Ailem beni zorla kapatıyor çok baskıcı ne yapmalıyım?

ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN BIRININ GÖRÜŞÜNE ÇOK IHTIYACIM VAR HAYATIMI KURTARMIŞ OLURSUNUZ
Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum ailem yüzünden okb hastası bile oldum yüzlerine bile bakmak istemiyorum etrafa bakıyorum ne güzel herkesin ailesi arkasında yanında benim onlar yüzünden ne arkadaşım var ne istediğim gibi sosyal aktiviteler yapıyorum (bundan kastım en basit dışarı çıkıp gezmek) annem de babam da baskıcı ama annem daha kötü davranıyor hiçbir şeyime /özzeliğime saygısı yok beni bir tanısanız çok düzgün biriyimdir her şeyimle herkes benim gibi çocuğu olsun ister bir iki arkadaşımın ailesinden duydum bunu arkadaşımın adı x olsun x de keşke senin gibi olsa demişlerdir tüm öğretmenlerim beni takdir eder çok ahlaklıyımdır ama o bunlara yetmiyor açıkçası başım açık olursa ahlaksızım ben. Kapanmak istemiyorum çünkü bunalıyorum bana göre değil ama namaz falan kılarım hatta ben ama yine onlar için yetmez başın secdeden kalkmasa bile başın açıksa en kötü muameleyi hakediyorsun. Hani şort giyip dışarı çıkacak halim yok sadece kapanmak istemiyorum o kadar ama o kadar büyütüyolar ki anlatamam size hayatım psikolojim her şeyim mahvoldu ne biçim insanlar anlayamadım diğer insanlara çok özeniyorum özgürler ne güzel ben sadece benim yanımda arkamda olacak bir aile isterdim benim fikirlerime saygı duyacak bir aile ama olmuyor işte. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar bu arada dediğim gibi psikolojim de berbat her günüm eziyet kafayı yedim artık onlar da farkında bir defa biraz hoşgörü gösterin hastayım zaten gibisinden bişey ima ederek söyledim istersen öl ben yine sana başını aç demem dedi ve asıl acı taraf kendisi gençken çok açıkmış sürekli dışarda sürtermiş bu nasıl bir mantık bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bari atlaya atlaya okuyun :(
Ayrıca evden kaçıp nereye gidicem?
Ailem beni zorla kapatıyor çok baskıcı ne yapmalıyım?