Sevgilinizle beraber yürürken, yoldan birileri sevgilinize laf atsa görmezden mi gelirsiniz yoksa kavga mı edersiniz?

Sevgilinizle beraber yürürken, yoldan birileri sevgilinize laf atsa görmezden mi gelirsiniz yoksa kavga mı edersiniz?
Sevgilim yanımda olduğu için görmezden gelirim onun güvenliği daha önemli benim için. ama eğer bildiğim bir yerse sonra geri gelir bulurum onları.. o olay orada kapanmaz.
Cevap
14Cevap
Bu konuda gayet barbar bir insanım, fiziksel şiddet uygulamaktan kaçınmam..
Bu işin sonu kavga ile biter
Sevgilimin yanında kavga etmem hemen onları bir depoya aldırırım sevgilim ile ayrıldıktan sonra giderim ve sonra atışmaya başlarız 🤩😌
Sevgilim duruşunu koruduğu sürece digerlerinin ne yaptığı ilgi alanıma girmez
Sevgilimim tavrina bakarım umursamiyorsa okey
Ama yüz veriyorsa tepki gösteririm tabi
Döner sevgilime bakarım heyt kimin sevgilisi beee diyerek.
Diyosun😉😉
Bi gün 🤣🤣 aynı böyle yürüyoruz 🤣🤣 ahahah🤣 sonra işte yapmasan kâfii dedi 🤣 öyle mi diyosun dedim 🤣🤣
Ele minion olmaz herhalde 🤣🤣
Ahahhfsh biliyosun işi 😉
@İmanlıAtayız
youtube.com/shorts/JP0mCRFN03Y?si=ZdG81EHYHLxjeRV9
Civdiviyom dhdhdh
sevgilimi uygun ve güvenli bir yere bırakırım
sonra geri döner hesap sorarım
Ne derece laf attığına bağlı. Ya orada cevabı yapıştırırım ya da bırakırım adamın egosu şişsin 😂
Kavga bi çözüm değil sevgilimin duruşu burada çok önemli.
Sadece 1 defa uyarılma hakları var. O da şeytana uymuştur diyerekten hani.
Elini daha sık tutarım
Şu adamlari görünce şöyle bi anksiyete geldi bana ml
Geri döndüğünde orada olmazlarsa?
O zaman yapacak bir şey yok. Olay orada kapanır. Bütün gün onları arayacak halim yok. Ama denk gelirsem bir gün, o an icabına bakarım herhalde.
Başıma bir kere geldi zaten, sonra kavga etmiştim. Daha sonra başıma hiç gelmedi.
Zaten siyah kuşaklı karaticiğim kendimi kontrol edemezsem onun kemiklerini kırarım
konuşarak çözün yavrularım görmezden gelecek kadar kişiliksiz kavga edecek kadar seviyesiz olmayın
O kadar geniş değilim, ne olacaksa olur
Kavga ediciyim
Cesaret edene denk gelmedim
İstesem de görmezden gelemem..
O lafı yediririm.
Kavga ederis😶
görmezden gelirim ilk
Bakışım yeter.
dalarım
Kavga edersin
Umursamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?