Annemi affedemiyorum?

Annem babamı aldattı ve hâlâ parasını yemeğe devam ediyor. Babam anneme çok güveniyor o yapmaz namuslu kadındır diye düşünüyor ama annem yapacağını yaptı. Onun yüzünden psikolojim bozuldu uyku düzen kalmadı o rahat rahat uyuyor hiç bir şey olmamış gibi ben uyuyamıyorum düşünmekten 2 yıldır kendimi suçlu hissediyorum. Sanki bu günahı ben işlemişim gibi. Babamın yüzüne gülüp arkasından iş çevirdiler. Ben ikisine de hakkımı helal etmiyorum ne bu dünyada ne ahirette. Beddua ettim ama içim rahatlamadı. Benim zoruma giden yüzsüzlüğü hayatına devam ediyor olması. Evi otel gibi kullanıyor savah işe gidiyor akşam geliyor yemek yiyip odasına gidip yatıyor paralarını da saklıyor. Hiç bir katkısı yok eve. Ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyor. İlk zamanlar insandır hata yapar dedim bitir dedim bitiremedi adam bunu kullandı istediğini aldıktan sonra koydu tekmeyi ne bekliyordu ki adamda evli çocukları var karısını boşayıp seni mi alacak. Sorum şu benimde psikolojim bozuk nasıl toparlanırım? Kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum onunla aynı evde yaşamak istemiyorum benim midem bulanıyor.
Annemi affedemiyorum?