Annemi affedemiyorum?

Annemi affedemiyorum?

Annem çocukluğumdan beri bana şiddet uyguluyor, yaşım 24. Bir defasında bıçak çekmişti kendimi korumak isteyeyim derken yanlışlıkla tuttum bıçağı ve tendomlarım koptu, parmağımı kullanamıyorum. Evden kovdu bir defasında da onu geçtim bana devamlı *ruspu, f*hişe diyor, mesela bardak kırdım diye kaş*r oluyorum, veya geç uyudum diye. Evin içinde yüzüne bakınca midem bulanıyor bırakın sarılmayı görünce kötü oluyorum. Panik atak nöbetlerim başladı uzun zamandır. Psikolojik destek de alamıyorum. Bir sevdiğim var yıllardır ona bile kötülük ediyor geçen istemeye geldiklerinde ailesinin yanında yüzüne tükürdü sevgilimin, babasına küfürler etti. Dayanamıyorum. İki kez int*ihar ettim onda bile suçlu benmişim gibi davranıyor dayaklardan usandigim için yapmıştım, sevgilimle konuşursam onu öldürmekle tehdit ediyor. Üniversiteyi bile uzattım onun yüzünden çünkü kafam o kadar dolu ki anlamıyorum. Odamdan dışarı çıkmıyorum. Çünkü çıktığımda bana babasını öldürmüşüm gibi bakıyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün uykumdan uyandırıp çamaşırları katlattirdi, uyandırma şekli uyuyor anca *ruspu şeklindeydi. Çamaşırları katlarken üç saniyeliğine telefona baktım müzik açmak için küfür etti bende dayanamayıp sensin dedim duymuş bir ton beddua etti, bir sürü küfür etti. Hastaneye yatır bu o*uspuyu diyor. Telefonumu almaya kalkışıyor. Nefes almak çok güç geliyor artık.
Annemi affedemiyorum?