Aşk İlişkileri Eşiniz veya sevgiliniz yanınızdayken kavgaya karışsa ne yaparsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bayılmış numarası yapar dikkatleri dağıtırım😂 Umursarlarsa çok iyi ama umursamazlarsa çok fena 😅 Güncellemeler+1 yıl Güncel Eşiniz veya sevgiliniz yanınızdayken kavgaya karışsa ne yaparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Güvenliğini düşünürüm ilk önce 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Onu güvenli bir yere alırım, erkekse o kişi onu uçururum. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Waaawwww Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. kenara çekip sakinleştiririm. ama hemcinsim ile kavga ediyorsa onun beni sakinleştirmesi gerekecek 1 0 Yorumla
_Yıldız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Durdurmaya çalışırım olmazsa arada bi kaç tekme de ben sallarım 1 0 Yorumla
jejehdbd Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. Sevgilimi dövdurmezdim onun canını yakanın bende yakardım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güvenliğini düşünürüm ilk önce
Onu güvenli bir yere alırım, erkekse o kişi onu uçururum.
Waaawwww
kenara çekip sakinleştiririm. ama hemcinsim ile kavga ediyorsa onun beni sakinleştirmesi gerekecek
Durdurmaya çalışırım olmazsa arada bi kaç tekme de ben sallarım
Sevgilimi dövdurmezdim onun canını yakanın bende yakardım
Polisi ararım kaçarım