Sokak ortasında çılgınlarcasına bağırıp çağıran bir çift gördün diyelim. Her an fiziksel şiddete dönüşebilecek gibi duruyor. Müdahale edebilir miydiniz? Yoksa yoluma bakarım mı dersiniz?
Sokak ortasında kavga eden bir çift görseniz ne yaparsınız?
Daha iki gün önce gördüm. Fiziksel şiddete dönüşecek gibi durduğu için bekledim dinledim tüm konuşmayı. Sonra oğlan biraz ilerde durdu gel buraya dedi bikaç defa kız gitmedi, dövseydin falan dedi. Erkek müsvettesi de erkeğim döverim de dedi kızın yanına gitti çekiştirdi yürü len falan yaptı. Ben de devreye girdim bırak kızı terbiyesiz herif çekiştiremezsin öyle kızı dedim. Olayın sonunda... kız tıpış tıpış biricik sevgilisiyle gitti. Bence kızlar bilinçlenmeli. En azından herkes doğuracağı çocuğa erkekliğin düzgününü öğretir. Kadını savunan erkekler bile kadını küçük düşürücü hareketler yapıyor. Bilmiyorum sonumuz ne olacak. Üzülüyorum.
sözlü tartismaya karismam, olur böyle seyler evden cikarken biraz tartisma baslar yolda devam eder, benimde basima geldi, sözlüdede kaldi ama siddet baslarsa is degisir, polisi arardim ya da etrafdaki erkeklerden yardim isterdim, tek basima araya girsem fazla bisey yapamam
hic takmam ama sagimda bir melek solumda bir seytan ben oradan uzaklasana kadar durter beni iyilik melegi yardimci ol birseyler yap diye cabalarken seytan olan afferim kocum hic takma bas git der iyi melek ya sen gidince bir kaza olur bir cinayet olursa duydugunda sucluluk duyarsin der seytan onu dinleme zaten adam olsalar insan gibi konusurlar milleti rahatsiz etmezler birak ölen ölsün der durur
Fiziksel olarak şiddete donusmedigi sürece yaklasmam. Cunku hatalı ben olurum aike kavgası arasında ben kalırım. Fiziksel saldırı şiddet olursa müdahale ederim.
fiziksel şiddet olmadıkça karışmam ama kadına şiddet varsa her türlü karşı çıkarım karisirim bı kere karıştim da zaten üni de fakültenin önünde kavga ediyolardi bende adamı yola itip düşürunce polis filan geldi o yüzden vize sınavına giremeyip o dersten kalmıştım
duruma göre önce çünkü sevgili ler yani. Üçüncü kişi olmaz. Ama arada şiddet varsa bak orda müdahele ederim. Kimse Kusura bakmasin. şiddetin her türlüsüne karşıyım. Öyle öküz gibi bakıp müdahale etmeyen cahil kesimde var malesef
Yaşadım şiddet olmasada yoğun bir tartşmaydı bakıp bakıp gidenler daha çok ama bikaç teyze yaklaşıp tatlı tatlı ne gerek var sakin olun negüzel bir çiftsiniz birbirinizi bulmuşsunuz ne gerek var yazık etmeyin birbirinize demişti 😄😄
karısık bu mevzu adam kadını döver gider müdahale edersin sonra kadın sana derki kocam aile işine neden karısıyor sun der basın derde girer manyaklar çok aile işine karısmıcan ya da ikişini dövcen gitcen :)
Fiziksel şiddet olana kadar bekler olduktan sonra hop diye araya zıplardım sanırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bayan karışmamalı. az uzaklaşıp gözlemlerim durum önemliyse o adrese durumu bildirip polisi yönlendiririm bayanı kurtarın diye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tekwando ogrenmekte tek amacim erkekleri dovmektr😄oyuzden avini bekleyen pars gibi sessizce beklerim hele bir vursun onun tum zayif noktalarini elimden geciririm
En İyi Cevaplar