Karışmamakta fayda var. Nitekim gidişata göre muhtemelen bir kişiye taraf olacaksınız ve diğer kişiyi karşınıza alacaksınız. bu da kavgaya taraf ve dahil olmanıza sebep olacak. siz de kırıp kırılacaksınız. Taraf olduğunuz kişi bile ileride size bu yüzden tepki alabilir. Sevdiği kişiye sarf edeceğiniz sözlerden dolayı.
Eğer yapıcı olmak istenirse, kavgadan sonra ortam sakinleştiğinde her iki taraf arasında iletişim kurulmasına yardımcı olunabilir. Bazen iki taraf konuşmama kararı alabilir, arada bir tanıdığın olmasının, varsa bir yanlış anlaşılmanın ya da sorunun çözülmesine faydası olacaktır.
Sözlü tartışmaya pek müdahale etmem Fakat fiziki saldırı varsa asla seyirci olamam kim olduğu , cüssesinin ne kadar kuvvetli olduğu o anda umrumda olmaz karışırım , karıştımda💪🏻 💁🏻
☺️ bizde durum öyle olmadı ben eşimden önce karışınca olaya, eşimde beni korumak bâbında dahil oldu o arada polisi aradım kadın şikayetçiyim diyince karakaola gittiler ☺️☺️ Ama senin durum trajikomik olmuş dost✌🏻️🙏
Gerçekçi olmak gerekirse karışmadım, karışmıyorum. İnsanlar iyi niyeti suistimal etmede harikalar çünkü... Karışsan haklı olduğun yerde haksız duruma düşebiliyorsun, yani iyilik yaramıyor kimseye; özetlemek gerekirse herkes kendi işine ;)
Sözlü ise beni ilgilendirmez. Ama şiddet varsa o an görmezden gelmem mümkün değil. İnsanlar o kadar kötü ki, kimse kimsenin umrunda değil. E mesela o kadar gündemde kalan bir mesele var, şortlu kızı adam tekmelerken millet izliyordu. O adamı orada birleşip tekmeleyemediler. Toplumsal tepkileri bazıları da ancak sanalda göstermeyi becerir. Ne güzel ya herkes kör ve sağır olsun. Kafalara bak.
Buradamı buldular kavga etmeyi diye onlara kızıyorum çünki bazıları gerçekten toplum içinde bir birlerini yiyorlar. Gitsinler evde bir birilerini yesinler :). Bazı çiftlerin başkalarının yanında kavga etmesini doğru bulmuyorum.
Yani eger kadin siddet goruyorsa engellemeye calisirim yapamazsam polisi ararim. Ki bir kac kez engelledim tabi o an icin benim yanimdan gittikten sonra umarim kadinlar daha fazla zarar gormemistir 😔😔
Abi ona hiç saygısızlık yapmıyorum ben saygısızlıktan çok korkuyorum onu gözümden sakınıyorum çok değer verıyorum o da aynı şekılde aramızda yalan olmuyor ve herşeye rağmen uzaktan sevıyoruz birbirimizi ama abi ailelerimiz düşman 😞 ne yapacağımızı bilmiyoruz tek bildiğimiz şey birbirimizi bırakırsak toparlanamayız ve aramıza ayrılık sokamayız
Haklsn abi bende hiç kötü bişi düşünmüyorum bu konu hakkında aslında kim bilse uzaktan birbirimizi sevdiğimizi çok önyargılı düşünür ama biraz tanısan onu ve beni hayran olursun birbirimize olan saygıya değere konuşma üslubuna hareketlerine ve bu 3 yıldır hiç değişmedi hiç değişmeyecek inşallah
O evet ama haberimiz yoktu bundan annesinin elini öpmeye de gittim çok sevdiler beni ama sonradan öğrendik babalarımız büyük kavga etmişler zamanında ve birbirlerini hiç sevmiyorlar kavga etmişler 😞 belkı zamanla onlarda bizim vesilemizle barışırlar
Annesi benı sevıyorum benım annem onu sevmıyor annem bazen onu arıyor tehdit ediyor o da ben onu çok sevıyorum diyor annem küfür ediyor ama saygısızlık yapmıyor abi herşey bizim elimizde ben oyle düşünüyorum ben onu aileme kabul ettirecem ben onu sevıyorum ben evimden gelinliğimle belimde kırmızı kurdelemle çıkmak istiyorum bunu onlara açık açık söyleyecem geleceğim o olsun benı o Allah'a yaklaştırdı Kuran'ı namazı hatırlattı karakterimi oluşturdu annemlere onu kabul ettirmekten başka şansım Yok ki
En İyi Cevaplar