Susar mısınız?
Karşılık mı verirsiniz?
Kavga mı edersiniz?
Yoksa çekip gider misiniz?
Veya başka ne yaparsınız?

Susar mısınız?
Karşılık mı verirsiniz?
Kavga mı edersiniz?
Yoksa çekip gider misiniz?
Veya başka ne yaparsınız?

Ben sinirliysem karşı tarafın da birazcık karşılık vermesini isterim , karşı taraf sinirliyse onun kişilik yapısına göre susarım. Genel tavrım sinirimin geçmesini bekler sonra sakince konuşurum.
Bu tartıştığımız konuya göre değişir. Sakin kalabilirsem sakin kalırım, baktım ki bağırış çağrış sonra konuşalım derim. Aşırı sinirliyken konuşmama taraftarıyım, sonradan toparlayamayacağımız bir hale gelmek istemem. Ne söylenenler geriye alınıyor nede o an bağırıp çağırmak küfürleşmek bir şeyi değiştiriyor.
Merci beaucoup 🥳
Hımmm, demek EİG seçmesek soru beğenilmiyor, bunu öğrenmem iyi oldu 🤔
Yok be unutuyorum :D
Bay Blackman, genel olarak tartışmayı beceremiyorum. (Kendime olan öz saygımı yitirmemek adına) Susarım. Çok üzüldüysem gözyaşlarım pıt pıt damlar, sesim titrer ve olay büyük ise çeker giderim.
Ancak çok sabırlıyımdır. Çekip gidersem gidişim sorgulanmaz ve ne yaptın da kız çekti gitti diye adama sorarlar 🙂
O kadar diyorsun : ))
Her şeyi eş e bırakmamak gerek : ))
Bu tartışmanın boyutuna bağlı ve haksızlığa tahammülüm yok.. Söyleyeceğimi söyledikten sonra susarım ve tabiki tribimi de atarım taki gönlümü alana kadar 😅😅
Cevap
4Cevap
Özür dilerim
Gerginlik geçtiyse uzlaşmaya giderim gönlünü alırım
Hâlâ küsüm hıh 😒
Küs olduğunuza göre yapılan görüşte çelişki var demektir : )) uzlaşmaya gidilip gönül alınmamış sanırım : ))
Alındı alındı, ben şakasına yazdım:))
Aynen devam eder..
Akışına kaptırırım..
Saygımı ve seviyemi bozmadan karşılık veririm, susamam ben. Ama susmam gereken zamanda susarım da. Kendimi en iyi şekilde ifade ederim.
Susarım.. o anki sinirle telafisi olmayan cümleleri telaffuz etmek istemem, taraflar sakinleşince algıları açmak daha kolay olur.
Bir zaman susarım.
Sonra gönlünü almak için türlü şeyler yaparım.
Eğer o haksızsa aynı şeyi ondan beklerim.
Susarım. Sonrasında konuşurum fakat durum yine tartışmaya gidiyorsa kendimi savunur olayın seyrine göre davranırım.
Haklıysam bağırıp, çağırmam. Ama savunurum kendimi. Kavga etmek çözüm olmuyor..
Konuşur anlaşmaya çalışırım, ortak yol bulunamıyorsa tamam der konuyu kapatırım
Susarmz konuşuruz ,,
Ozur dilerim gerginlige hic gelemiyorm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?