Aşk İlişkileri Konserlerde erkeklerin sürekli omzuna binilmesi fiziksel olarak yormuyor mu erkekleri? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konserlerde erkeklerin sürekli omzuna binilmesi fiziksel olarak yormuyor mu erkekleri? Güncellemeler1 yıl Konser boyunca bindim çok güzeldi :D Konserlerde erkeklerin sürekli omzuna binilmesi fiziksel olarak yormuyor mu erkekleri? Cevapla Erkek Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
QwMariner Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayatı sırtlamişiz siz mi ağır geleceksiniz 1 4 Yorumla QwMariner 1 yıl Musculus trapezius ve musculus latissimus dorsi ve diğer sırt kasları daha güçlü olduğundan çok yorulmuyoruz bilimsel cevabı Yorumla Soran 1 yıl Erkekler öküz gibi kalsı tabii Yorumla QwMariner 1 yıl Öküze değer veren siz akılları tebrik edelim o zaman 👏🏼 Yorumla Soran 1 yıl Fiziksel güçlerini bizler için kullanınca mutlu oluyoruz Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yorar Ah be babam küçükken omuzunda taşırdı cocukkende aklıma geliyor 0 0 Yorumla
Kedisever2607 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Hiç yaşayamadıgım bir hayal daha 😞 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bugün bir çocukla konsere gideceğimde çıksam mı diye düşünüyorum çocuk yapılı ama bende 61 kiloyum taşıyabilir mi ki? Yorumla Kedisever2607 1 yıl Yapılıysa taşır Yorumla Soran 1 yıl Konser boyunca bindim çok güzeldi Yorumla
Fişşekkız Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yorar bence ama sevdiği kişiyse katlanır 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Canları yanıyordur ama ağırlığın altında Yorumla Fişşekkız 1 yıl Canları yanacaklarını sanmıyorum ben kız arkadaşımı alıyordum sırtıma canım yanmıyordu ve gayetde eğleniyordum Yorumla Soran 1 yıl O zaman erkeklerin hiç yanmaz Yorumla Fişşekkız 1 yıl Yanmaz eğer ki omzuna çıkmayı düşünüyorsan bir erkeğin çık hiç düşünme Yorumla Soran 1 yıl Biraz kiloluyum ama 60 kiloyum Yorumla Fişşekkız 1 yıl O kaç kilo Yorumla Soran 1 yıl Kilosunu bilmiyorum ama yapılı uzun boylu Yorumla Fişşekkız 1 yıl Kaldırır aşkım bir şey olmaz Yorumla Soran 1 yıl Tamam teşekkürler tavsiyen için ı zaman ben kendi keyfime bakayım sadece :D Yorumla Fişşekkız 1 yıl Yani çok takma kafana atla sırtına ona bir öpücük seni 100 kiloda olsan taşır Yorumla Soran 1 yıl Konserden sonra hak edersr neden olmasın :D Yorumla Fişşekkız 1 yıl Bence konserden önce ver hakerdese daha çok ver Yorumla Soran 1 yıl Konser boyunca bindim çok güzeldi :D Yorumla Fişşekkız 1 yıl Güzel vakit geçirmene sevindim aşkım Yorumla Soran 1 yıl Konserin sonuna doğru biraz zorlandı ama yine de dayandı. Ben konserde sahneyi görmeye önem veriyorum. Yorumla Fişşekkız 1 yıl Zorlansın aşkım hiç bir şey olmaz sen onu ödüllendirirsin Yorumla
Dürümcümusti2013 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. 1 saat okey ama onu aşinca tabi yorar 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Neden yoruluyorlar Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl Bir ağirliktan kaynakli bide güçsuze 1 saat cok oluyor Yorumla Soran 1 yıl 1 saat taşıyabilir ama erkek diyorsun Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl Gücsüzse* zor Yorumla Soran 1 yıl Bugün bir çocukla konsere gideceğimde çıksam mı diye düşünüyorum çocuk yapılı ama bende 61 kiloyum taşıyabilir mi ki? Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl Taşır muhtemelen Yorumla Soran 1 yıl Boyu baya uzun omzuna alırsa süper olur sahneyi full izlerim Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl E iyi işte Yorumla Soran 1 yıl Dayanabilecek mi konser boyunca işte sorun orada kaslı baya ama sence taşıyabilir mi bu 190 nı geçkin boyu var Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl Ne kasi Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl yorulmazlar 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ustlerinde kalöa var Yorumla Soran 1 yıl Bugün gideceğim çocuğun omzuna çıkayım mı o zamanTaşıyabilir mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl on tarafa gelecek sekilde cık Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl vajinan agzına gelecek sakilse Yorumla Soran 1 yıl Terbiyesizlşk yaoma Yorumla Amorzan 6 ay Tasiyamaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayatı sırtlamişiz siz mi ağır geleceksiniz
Musculus trapezius ve musculus latissimus dorsi ve diğer sırt kasları daha güçlü olduğundan çok yorulmuyoruz bilimsel cevabı
Erkekler öküz gibi kalsı tabii
Öküze değer veren siz akılları tebrik edelim o zaman 👏🏼
Fiziksel güçlerini bizler için kullanınca mutlu oluyoruz
Yorar
Ah be babam küçükken omuzunda taşırdı cocukkende aklıma geliyor
Hiç yaşayamadıgım bir hayal daha 😞
Bugün bir çocukla konsere gideceğimde çıksam mı diye düşünüyorum çocuk yapılı ama bende 61 kiloyum taşıyabilir mi ki?
Yapılıysa taşır
Konser boyunca bindim çok güzeldi
Yorar bence ama sevdiği kişiyse katlanır
Canları yanıyordur ama ağırlığın altında
Canları yanacaklarını sanmıyorum ben kız arkadaşımı alıyordum sırtıma canım yanmıyordu ve gayetde eğleniyordum
O zaman erkeklerin hiç yanmaz
Yanmaz eğer ki omzuna çıkmayı düşünüyorsan bir erkeğin çık hiç düşünme
Biraz kiloluyum ama 60 kiloyum
O kaç kilo
Kilosunu bilmiyorum ama yapılı uzun boylu
Kaldırır aşkım bir şey olmaz
Tamam teşekkürler tavsiyen için ı zaman ben kendi keyfime bakayım sadece :D
Yani çok takma kafana atla sırtına ona bir öpücük seni 100 kiloda olsan taşır
Konserden sonra hak edersr neden olmasın :D
Bence konserden önce ver hakerdese daha çok ver
Konser boyunca bindim çok güzeldi :D
Güzel vakit geçirmene sevindim aşkım
Konserin sonuna doğru biraz zorlandı ama yine de dayandı. Ben konserde sahneyi görmeye önem veriyorum.
Zorlansın aşkım hiç bir şey olmaz sen onu ödüllendirirsin
1 saat okey ama onu aşinca tabi yorar
Neden yoruluyorlar
Bir ağirliktan kaynakli bide güçsuze 1 saat cok oluyor
1 saat taşıyabilir ama erkek diyorsun
Gücsüzse* zor
Bugün bir çocukla konsere gideceğimde çıksam mı diye düşünüyorum çocuk yapılı ama bende 61 kiloyum taşıyabilir mi ki?
Taşır muhtemelen
Boyu baya uzun omzuna alırsa süper olur sahneyi full izlerim
E iyi işte
Dayanabilecek mi konser boyunca işte sorun orada kaslı baya ama sence taşıyabilir mi bu 190 nı geçkin boyu var
Ne kasi
Nasıl yani
yorulmazlar
Neden
ustlerinde kalöa var
Bugün gideceğim çocuğun omzuna çıkayım mı o zaman
![Konserlerde erkeklerin sürekli omzuna binilmesi fiziksel olarak yormuyor mu erkekleri?]()
Taşıyabilir mi?
on tarafa gelecek sekilde cık
Nasıl yani
vajinan agzına gelecek sakilse
Terbiyesizlşk yaoma
Tasiyamaz