Biz kızlar boyumuz kısa olduğu için sahneyi göremiyoruz. Bu sayede en azından rahat bir konser deneyimi geçiririz. Erkeklerde bir işe yaradıkları için mutlu olurlar.

Biz kızlar boyumuz kısa olduğu için sahneyi göremiyoruz. Bu sayede en azından rahat bir konser deneyimi geçiririz. Erkeklerde bir işe yaradıkları için mutlu olurlar.

Hayır tabii ki, erkeklerinde rahatca konser dinlemeye hakkı var, ki ben birinin omzunda asla rahat edemezdim, sevdiğim erkeğin koluna sarılsam yeter. Hem bütün kadınlar erkeklerin omzuna çıksa arkada kalan erkekler bişey goremezler. Bence iyi bi fikir değil hem rahatlık açısından hemde karşı taraf rahatsız olabilir.
Centilmenlik önemli ama
Eğer o söylerse tamam
Benim boy yerinde ihtiyaç yok. İsteyen Alsın Omuza
Yine de daha rahat oluyor yorulmuyorsun konser boyunca erkek arkadaşın yoruluyor senin yerine :D
Onlar eşek mi
Cevap
4Cevap
Hayır gerek yok saçmalık
"erkekler de bir işe yaradığı için"
Hayat boyu kedi besleyip arkadaşlarının düğün fotoğraflarına bakıp yorganinin altında aglayacaksin arkadaşım.
ee o adamin arkasindaki erkek nolcak onu da kizlar mi omuzlicak goruntuyu kapatmayin cuceyseniz onlere dogru yuruyun manzarayi bozmayin
O da sevgilisini omuzlayacak..
Fa şiz me kaaar şı ba cak o mu za!! ay pardon karıstı her sey...
Bu kadar aptlca bir soruyu üretmeyi başardığın için seni madalya İle ödüllendirmeli KS🤣 tabi bu saçma slk soruyu seçebilme yeteneğine sahip olanı da
Kimin neyle mutlu olacağını bilemeyeceğin için, bilmişlik taslayarak soru sorma.
Binek miyiz biz neyiz.
Hiç çıktın mı
Evet neredeyse her konser sevgilimin omzuna çıkıyorum :)
Kılon boyun kaç
Hayır gerek yok
Neden gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?