Konserlerde erkeklerin kızları omzunda taşıması zorunlu hale getirilmeli mi?
Zorunlu hale gelsin. Erkekler omzunda taşısın kızları
Zorunlu olmasın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaslıyım falan rahat taşırım hissetmem bile.
Amma velakim çirkin kızlar hep ağır gelir bana. Güzel manken gibiyse hissetmem ağırlığını ☺ güzel kız olması lazım taşımam için. Ama o kadar kişi içinde de utanabilirim ya bilemiyorum :) hadi denizde deve güreşi olsa neyse de konserde binlerce kişi var yani :)
1 ay önce sorulmuş soru ya. :D Ayrıca ne alaka? Ben kendim 1.62'yim. :D Her erkek 1.80 üstü kaslı değil ki. :D Hani sizin boyunuz kısa göremiyorsunuz diye, omzuna çıkmak istiyorsunuz? :D Yani ben kendim göremiyorum, kızın omzuna benim çıkmam gerek. :D 🤔🤔🤔
Saçmalama ya kızın omzuna çıkmam ne demek 😀
Sen de bir manyaklık var. Gördüm de yorumlarda. :D Erkekleri öldürmeye meraklısın. Canları çıksın, hiçbir işe yaramıyorlar. Anca buna yararlar, bari taşısınlar zihniyetindesin. Bravo... 🤔
Gerçekleri söylüyorum sadece 😊
Sacma ya yeri geldiginde erkek zaten kizi omzunda tasir ama konserde felan sarilarak sahip cikmasi yeterli bence
Niye ki omzunda izlemek daha rahat olmaz mı
Günlük hayatta da zorunda olsun
Haklısın
İşte bundan korkuyordum 😄
Cevap
159Cevap
Ben sanki bir taşınma fetişi seziyorum bu sorularda, yürüyün güzel kardeşim kendi başınıza, rahat rahat, istediğiniz yöne :D
bir şeye karşı bağımlılığım yok sadece daha uygun olduğunu düşündüm :D
Ne bileyim aynı türde şeylerle karşılaşınca.. Hem olsa da bir sakıncası yok, benim var mesela :D
Sen yinede yürü ama daha sağlıklı :)
zorunlu hale gelmesine gerek yok bence erkek zaten bunu farkedip gerektiğinde omzuna almasını bilmeli.
aynı masadan kalkarken kadın erkeğinde ayağa kalkması gibi yerleşmesi gereken bir nezaket kuralı sadece.
Bunun icin bizlerin birer body'ci sizlerinde birer manken olmaniz gerekli.. bir sarki dort dakika desek yirmi sarki soylese en iyi ihtimal seksen dakika.. yuhhh yani;)
Erkeksiniz sonuçta ama
İsinize gelince hatirlamayin bunuda:)
Bunu savunan kadinlar mumkunse... Kadin-Erkek esitligini savunmasin. Kendi kendinizi ustun gorme cabanizdan boyle asagilaniyorsun. Madem esitlikten yanasiniz kimse kimseyi tasimak zorunda degil!
Eşitlik için bunu savunuyoruz zaten
Konserlerde erkeklerin kızları omzunda taşıması zorunlu hale getirilmeli mi? demek esitlik goremiyorum ben burda tamamen cinsiyetcilikle yaklasim gordum.
Üstün görme çabamızdan mı aşağılanıyoruz? Yoksa sende mi aşağılıyorsun kadınları?
@Fatmanur969696 Bencelerimi okumadan tanri askina yanlis anlamayin yahu. Feminizmliginiz tuttu.
Feministlik değil konuşma tarzın yanlış. Üstün görürsen aşağılanırsın diyorsun.
@Fatmanur969696 Cinsiyetcilikten kacinin dedim. Erkekler koleniz degil.
Tabiki değil. Cerenin sorduğu soruyu şaka olarak algıladım ben. Ciddi sorduğunu düşünmemiştim.
@Fatmanur969696 bilemem artik orasini.
hatta otobüslerde metrolarda da yer olmayınca erkekler taşısın kızları ne dersiniz
Güzel fikir beğendim.
sakın bu fikri faaliyete geçirmeyin arabam yok her gün otobüse binmek zorundayım
Evet ama kalıbı kalıbına olursa ben hapı yuttum 1.87 84 kilo bana ağır bişey gelirse ne olucak kızzlarda zayıf olsun 😂
Oha deve gibisin resmen sen taşırsın 😂
Kaç kilosun kız
Kesinlikle zorunlu hale gelmelidir. Omuzda taşınmayacaksa konsere gitmenin hiçbir anlamı da yoktur. Nereye gidilirse gidilsin kızlar omuzlarda olmalıdır. Aksini düşünen din düşmanıdır.
Erkekleri olmayan kızlara ne yapcaz peki? lambur lumbur zıpluyorlar cekınmeden ınsan bir arkadakine öndekini rahatsız ediyor muyum diye bir dönüp bakar ama yok
Belirli bir kurallar ve sözleşme dahilinde tabiki olur, olsun.
Bel, sırt ve boyun ağrıları çeken insanlara eziyet etmedikten sonra, bence çok güzel olur. :)
Hahah senin zorunluluk takıntıların nedir manyak 😄😂 biz de canlıyız be arada indirmek şartıyla olur
Niye indiriyorsun
Sen kafamdayken headback yapamam hoplamak zıplamak zor. Arada 5 dk in yüzünü göreyim beraber zıplayalım sonra tekrar
niye zorunlu olsun bu ne saçmalık :D tüm kızlar omuzlarda olduktan sonra alttaki erkekler konseri nasıl izleyecek?
Bizim rahat görmemiz için
bizim rahat görebilmemizi kim sağlayacak? hem sen ne sebepten ötürü rahat göremiyorsun? önündeki uzundur, sen kısasındır vs diye di mi? eee önündeki de omuzuna aldığında yine aynı hesap olacak, yine göremeyeceksin :D
yok görülür o zaman
O iş yaş :)
Ben taşımam kendini eşşek olarak gören taşıyabilir.
Taşımalısın ama
Karısını o kalabalığa sokana erkek mi denir?
Konser'e götürmem.. Konser bize gelir.. 😂😂
#Vesselam
Sen heralde bizi beygirle karistiriyon saman almayi unutma :-D hadi sevgilisi 80 100 kg olan napsin vincmi cagirsin :-D
Öküz gibi kas yığınısınız nolacak sanki taşıyın
Evet bir işe yaramalı o koca cüsseniz biz konserlerde çok yoruluyoruz
62 kiloyum
Saçmalama :D
öyle şey olmaz. Erkeklere özel bu soru :D Kas yığını olan sizlersiniz.
1.85 boy 105 kiloyum beni taşıyıcak erkekimi bekliyorum 😍
:D :D @eşekliprens111111 taşır seni kas yığını tamamen :D Erkek olarak bir işe yarar hiç değilse. İyi bir ikili olursunuz.
Haha 😂 Artık rahat edersin bundan sonra hayvan gibi kas yığını hizmetinizde 😊😊
Tabiki zorunlu olmasın :) Ama ben taşırım ) gerçi milletin içinde bilemiyorum ya , normalde başımın üstünde gezsin aldırmam yani piknik felan kursun :)
EĞER SEVİYORSAm
Getirilsin, sevgilime hiç beni omzuna al diyemediğim için kız arkadaşlarımın sırtına çıktım. Ayıptır :(
kizlar hep kilolu rrkekler zayif bnce kizlar bizi omuzumda tasisin 😂😂
Olmaz öyle :)
şimdi hatun var hatun var ver bana 45-50 kilo hatunu atayım boynuma sırtıma gezeyim gezdireyim :) ama 65-90 arası olan hatunlar var el insaf da :D
O değil de sen beni soruya nasıl davet ettin :D Takip etmiyorum takip edilmiyorum. E profilim de gizli :P
mylittleboutique.com.tr/contents/media/e1.jpg
bu harika olurdu
Tok açın halinden ne anlar. Hiç kimse demiyor ki biz bu atraksiyonları yapıyoz ama bunları yapamayanlar da var. d
Görüntü itibariyle pek hoş olmadığını düşündüğüm bir durum. Oraya eğlenmeye gidiyorsak eşimin de eğlendiğini yüzünde görmek isterim
Kalıcı boyun fıtığına yol açması mumkundür tabi partnerinizin kilosuyla değişmekle beraber pony boy fantezsini sevenler içinde bulunmaz bır nimettir😈
Böyle bir uygulama gelirse bir daha konsere gitmem.
Müzik dinlemeye mi gidiyoruz, hamallık yapmaya mı?
Ay neden böyle bir şey yapmak zorunda olsunlar ki 😂 Erkeksiz bir gere gidemiyor muyuz 😂
sirtina ciktgin arkadasa sor bakalim halinden memnun mu :) . sevgilim olmayan hatunlar sirtima cikamaz. olanlarin basimin ustunde yeri var 😅
Bu da yenimi soruya gorus paylasma daveti olayi yani bayadir gelmiyorumda buraya 😁
kızın kilosuna ve erkegin cüssesine bakılarak bir yasa tasarısı sunulabilir
Eli ayağı tutuyosa yürüsün :) anca engelli yaşlıları taşırım sırtımda bide esramı ;)
Ben taşımam. Taşıyana da mani olmam, kısacası banane?
Bunu kabul eden erkek zaten sizin eşeğiniz olarak kullanabilirsiniz
Aynen öyle :)
Bir şartla kızlarada erkeklerin her isteğini yerine getirmesi zorunlu kılınsın :D
ne saçma bir fikir bu. resmen dolaylı yoldan adamlara eşek muamelesi çekmek niyetin sanırım
😂😂😂 Fikirlerin gülmekten karın kası yapmamı sağladı😂😎😎
Soruya görüş yapılması için nasıl davet ediyorsun Cerennn..
Ayrıca bahsettiğin konu çok sakıncalı.. Bence kimse kimseyi taşımasın.
Sevdiğim olmadığını için bilemedim şimdi fark etmez
Komik olmuş ya valla niye zorunlu oldun ben sevmem ayrıca öyle saçma şeyleri
@ilhan_22 1 cisi ben koç burcuyum o dediğin yapacak adamın ağzına... 2 cisi evli değilim 3 cüsü ev işleri iğrenç bişey mişşş gibi bahsetmen daha da komik bu mecburiyettir bırakalım her yeri bok götürsün o zaman 4 böyle şeyleri her kadın sevmeye bilir çocukça gelebilir belki olgun kişiliktedir falan filan niye yazıyosam sanane 😂 kısacası benim yorumumdan
ben sana hakaret etmedim.. benım demek ıstedıgım sneın gıbın kızlar.. bak senın gıbı kızlar.. yanı SEN varya sen? yarın öbür gün evlen.. kocanın ayaklarını yıkarsın.. ütü.. camasır… yemek.. o gıder kahveye eglenır aksam bı manıta.. eve gelır bıde senı döver alkol etkısıyle.. ohhhhh değme o adamın keyfıne… yalanmı? Show tv ye kanal d ye gözü morr ayyy ben mağdurum sıddet kadına sıddet hayırr dıye ağlarsınız yalanmı? bekle ve gör senı cok pıs dağıtacak sevgılın ya da kocan çünkü sen KIZ degılsın! KADIN degılsın! erkegın pıs mendılısın! ınan buna... kızma ve yanblıs anlama ama öylesın….
@ilhan_22 sen bir s. gidermisin lütfen sen beni tanıyomusun ki mal herif hiç bir zaman kendimi ezdirmem ezilenlerede el uzatırım asabımı da bozma boktan boktan yazip
@ilhan_22 şu an sinirden gülüyorum gercekten donunada sanada taaaa...
aynen öyle olurmuş.. bı ınsan haksız olunca sınırden gülermıs.. tamam sen dogustan kadın yapın yoksa bu sensın sucun degıl.. kadınsı degılsın ok ama ezdıreme kendını bence... mesela senın bı kız arkadasın var.. dıyelımkı ısmı….. hmmm merve olsun... evlenecegın adam o merveyle bıle ılıskıye gırer.. çünkü sen kadın degılsın! erkegın hısmetcısısın!
Senin ben ceddini...😂
aynen ıste haksız olunca küfür.. farkındaysan ben san küfür etmedim hakaret etmedim... sana bı tavsıye yarın öbür gün evlenince.. kocana hıszmet edınce.. kahveden gelmesını bekleyince.. metresının donunu yıkayınca ona (hay ben sneın cdeedının) dersen.. yumruğu koyar sana 3 hafta hastane... haaa adam ıcın sorun deghıl 3 hafta.. nede olsa merve var.. metresı ;)… sana kı dıyenın gözü çıksın! keşke erkek olsaydın... sen kızmısın :D? sen?
@ilhan_22 Senin var ya bacım çocukluğu yapma şerefsiz ya bebesi bak hadi ordan git belanı başkasında ara güzel kardeşim kardeşimi kuzenimi ne katıyosun malın bebesi hadi ordan git bak benim şartellerimi attırma sen kimsin lan ibnenin oğlu gelmiş burda bana kardeşim kardeşim yazıyosun beyin terk heralde hadi ordan git kime yazıyosan yaz senin var ya bak...
Bu KS de bipliycem diye s. mış içine işinize geliyosa şu o. çocuğunu s. edin siteden
bana yorum yaz.. sonra engelle? yanı kancıklık ;) bekle sen ;)...
resmını çaldım... önce burda sonra twıtter youtube facebook ve ınstagramda resmınle üzelık açıp sneı bacım dıye tanıtacağım.. (ben orospuyum amcama babama kuzenlerime 65 tl ye sıktırıyorum) felan dbekle sen.. eger burda ğüzelıgım sılınırse gene açacağım senın resmınle üyelık sadece bılesın!
sana dıger sayfalarda (youtube facebook twıtter ınstgramda resmınlke bacım dıye açtığım profıllerın ısımlerını gönderecegım merak etme.. sımdı ınstagramda açacağım öncelıkle.. bekle ve gör!
ınstagramda resmınle profılı acıyorum Şu an bekle sen senı orspu dıye tanıtacağım...
@o6sesligüldüm @ haLLey_v7
ıste öyleeeeeeeeee korkuna resmını cıkartırsınnnn!! bana yorum yazmasaydın devam ve engelleseydın ozaman TAMAm ama yorum at sonra kancık gıbı engelle ha ! ;) bekle sen! ınstagramda Şu an profıl bıtmek üzere resmını yükledim sımdı ıcını dolduruyorum sorularla bekle.. yarın yotube facebook ve twıtter! sabır
sırtına bınmeyı bırak ben amcama bıle gotumu sıktırım hıhı :D
@o6sesligüldüm seni bulurlar ve benim ailem s. ker haberin olsun sana dava açar buldururum senden mi korkucam şerefsiz
aılen benı bulurlar :D? sen kımsın? bulsunlar buyursunlar:D özür dıleyeceksınnnnnn!!!
Şu an ınstagram profıl bıttı sherkes senı orspu dıye tanıyacak... erkeklere takıp mesajı atıyorum Şu an bekle az ısım var
@o6sesligüldüm bana sen sataştın bu 1 şerefsizce yazılar yazanda sensin pc den girmişsin ip adresin bulunuyor dur senin kapına ben kimleri getirtiyorum nezarethanede kalda aklın başına gelsin
@o6sesIıgüldüm sen benim kardesimi kuzenimi ne katıyosun yazdığın yazılara bak şerefsizlik hepsinin kopyasını aldım ben zaten sen merak etme
ewvet om yüzden benden KORKTUGUN ıcın benı durmadan engelliyorsun :D sende anama laf attın bana serefsız dedın polıste görüsecegız hodrı meydan korkak
arkadaşlar bakın durmadan engelliyor benı korkusuna hehe öyle olur ıste
ınstagramdan sonra facebooktada resmınle proıflı açtım suan…… youtube ve twıtter yarın cok yorgunum uğraşamam ama yarın kesın sana lınk yollıcam ;)
özür dıleyeceksın ;) bekle sen
korkak nasılda kacıyo korkusuna hehe resmınıde cıkasrtı korkusuna :D.. bıdaha bana serefsız deme anama laf atma küfürlerın hepsı kayıtladım ;) ılk sen bana küfür ettın hakaret rencıde gurturmla oynadın ;).. polıste görüsecegız yaptığın pıslıgı düzelteceklsın Ü;)
nasılda korkusuna sılıyo hehe korkak fare
sen evlensen varya kocanın metresının donunu yıkarsın casresızlıkten çünkü kız degılsın
@06sesIıgüldüm sen aç seni bulmaları daha kolay olur nasılsa kulağıma gelir ibnenin biri adına hesap açmış diye engelliyorum çünkü seninle ben uğraşmıycam evet arkadaşlar bu kişiyi herkez engellesin kendisi hırsız karaktersiz sümük gibi bulaşıyor akli dengeside bozuk yazdıklarından anlarsınız şizofren hatta millete bulaşıyor yaptığı birşeyde yok anca boş laf g. tü yemez çünkü al bidaha engelliyorum terbiyesiz ahlaksız pezeve. nkkkkk
hehe korkusuna kacıyo 5 kere engelleıd benı arkadaşlar :D
@06sesIıgüldüm açtığın hesapların isminide yaz sen
Arada bir olabilir de ama konser bitene kadar da taşıyamam kusura bakmasın bende insanım nokta
bu ne anlamsız soru. kızlar bizi taşısın mı diye açıcam şimdi görcek tüm kızlar :D
Banane tanımadığım kızı bütün konser boyunca taşımak zorundamıyım? Konserden zevk alamaz insan.
Bu soruyu kendin cevaplasana? Böyle bişiyi nasıl düşünüp sorabiliyorsun?
Tabiki hayır. Sanıyorum taciz olaylarından vs düşündün ama çözüm bu değil :)
Ne zorunlusu ya 😵 Hamal mıyız köle miyiz 😵 Arada omzumuza alırız da bu zorunluluktan olursa eğlencesi de zevki de kaçar.
Daha rahat olur ama
Kız bakış açısından evet. Bide kendini omuza alan tarafa koy 😂
Erkekler kas yığını sonuçta onlara bir şey olmaz
Ne kadar cinsiyetçi bir bakış açısı 😵
zaten erkekler hayatı boyunca kızları taşıyor birde sırtında taşısın tam olsun
Zorunlu olsa da olmasada hangi kiz yanindaki erkekten bunu istese alir zatrn omzuna :D
Niye lan? Siz bizi omzunuzda taşıyın. Hadi bakalım. Ayrıca derdine tüküreyim.
zorunlu olmasın dedim. neden zorunlu olsun ki. ben yerden seyrediyorsam o da seyretsin. hani eşittik.
VALLA ben kendımı zor taşıyom oyle dıyorsan dayanacaz ne yapalım :D
öküz gibisiniz ya taşırsınız ne olacak :D
Öküz de olduk iyimi
Gerçekler bunlar 😀
sen taseni taşıyacak okuzu bulmuşun hayırlı işler :D
ne alaka arkadaş taşımamki ayağı var bacağı var dikilsin kendi ona yapacağım tek şey gerdeğe girerken kucağıma almak olur kapıdan giriyoz ya o işte
niye taşımıyorsun öküz gibisin sen o narin bir iyilik yapsan nolur ki
Narinse taşırım dana gibiyse taşımam
Zorunlu olması saçma
Zorbalık gibi birşey bu erkek kadını istiyorsa niyeti varsa zaten taşır ve kadin kiloluysa erkek nasıl tasiyacak işin komik ve ilginç tarafı 😃
150 cm kızı omzuna almayıp da ne yapacaksın. Onlar da haklı.
Egoya bak hem kadın-erkek eşitliginden bahsediyorsunuz hemde kendinizi üstün görüyorsunuz.
Hiç kimse istemediği halde birşeyi yapmak mecburyetinde değildir yani açıkcası bilemedim başkalarının adınada konuşamam amma yanı kilolu kız var zayıf kız var yazık değil mi bizede? :D
Sen erkeksin sonuçta bir şey olmaz. Altı üstü omuzlarınız binek olarak kullanılacak ne var bunda
Onlar muaf tutulur
ben atlas'a o en zor görevi verdim buda birşey mi🙏🙇
Hayatımda gördüğüm en saçma fikir ve ben zaten konser sevmem 😂😂😂
Ben tasırım sorun yok
Menim canım yanmaz gardaşşş
Yüreğinde taşımadıktan sonra omzunda taşımış kıymeti var mı?
Poncikgul'ün sana selamı var. İki senelik arkadaşım benim kendisi.
Kendine iyi bakacakmışsın, derslerine çalışıyormuş, kazanıp gelecekmiş 😄
@PsikoCoban ve Aleyküm selam. İNŞAALLAH sağ salim kazansın gelsin.
İletiyorum kendisine :)
çocuğun olur göremez alırsın omzunada, sevgilii almak nedir bee
Ne desem bilemedim. Yalnızız abi, birde konsere gitsek başkalarının sizi omzunda taşıması kötü bir his olur bizim için :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar