Arkadaslar biliyorum aile arasındakiler yazılmaz ama artık çok sıkıldım. Küçük yasta ailemden siddet gordum. babam cok sinirli. Hep bana bagirmaya bisey arar. Annemi ablam yönetiyor ablam ne derse onu yapıyor . Ablam ne zaman bir cocukla konustugumu ogrense o cocugu arar canini yakarim gibi sozler soyler. Cok yalnizim kimse sevmiyor beni bana hep bagiriyorlar. Ustume cok geliyorlar. Gecen gun dizimde sort giydim. Anneme bakarak bak nasil kiyafet giymis giydigi kiyafete bak dedi. Ablama da aynisini yapiyor.ablam kapri giymisti ustunede askili giymisti o askiliyi ustunde yirtti. Benimde annemle kavga ederken hep karisir bana vurur. Saclarimi yolar. Arkadasimin yaninda saclarimi yoldu rezil oldum. Yolun ortasinda koluma vurdu. Ne zaman kendimi anlatmaya calissam bos konusma diyorlar. Artik cok sıkıldım. Evin icinde rahat etmek icin sort giydim bacaklarima cok bakiyor. Artik salondan ayaga kalkip mutfaga veya herhangi bir odaya gidemiyorum. Arkama yani anladiniz bakiyor. Ablamdada dikkat ettim ablam ayaga kalktiginda ablaminda orasina bakti. 2 gun once sort aldim one aort dedi nerde giycen bunu dedi giyceem dedim. Anneme essek kadar kiz sortmu giycek dedi. sortun yasidami var. Hava sicak giyicem. Bide bu sort cok hosuma gitti bir tek denizde giyebiliyorum. Arkadaslarimi kiskaniyorum artik. Onlar giyiyor ben neden giyemiyorum diye. İs buldum 10 gun calistim ayaga aldilar benim ayakta tansiyonum dusuyor kansizligim var biraktim. Biraktim diye etmedikleri laf kalmadi. Resmen zorla calistirdilar. Ben ne desem yalanci diyorlar. İnanmiyorlar bana. Hep olmek istiyorum hickira hickira agliyorum . bir kere abimle kavga ettik ben dayanamadim cok canim yandi. O disari dogru cikti kapiyi kilitledim buda babamim yanina gidip sikatet etmis beni. Babamda eve geldi ben o sirada banyodaydim. Bana cok kufur etti dovecegini biliyorum acmadim kapiyi. Tornavidayla kapiyi deldi yumruklariyla kapiyi kirdi. Benim ustumde yarim atlet ve esofman vardi. Beni banyoda dovdu. Sonra o kiyafetlerle atti beni bir kenara soguk suyu acti dondum. Kucuklukten beri kafami duvarlara vuruyor. Saclarini surukluyor. Saclarim bide uzun cok aciyor. Dayanamiyorum. Okulda basarisiz oluncada laf yaiyor elaleme notlarimi gosteriyor. Daha cok utaniyorum. Belkide o kafami duvara vurdugundan beyin hucrelerim oldu. Kafama hic birseyde girmiyor. Hicbirseyi anlamiyorum. Lutfen yardimci olun artik dayanamiyorum bir care bukun bana lutfen kotu yorum yapmayin sadece bunlari paylasacagim hic arkadasim yok. Sizinle paylasarak belki bir sonuca yaklasirim. Lutfen yardim edin bulun bir care. Yorumlarinizi bekliyorum.
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026