AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Ponçiğim işe gidecek calisacak aksama kadar. bir de ons bissuru ev isi mi yaptircam😱 Arada minik yardimlar disinda oyle bir beklentiye girmem:)
Devir değişti. Herkes üniversiteye gidiyor. Çalışıyor. Hala ev hanım tarzında yazmayın.
bu seni niye ilgilendiriyor ki benim yasam seklimi biliyo musun ki konusuyosun:)
Soru belli çalışan kadınlar için yazılmış. Eski devire göre yazmışsın
O kadar eski kafaliysan internwtte boş muhabbet yapma. Git kuran oku
pardon da ben orda calisan kadin yazisini gormedim
cok sukur kuran da okuyorum. kitap da okuyorum. senin gibi mallarla da cok ugrasiyorum. Ev kadinligina saygisi olmayan bir kiza saygi gostermemi bekleme. hadi ordan git simdi burdan
Ben kendi işimi hallederim. Gerisi ona kalmış. Eşine hizmet etmek sevap kazandırır bir kadına. Ama erkek merhametiyle kazanır o sevabı. Ben eşim için zerre parmağımı kıpırdatmam. Yaparsam, bunu Allah rızası için yaparım.
Profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılarsa beraber yaparız
://
Yani izin verir misin
beraber yapabiliriz ama yapmak istemezse ben yapabilirim illa da yardım etmesine gerek yok
İsteyen erkek, bir çok kadından güzel ev işi yapabilir, cümlesiyle bir gazlama sezdim hadi hayırlısı :D
İşlerin elbette cinsiyeti vardır güce dayalı işleri kadınların yapmasını beklemeyiz. Ev işlerine yardımcı olmak gerekir mümkün olduğunca
Bende yardımcı olurum, yapmamam için bir sebep yok bu şekilde kalp bağı daha kuvvetli olur
Temizlik yapmak mutlu eden bir eylem olsaydı dünyanın en Pollyanna insanı Adolf Hitler olurdu...
Veya Melek Subaşı...
Veya Kaynana Semra...
Mutlu olmak için değil, mutlu etmek için ev işi yaparım ben...
eger ikisi de calisiyorsa mutlaka is bölümü olmali tek erkek calisiyorsan erkek cok da külfetli olmayan bir kac is üstlenebilir
Ev işi dediğin süpürme vs ise ben yokum orda, ama mutfakta yemek işleri olursa eyvallah üstlenirim
Çocuğu emzirme, altını değiştirme, banyo yaptırma kocişime ait. Ben de yemek, ütü, bulaşık, çamaşır vs. ile uğraşırım
yapsınlar eşleride yoruluyor hizmetçi diye almadı eşini hoş..
Benim canım babacağım ev işinde anneme daima yardım eder. Umarım gelecekteki eşim de böyle olur. 😄
Mutbak tamamen benim olabilirim yemek yapmayı bulaşık yıkamayı acaip seviyorum
Senin gibisi her eve lazım
cam silmek dişinda her şey yapilir es aliyorsun sen hizmetci almiyorsun
cam silmek dışında herşeyi yaparım..
12 senenin tecrübesi var sonuçta =))
Bence evde bir iş bölümü olmalı tabii.
O zaman her iş daha çabuk biter.
yalniz 4/1 erkeğin olsa evdeki huzur artabilir güzel bence
Ananın evinde daha bir cam pencere silip süpürge yapmamışındır burda 4/1 den bahsediyon
dir dır lardan geç... diyeceklerim bukadar
Yaw hadi he heee...
@poyrazge şöyle laf sokmaya hazır olup patlayacak yorum arayanlar çok komiğime gidiyor :D (bkz. senin attığın yorum) :D
@imkansizbulusma gül gül öl o zaman emi :)
Yapsınlar işleri ne. ya da bana temizlikçi abla tutsun.
Sende gez hiç şaşırmadım yani
cidden sen ne yapmayı düşünüyorsun?
@imkansizbulusma gerektiği kadar gerektiği zaman müdahale etmeyi düşünüyorum şu an sana yardım eden temizlikçi abla var mı sizin evde?
Kendi görüşünüze. Go
Hadi yawww
@poyrazge reis ben o lafı sana dememiştim, sen keyine bak :D
Herkes kendi dağıttığını toplarsa işlem tamam demektirr 👊
Ben eve hizmetli tutacam karım yorulmasın
Çok düşünceliyizz 👏😸
Benim karım ayrıcalıklı olmalı. Ayrıca çocuk yapacam bebişlerimizle ilgilenmesi daha iyi olur.
Dadı falan kabul etmem. Annesi özel ilgilenmeli, bebeklerin annelerine çok ihtiyacı var
Sonuna kadar katılıyorum sana. Annesiz çocuk eksik büyüyo arkadaş. Sonuna kadar ilgi lazım
Evet. Hem ilgi lazım hem de şu var, bebekle anne arasında özel bir bağ oluyo.
Aralarında bir enerji oluyor. Bir bebiş için hiçbir kadın annesinin yerini tutamaz.
Zaten bebek sevmeyen kadın hiçbi şeyi sevemez. Kadın demek şefkat demek, yeri geldiğinde merhamet. Yeri geldiğinde annelik içgüdüsü...
Bunlara çok bakarım ben
Bu tarz düşünen erkekler eminim ki yeryüzünde sayılıdır :)
Teşekkür ederim : )
herkes sürekli aynı işi yaparsa sıkılır ve adil de olmaz. görevler sürekli değiştirilmeli bence ✩
Cam silmek ve çarşaf ütülemek dışında her konuda yardım ederim..
Camlari silsin yemek yapsin bulasik makinasini bosaltsin, cocuga baksin ben cay demlerim :)
yemegi o yapsın nefret ederim yemek yapmak dan becerememde temizligi ben yaparim
Profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılarsan seve seve yaparım
of gerizakli
Kesinlikle çok doğru bir paylaşım 😂 erkeklerin de ev işi yapması lazım. Herşeyin kadına yüklenilmemesi lazım
Çalışan bir kadın olacağım için her işi beraber yapacağız
ben ev işi yapıyorsam oda çocuklara bakmak zorunda
Zaten gelecekte yalnız ve bir başıma olacağım için ev işleri benim için zorunluluk olacak :(
He aynen doğru ev işi yapıp çocuk bakınca sonra yemek yapınca sonra bulaşık yıkayınca çok mutlu oluyoruz. Kadınlarda sadece bön bön oturarak çok mutlu oluyorlar. Ayaklarınada masaj yapalım mı?
sonuna kadar haklısın yorumunuda beğendim bu arada
Bu eksileyenler kendine koca değil gitsin köle pazarından köle alsın :)))) Yok öyle bir dünyaa.. Hayal dünyasında yaşamayın.
Abi senin yorumlarına hayranım. Senin nick dobra dobra olmalıydı.
yemek işini erkekler güzel yapar vede en çok sevdiğimiz iş yemek yapmaktır
arada yardım edip yükü azaltmak lazım tabii ki ama her şeyi de bize sallamayın
erkek eğer kadınını seviyorsa ev işlerine yardımcı olur sevmeyen adam bana ne kadın yapsın onun işi görüşünde oluyor genelde
Kadın evi toplasın erkek evi süpürsün çocuk bakımında da arada bir rahatlatsın yemek konusu bnde zatn tamam bitti
evet ama aşırıya kaçmmak kaydıyla :) hayat müşterektr nede olsa
Mutfak dışında diğer odalara yardım etmek isterse çok iyi olur özellikle perdelerde :D
Ben süpürürüm o yüzeyleri temizlesin, yemek yaparım sofrayı kursun gibi 😂😂😂
yeminlen bugun. eve geldim. banyo. mutfak temizledim :)))
töbe yalan. mutluluk bunla olsaydı boşanmalar biterdi
Sana tumuyle katiliyorum erkek evin her isini yapmali kadin ise butun dizilerini rahatca seyredebilmeli
Bu söylediklerinde ciddi olduğunu sanmıyorum
erkegın ev işlerı yapması yardım etmesı kadınınların hosuna gıder ama bunu sevmeyen erkek lerde var cogu erkek yapmak ıstemez
İstemeli ama. Hepsi kadının görevi mi olmalı
@Ruhsuzgibiyim hayır tabıkıde kadına yardım ettıgın kadar mutlu olursun efenmdım
Ben yaptırmam yaa.. Hem çalışmıyorum ben yaparım yani sorun değil.. Eşim işten yorgun argın gelecek bide iş mi yaptıracam arada yardım etsin yeterli:)
erkekler yemek yapmasını biliyorsa eşine yardım etmeli bence bilmiyorsa yemesini bilmeli temizlik isinde biraz yardım etmeli ☺biraz kafiyeli oldu galiba ☺
İsteyen yapar. Annemin sağlık sorunları var, peder bey yapıyor.
Kadının fiziksel gucun dayanan işleri erkek yapmalı
Ütü ve perde asmak dışında her işi severek yapmışımdır
2 yildir ayni evde yasiyoruz bulasiklari sirayla ev temizligini beraber yapiyoruz
Ama yemekleri o yapiyor tabi :D
3 senedir tek başıma yaşıyorum artık alıştım ev işlerine sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum
Üstlenmeli tabiki hayat müşterek hatta yemek de yapmalı :)
Çok güzel bir panel tebrik ediyorum. Evet iş bölümü olmalı. Gümümüzde zaten çoğu çiftlerin her ikisi de çalışıyor. Ben evimi hiç süpürmem süpürme paspas eşimde 👍 mesela
Sen şanslı birisin demekki
Çok şükür Arada bir bulaşıkları makineye dizer falan 😊
Ooo sen mükemmeli yaşıyorsun dilini ısır bir yerini kaşı aman nazar değmesin
Teşekkür ederim 9 yıl oldu evleneli
Maşallah
Kadın da çalışıyorsa ortak çalışmıyorsa kadına ait olmalı
bende ayni dusuncedeyim erkeklerinde bir payi olmali
Eşini düşündüğünden yardım eder zaten çok güzel bir şey
Hertürlü iş ortak olabilir. Ev işi yapan erkeğe bayılırım.
Kandırma bizi
Perde taktırmasın, cam sildirmesin gerisinde hepsini yaparım :)
Gumball ın anne ve babası gibi olursak niye olmasın ben çalışırım o da ev işi yapar 😍
yemek yaparken eşine yardım eder veya ortalığı toparlar kendi pisliklereinide yerlere atmasa en büyük yardımdır
Her işi yapsın olmamalı. Gerektiği kadar yerine göre. Ama mutfakta yardıma hayır demem
bir kere ben dışında olmalıyım sonra ki planlama çok basit
bizim hanim işten donunce yorgun oluyo biliyomusun😀