Annem ve babamı eniştem beni taciz ettiğinde sesini çıkarmadığı için affedemiyorum. Ablamın evliliği bozulmasın ve millet duymasın diye yaptılar. Onları çok özlüyorum ama affedemiyorum çok acı verici kabullenemiyorum. O olayda 9. Sınıfyadım şimdi üni okuyorum. Kimsesiz hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence affetme
Belkide taciz edildin diye kötü yola düşmüşsün damgası yememen için seni de korumak amacıyla yaptılar bunu. O açıdan baktınmı hhiç
Aynen pedofili enişteden korumak değil de kötü yola düştü damgasından korudular helalll
Nasıl yani eniştenden korumadılar mı seni? Hala taciz mi ediyor yani? Verdiğin cevaptan bu anlaşılıyor
Taciz devam etmiyo, sustular sadece. Eniştem zaten ulaşamaz ailesi vs de duydu
Ee ne diye hala dlaga geçer gibi konuşuyorsun. Uzaklaştırmışlar adamı senden ve olaylar büyümesin diye böyle bir yola gitmişler. Ortaya çıkarsa. Senin de eniştenin de ablanın da tüm hayatı mahvolur düşüncesi yani ilk yazdığım mantıkla hareket etmişler. Ama sen intikam istiyorsan kendin git polise yardımm iste seni yönlendirirler. Enişteni mahkemeye verirsin rahatlarsın
İnşallah senin bacına ya da karına yaparlar da sende hiçbişi demeden olayı öylece örtbas edersin bu düşünceyle. Benim hayatım niye mahvolucak ayrıca ikisinin ettiği şrfszlk yüzünden
Sen kesin daha önce birini taciz etmiş bi insansın şuna bak beni taciz etti diye eniştemi haklı çıkarıyor nerdeyse hasta insan beter ol allah sizin gibilerin yüzünü güldürmesin
Enişteni haklı çıkaracak bir düşünce sergilemedim saçmaladın.
Sana yardimci olabilirim her konuda sabahta yazmistin sen
Evet hatırladım
Nasıl olacak
Konusmak dertlesmek maddi piskolojik nasıl istersen sen
Maaşın olduğunda hepsini unut yalnız yaşa.
Unutamıyorum özlüyorum kimsesiz gibiyim
O zaman affedeceksin
Affedemiyorum işte aklıma geliyo hep yaptıkları
Mecbur edeceksin özlüyorsan
Affetme ablana da yazıklar olsun
Vururum lan o enisteni
nasıl taciz etti?
Bacaklarıma dokundu okuldan alıyordu
araba ile mi alıyordu?
bu kadar mı
daha ileri gitti mi?
Evet arabayla, onlarda kalmam için yalvarıyordu
peki onlarda kaldın mı?
kaldığında ne yapıyordu?
1 kez kaldım onda bu olaylar yoktu, ondan sonra kalmaya gittiğimde bakışlarını gördüm, içime sinmedi korktum eve gitmek istedim giderken beni öne oturttu, bacaklarıma dokundu gezelim mi dedi. Eve bırskırken de yarım saat yalvardı geri bize gidelim diye yok dedim adam gittikyen snra kalbim küt küt atıyprdu eve girer girmez ağladım. Ondan sonraki günler okul çıkışlarımda gördüm beni eve bırakmak istediğini söylüyodu. Bikaç gün sonra okula gitmeye korktum bugün de gelir mi acaba diye. İçime kapandım kime ne anlatacağımı bilemedim kendimi suçladım utandım ben mi fesatım acaba dedim. Eve bırakırken bile 1 sokak öteden bırakıyordu bizimkiler görmesin diye. Ve kimseye söyleme diyodu, okuldan kaçma sevgilin var mı falan diypdu halbuki o zaman ben dindar bi kapalıydım sessiz sakin biriydim şimdi ise alkolik biriyim içip içip ağlıyorum. Annem sınava hazırlenırken onu çağırmaya kalktı konduramıyorum hala kabullenemedim daha anlatmadığım şeyler var biraz içimi döktüm
geçmiş olsun
üzücü
ama olmuş bitmiş bir şey yok
cezasını çekmeli
Okuluma hala odaklanamıyorum, hayata, yaşamaya odaklanamıyorum. Arkadşaım psikoloğa gitmemi falan söylüyo inanki kimsenin bana inanıcağına yanımfa olacağına dair inancım kalmadı, gündüz eğlenip takılıyorum gece sessizlik olunca kimsesiz olduğumu hatırlayıp içiyorum
Onları affetmek istiyorum ailemi ama yapamıyorum napıcam sen olsan napardın
hayır
hayir
Cok kötü
nasıl taciz etti