Annemi affetmeli miyim?

Benim 7-8 yıldır baktığım kendi çocuğum gibi sevdiğim dünyalar tatlısı bi tavşanım vardı. Benim için anne babamdan bile önemliydi. Bu yıl hareketlerinde değişiklik vardi. Bıyıkları cok dökülüyor, yemek yemiyor, nefes almakta cok zorlanıyordu. Anneme kaç defa dedim tavşanım hasta veterinere götürelim diye ama paradan kaçmak icin götürmedi sen abartiyosun hicbiseyi yok dedi. Bir ay once tavsanimin agir kanamasi oldu veterinere götürdük sonunda. kitle var dediler cok uğraştık fakulteye götürdük bize dediler ki bu hayvan akciğer kanseri ilerlemeden getirseydiniz alabilirdik ama artik elimizden birsey gelmez ya uyutun ya da kendi olsun dediler. Ben yinede uyutmadim. Kendi ellerimle besledim. Bakımını yaptim. Herşeyiyle cok yakından ilgilendim. Annemde yardim etti. Ama ne yazikki gecen haftalarda bebegimi kaybettim gozumun onunde. Annem eger onceden veterinere goturseydi erken teshis sayesinde kurtarabilirdik ama maalesef olmadi. Anneme karsi cok kirginim ve sinirliyim. Oldukten sonra bana sacma sapan konustu tavsanim hakkinda. Oda uzuldu gizlice agliyomus ama ben hala cok sinirliyim. Onu affetmeli miyim?

Annemi affetmeli miyim?