Ailemden baskı ve şiddet görüyorum, ne yapmam gerekiyor?

Arkadaslar biliyorum aile arasındakiler yazılmaz ama artık çok sıkıldım. Küçük yasta ailemden siddet gordum. babam cok sinirli. Hep bana bagirmaya bisey arar. Annemi ablam yönetiyor ablam ne derse onu yapıyor . Ablam ne zaman bir cocukla konustugumu ogrense o cocugu arar canini yakarim gibi sozler soyler. Cok yalnizim kimse sevmiyor beni bana hep bagiriyorlar. Ustume cok geliyorlar. Gecen gun dizimde sort giydim. Anneme bakarak bak nasil kiyafet giymis giydigi kiyafete bak dedi. Ablama da aynisini yapiyor.ablam kapri giymisti ustunede askili giymisti o askiliyi ustunde yirtti. Benimde annemle kavga ederken hep karisir bana vurur. Saclarimi yolar. Arkadasimin yaninda saclarimi yoldu rezil oldum. Yolun ortasinda koluma vurdu. Ne zaman kendimi anlatmaya calissam bos konusma diyorlar. Artik cok sıkıldım. Evin icinde rahat etmek icin sort giydim bacaklarima cok bakiyor. Artik salondan ayaga kalkip mutfaga veya herhangi bir odaya gidemiyorum. Arkama yani anladiniz bakiyor. Ablamdada dikkat ettim ablam ayaga kalktiginda ablaminda orasina bakti. 2 gun once sort aldim one aort dedi nerde giycen bunu dedi giyceem dedim. Anneme essek kadar kiz sortmu giycek dedi. sortun yasidami var. Hava sicak giyicem. Bide bu sort cok hosuma gitti bir tek denizde giyebiliyorum. Arkadaslarimi kiskaniyorum artik. Onlar giyiyor ben neden giyemiyorum diye. İs buldum 10 gun calistim ayaga aldilar benim ayakta tansiyonum dusuyor kansizligim var biraktim. Biraktim diye etmedikleri laf kalmadi. Resmen zorla calistirdilar. Ben ne desem yalanci diyorlar. İnanmiyorlar bana. Hep olmek istiyorum hickira hickira agliyorum . bir kere abimle kavga ettik ben dayanamadim cok canim yandi. O disari dogru cikti kapiyi kilitledim buda babamim yanina gidip sikatet etmis beni. Babamda eve geldi ben o sirada banyodaydim. Bana cok kufur etti dovecegini biliyorum acmadim kapiyi. Tornavidayla kapiyi deldi yumruklariyla kapiyi kirdi. Benim ustumde yarim atlet ve esofman vardi. Beni banyoda dovdu. Sonra o kiyafetlerle atti beni bir kenara soguk suyu acti dondum. Kucuklukten beri kafami duvarlara vuruyor. Saclarini surukluyor. Saclarim bide uzun cok aciyor. Dayanamiyorum. Okulda basarisiz oluncada laf yaiyor elaleme notlarimi gosteriyor. Daha cok utaniyorum. Belkide o kafami duvara vurdugundan beyin hucrelerim oldu. Kafama hic birseyde girmiyor. Hicbirseyi anlamiyorum. Lutfen yardimci olun artik dayanamiyorum bir care bukun bana lutfen kotu yorum yapmayin sadece bunlari paylasacagim hic arkadasim yok. Sizinle paylasarak belki bir sonuca yaklasirim. Lutfen yardim edin bulun bir care. Yorumlarinizi bekliyorum.
Ailemden baskı ve şiddet görüyorum, ne yapmam gerekiyor?