Ailem beni fazlasıyla kısıtlıyor bunaldım ne yapmalıyım?

Ya 18 yasindayim antalya gibi bir sehirde yasiyoruz babam annem amcam çok cahiller ya babam her gün okula geliyor beni görmek için okula servisle gidip geliyorum hiçbir şekilde disari cikamiyorum eve bir ihtiyac olsa bile kardesimi yolluyorlar sen cikma otur diyolar geçen yaz tatilimi zehir ettiler ya 3 kere tek disari ciktim o da kuzenlerim bana acıdı disari cikardilar babam okula geliyor diyorum niye geliyosun seni görmeye diyor sanki beni cok seviyormus gibi 24 saat telefonumu karistiriyor sürekli derslerimi soruyor kendi dönemiyle karsilastiriyor 50 alsam bile dövüyor hic internerim dakikam smsim hicbi zaman olmadi millet sevgilisiyle mesajlasiyor geziyor tozuyor ben anca evde oturayim babam bana kizsin annem dovsun telefonuma baksinlar gecen sene o kadar bunaldim ki evden kactim hayatimin en guzel gununu gecirdim o kadar mutluydum ki eve biraz uzak bir mahalleye gitmiştim surekli dolanip durdum en sonunda polisler benj buldu ayni gece babam polis bir de ya olm her konuda şanssızım gecen anneme soyledim sınıftan kiz arkadasimla sinemaya gitcez diye annem izin verdi babam vermez diye dusundum sormadim bile annem bana okuldayken okul cikisina yakin baban sinemaya izin vermedi carsida dolanin gelin yazmış ama biz sinemaya gittik kızla herneyse bir film izleyemedim 50kere aradı mesaj yaziyor nerdesin resim cek napiyorsun kendinle arkadasini cek arkadasinin numarasini ver bilmem ne yap ben delirdim orda ama kendimi tutuyodum arkadasim mesajlari gorunce gozleri acildi oha falan ypti gece modemi kapatiyorlar internete girmiyim diye allahtan evde internet var o da olmasa sıkıntıdan intihar etcem kac kere falezlere gittim kaç kere tuttum kendimi beni kurtaran dusunce suydu ece zaten bu dünyan cehennem olmuş simdi burdan atlarsan ölüceksin ve öbür dünyanda cehenmem olacak belki de ilerki hayatinda yüzün gülecek diyorm ve geri adm atiyorum üni kazanirsam kurtulurum diyorum da antalyayi yazacaklar yazmasalar da başka sehir cksa onlarda oraya tasinir tasinmazsa da benle kalir
Güncellemeler
+1 yıl
Ve benim lanet amcamın kizi var kiz 22 yasinda kac senedir universite sinavlarina hazirlaniyor kazanamiyor da afedersiniz insan ilk sene kazanamaz 2. sene hadi neyse 3, 4.. bu nedir ya ve babam beni bununla karsilastiriyor ben lise 3e giden bir ogrenciyim o ise yillarca dersaneye gidip bisi kazanamayan biri diyor bak o evden cikmiyor hep ders calisiyor sanki warya ben hep sokaklardaym o gezmiyoe halbuki tam tersi ohem geziyor babam onlara gidince odasina giriyr ders calisiyomus gibi yapiyo abi ya
Güncellemeler
+1 yıl
Evin önunde otobus duragi oldugu halde her gun 1 saat erken kalkip 3 katı servise para veren bir ailem var benim istedigim özgürlük falan degil istesem de böyle bisi olmaz zatwn bunun bilincindeyim koskoca sene içinde 1 kere disari ciktim onu da babam annemle olan mesajlarimdan anladi tabi gunluk kontrol ettigi icin abi biktim ya biktim ooff arkadasimin cenazesi kalkti ona bile yollamiyorlar ya bu nasil bir salak aile delircem
Ailem beni fazlasıyla kısıtlıyor bunaldım ne yapmalıyım?