Hayır tabi ki de tartışmam benim için özel olduğundan dolayı bunu hiç bir insanın önünde yapmazdım yani evde tartışırdık ya da sessiz sakin bir yerde zaten ben sevgilimi üzecek hiç bir şey yapmam onu üzmem bu yüzden de tartışmam sen haklısın derim alttan alırım tabi ki de
Hayır tartışmam ben. Ben sevmiyorum hiç öyle insanların içimde tartışmayı falan aynı şekilde karşımdaki insanda bana milletin içinde bağırdığı zaman aşırı modem düşüyor ve sinir oluyorum. Eğer anlaşamadığımız bir konu var ise bunu insanların içinde değil gidip evde konuşmamız daha mantıklı diye düşünüyorum. Niye insanların içinde rezil olayım ki gerek yok.
Hayır. Yani ufak tefek sürtüşmeler olabilir ama ciddi kavgalar sokak ortasında veya herhangi bir üçüncü kişinin bulunduğu ortamda yapılmamalı.
Mesela ablam ve eşi arada beni umursamadan yanımda konuşabiliyorlar. Uyarıyorum hemen ben yokken tartışır mısınız diyerek😅 ister istemez taraf tutarım. Bacım varken elin oğlunu mu haklı göreyim.
Sevgilime, arkadaşıma ya da eşime asla sesimi yükseltmem. Tartışmam ya da ona gururuna onuruna seviyesine zarar verecek bir şey yapmam. Beğenmiyorsam, bana uygun olmadığını düşünüyorsam hissettiklerimi paylaşırım. Ortak bir yol bulamıyorsak ayrılırım. Onu oyalamam, sıkmam.
Asla. En nefret ettiğim şey. Sokakta öpüşmek, sokakta kavga etmek, sokakta birbirimize ses yükseltmek vs vs iyi ya da kötü ilişkinin hiçbir şeyi sokakta yaşanmamalı.
Bu yapılmamalı. Küçük tartışmalar olabilir. Ama eşini küçük düşürecek üzecek ise sakinleşmeli ve öyle konuşmalı. Gerginlikte insan dışarıda hataya daha çok açık oluyor.
Tartışmam kötü bir görüntü. Rezil kepaze Kız arkadaşım hızını alamayıp sevgilisinin yerine başka çocuğun gözünü morartmıştı, ona şahit olmuşluğum var. Tövbest uzak kalsın sjsj
Kişiye bağlı olaya bağlı durumlara bağlı. Alttan alan biriyse mümkün değil. O sakinken yükselmem. Ama sokak ortasında kalkıp bağırırsa tartışırsa altta kalmam karşılık veririm
Hayır lüzumsuz yere kendimi insanlara rezil etmem sevgilimi de rezil etmem. Tartışılacak bir konu varsa ya eve geçince ararım ya da sakin bir yerde sakin bir şekilde tartışırım.
Sevgilim olmadı, tartışmadım da bu yüzden ama ciddi bir şey olmadığı sürece sokak ortasında tartışmam sanırım. Daha çok oturup konuşmayı tercih ederim.