Ailemden baskı şiddet görüyorum ne yapmalıyım (uzun soru)?

Ben 7 yaşımda babamdan şiddet görmeye başladım 10 yaşıma gelince abim dövmeye ve baskı uygulamaya başladı.. içime kapanık özgüveni olmayan bir kız oldum normal liseyi okumadım, ben çocuklugumu genligimi yaşayamasım.. meslek açık liseye geçtim onda bile sınıfta kaldım.. ben hiç sosyal medya kullanmadım yasaktı abim yasakladı 2 senedir hat kullanmıyorum şu anda bir erkekle ayak üstü konuşmam bile yasak abim görür duyarsa beni öldürür.. 10 senelik arkadaşım var ailem onunla bile görüştürmüyor kızın ailesi modern kız instagramda popüler çevresi geniş diye, abim kızı her gördügünde kız kardeşime erkek bulma diye tehdit ediyor.. bakın şu anda bana internet bile yasak ben modemin şifresini biliyorum abim okulda diye girdim bu siteyi abim ögrense benim kemiklerimi kırar.. 18 yaşımdayım herşeyden geri kaldım psikolojim hiç iyi degil özgüvenimde yok zaten 3-4 sene sonra beni evlendirirler biriyle.. böyle yaparak beni koruduklarını sanıyorlar ama saf salak bir kız yetiştiriyorlar sürekli aglıyorum intiharı düşünüyorum eger polise gidersem beni 3 ögün döverler yemek vermezler. Bakın abim psikopatın teki ben 18 yaşımdayım reşit oldum benden 6 yaş büyük lütfen yardım edin
abimin ölmesi için dua edin lütfen Allah rızası için şu tertermiz kız kardeşinize yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Allah rızası için abimin ölmesi için dua edin yoksa şu tertemiz kız kardeşiniz ya kafayı sıyırıcak hastaneye kapatılıcak ya da intihar edicek lütfen yalvarırım size Allah rızası için beni dualarınızla kurtarın
Ailemden baskı şiddet görüyorum ne yapmalıyım (uzun soru)?