi ve sinirlendi annemle kesinlikle gorusmemi istemedigni soyledi. Bir yandan anneme kirginim ama ote yandan onunla gorusmek konusmak istiyorum fakat bu babama haksizlik olurmu diye kendimi yedim bitirdim ve annemi engelledim. Fakat birkac haftadir deli gibi annemi arzuluyorum dusunuyorum cok caresizim ablamla konustum oda onunla gidip gorusmemiz gerekir dedi babamdan gizli gercekten cok caresizim babama haksizlik olmasindan cekiniyorum onun emeklerine haksizlik olurmu sonucta o buyuttu beni bu yasa kadar annemle hic gorusmedikki sadece birkac kez aramisti ama oyle yuzunu gormedim. Ne yapmaliyim sizce dusunmekten kahroldum cok caresizim?
Annemi affetmelimiyim?