AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
354Cevap
banane kim ne yaparsa yapsa beni ilgilendirmiyor arkadaş herkes özgürdür
https://www.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwobu geldi aklıma :):)
Çok güldüm :D
@weirdonerd :)
Yobaz güzel kardeşim kimene istediğini giyer benim önümde olsa ağzını burnunu kirarim
Kadınlar artık ses versin erkekliğimizden utandık her daim yanlarındayım
Ahhh. ben olcaktim ordaaa onu nasil tekme atilirmis gosterirdim serefsiz soysuz herif
Kimse kimseye karışamaz, giydiyse bana ne sanki tanıdığım.
Ona ne ya ne saçma ama.. onun kızı torunu karısı gyse ne dcek acaba
Ben orda olsam cebimden kamamı çıkarır adamın böbreklerine sokar sonrada çevirirdim.
Allah kahretsin sizi.. Bunlar müslüman falan değil. Cahil köpekler..
Sen şort giyme git karını aldat şeytan değilsin demi cahil
Barbar, cahil, sözde saygı ve hoşgörü dini yaşayan müslümanlar topuluğu.
Inanan tüylerim diken diken oldu. Olur mu ya böyle bişey. O tekmeyi atan üzvü keserim acımasızca.
Böyle bir olay keşke benim yanımda olsa da o bacağını eline versem o şerefsizin
İşte hep bunlar din din din diyenler. Yakında şeriat kanunlarını da getirirler bu ülkeye
Yani kimseyi sort giydiği icin ülkede dovmuyirlar burda başka bir olay vardır
Hastalıklı manyak bunlaar.. Diyecek hiç bir şey bulamıyorum
Yanlislikla B dedim abi ya neyse.. ben susma hakkimi kullaniyorum yoksa agir konusucam
Ne beyinsiiz insanlar var ya. Bu ülkede yaşanmaz abi hep diyorum. Laikmişiz bide peh tabi canım.
Iyi insanlar var aslinda kendini yetistirmis ama iste boyle dengesizleerde var
Ya o iyi insanlar kötülerden baskın olmadığından bir işe yaramıyo işte
Evet yaramiyor insanlari giymlerine gore ayiriyorlr
Malesef..
O tekmeyi atanı bulup tekmeyi attığı bacağa 666 tane şiş geçireceksin
İğrenç bir ülkede böyle insanlarla aynı kanı taşıdığım için nefret ediyorum. Yobaz insanlar
Isteyen istedigi gibi giyinir ben karisamam banada karismasinlar
Başka bir iş vardır bir şort yüzünden teklense bir bu kız mı var şort giyen
Evet aynen bana da saçma geldi bir bu kız mi var şort giyen
Bu tür bir olaya daha önce canlı olarak şahit olmuştum ve adama saldırmıştım. Bu olay içinde aynı şeyi yapardım.
A ve B şıkkını yazmış olman bile kötü. Ülke nereye gidiyor arkadaş
sacmaliga gel. dava acip hakkini talep etmes lazim bu duruma dusenlerin. kesinlikle sacmalik.
Iyi alt yemis adam kendini ne saniyor umarim cezasini ceker
Kimsenin giyim kuşamı beni ilgilendirmez, kendi yoluma bakardım.
Herşeye eyvallahta otobüste o kadar insan var biri çıkıp adamı dövmemiş yazık.
Gereksiz pislikler kimseye düşmez bir bayanın ne giydiği dağdan inme bunlar
Ada'm haklı diyen herkese anneniz veya ablanız olsa o oyu kullanırmıydınız diye sorsam ne olacak acaba?
Yuh yaa bazi kadinlar bile adam hakli demis bu nasil bir zihniyettir yaziklar olsun
Beyin diyorum, herkeste var ama göründüğü üzere bazılarında kullanım dışı.
Bu nasıl bir hayvanlık ya. Bu cesareti nerden alıyor pislik
sıklarinin icinde adam hakliyi gormek ne kadar uzucu.
Şu anda tam da ihtiyacım olan şey böyle bir adamı dövmek keşke orada bende olsaydım
Bu anketin üçü de seçilmez.
Kızın yanında inip polis ambulans çağrılır.
Ilk iki secenegi isaretleyenler yuzunden bu ülkede umut yok. Bide isaretleyen zeka ozurlu kadinlar var.
böyle yobazlar yüzünden din kötüleniyor ona üzülüyorum
Ee dinde zorlama yoktu hani? Hangi dine inanarak bunu yapıyorlar anlamıyorum.
Hadi vuran eşkiya, bunu seyredenlere de yazıklar olsun.
bunu yapan herkimse onu bayıltıp bağlayıp parmaklarını teker teker kesicem ve sonra canlı canlı yakıcan bu nasıl düşüncedir ya
ya bu nasil yorum. adam kiza tekme atmis senin yaptigin yorumun yaninda hic kalir.
O kadın çıplak bile gezse kimsenin tekmelemeyi birak elestirmeye bile hakki yok. Kimse kimsenin namus bekçisi değil bu ne yobazlık ya
Sanmıyorum ki şort giydiği için dövsünler bu güne kadar böyle bir olay görmedim. Dövme gibi bir hakları yok zaten ayıca koskoca kadın neyse tabii gerçeğini bilemem
bugune kadar böyle yüzlerce haber oldu. medyaya kulağını tıkama.
@asosyalizmirli gündemi takip etsen bu ve bunun gibi nice olaylar olduğunu görürdün, koskoca kadın derken? Koskoca olduğu için dayak atılması normal mi, bir izmirliye yakıştıramadım bu yorumu
Koskoca kadın derken dövülmek anlamında demediğini biliyorsunuz. Dövme gibi bir hakları yok diyorum sonradan da ayrıca koskoca kadın diyorum nerden dövebilirler bağladınız? İsteyen istediğini giyer beni bağlamaz. Ama sadece mevzu bu değildir. Üstüne basa basa da vurguluyorum sadece şort giydiği için yapılmış bir şey olamaz onca insan var orada. @PeRRcy
Gündemi takip etmediğiniz belli daha geçen sene mini etek giydi diye soyup taciz ettiler. Türkiyede yaşıyorsun, ülkeni biraz tanı. Ne olursa olsun özellikle bir bayana vurma hakkı yok kimsenin bu koskoca bir kadın olsa bile
Ülkenin hali boka sardı iyice, bunu yapan şahıs destek alacağını biliyor çünkü, sözde dinciler ya hepsi mklarım
Nedense hiçte inandırıcı gelmedi bu bana bayanın başka bir amacı var sanırım ünlü olmak şöhret olmak gibi
dinen bir Müslüman olarak şort giyilmesini uygun bulmuyorum ama yapılan bu davranışı da kınıyorum her ne olursa olsun Böyle bir şey yapılamaz yapılanda cezalandırılmalıdır.
Çarşafa gir o zaman
Bence başka bir şey var bu olayda burası İstanbul sanki tek şort giyen bu kadın mı? Ada'm sanki hayatında ilk defa şort giyen birini mi görmüş? Yine de ne olursa olsun Ada'm haksız!
ya birde bunu destekleyenler var. ülkede örümcek beyinli nüfusu azalmıyor gün geçtikçe çoğalıyor. Sen o şort giydi diye tekme at bende yürümenden rahatsız oldum seni öldüreyim gibi bir şey bu.
Zamaninda basortululere laf edilirdi siyasal islam bunu hep kullandi ozgurluk diye. Simdiyse sortluya mini etekliye. Demek ki insanlar samimi degilmis fikirlerinde
memlekette ilk şort giyen kadın bu sanki
niye dövmüşler merak ettim
Keşke bu çomar bana denk gelseydide emaneti saplasaydım çükünün ortasına
1. Şık onaylayan KScanları kınıyorum, kimse kimsenin ne giydiğine karışamaz!
millet gerikafalı.. bunu yapanların kızları ne halt yiyordur hberleri yok başkasına karışıyorlar
kıyamam ya çok kötü olmuş böyle şeyleri göremeye dayanamıyorum ne desem boş
Yobaz insanlar bunlar boyleleri dinden insanlari sogutuyor şerefsizlikten baska bisey degil...
Adam haklı diyen bayanlar ne içmiş acaba merak ettim bu beyinsiz sürülerini
Cahilligin dibine vurmus angut.. bende onun suratina tekme atmak isterdim oyleleri laftan anlamaz
guzel ahlak dini islam. hosgoru dini islam. sonuç. keske yakinlarimda boyle bir olay yaşansa.
ya saçma bir yalan haber yani kim kalkıp dövecek ya
vay arkadaş bu sitede bile ne kadar cahil insan varmış inanamıyorum
"bu sitede bile" ? bu site zaten psikolojik sıkıntıları olan, gel-gitli, dünyayı kendi etrafında dönüyor zanneden insanlarla dolu :)
garıp ınsanlar var sasırmıyorum artık umarım psıkolojısı duzelır
Kimsenin giyimi beni ilgilendirmez, kendi yoluma bakardım.
Isterse ciplak gezer. Bu kimseyi ilgilendirmez. Bu kadar bagnaz bir toplum. Gittikce koreliyor
Sen böyle devam et güruh şort giymişse vermeye gidiyodur o :)
@Hornady Sana ne bundan
Senidr ilgilendirmez ama
@Hornady Insanlarin giyimine yorum yapmiyorum zaten ;) Sizin gibi kor cahiller ancak dil uzatir
Kaşarlıga karşı çıkmak ne zamn bağnazlık oldu onu diyorum ben körelmekmis o. spulk yapma işini teşvik etme sizinki bariz
@Hornady Sort ve dedigin. :) Fazlaa aydinsin ;)
Allah doğru yola sevk etsin sizi ne diim yazık
@Hornady Sen yolunu bul da
14 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!