Aslıhan Gürbüz, sosyal medya hesabından kendisine müstehcen mesaj gönderen erkek takipçisini ifşa ederek "Adam olacaksınız" dedi. Sosyal medyada bu tarz DM alıyor musunuz? Bu olayların önüne sizce nasıl geçilir?
Aslıhan Gürbüz kendisine “Çok azdım” diye DM atan takipçisini ifşa etti! Ne düşünüyorsunuz?
Geçen yıllarda kuzenim bir fake hesap açmıştı başörtülü bir kız resmi Pp yapmış, iki üç tane de resim koymuştu. Baktım yazan yazana. Cinsel organını atan mı dersin, p*rno sahnesi atan mı dersin, ne zaman sevişelim diyen mi jsjsjjsj o an ben erkekliğimden utandım. Yapmayın böyle beyler 😃🙄
İfşa kültürünü sevmiyorum, hiç sevmiyorum fakat böyle anlarda gerekebiliyor. O mesaja benzer mesajlar atacak birilerini durdurabilir bu ifşa durumu belki.
Sanki ifşa etseler ne oluyor ki hesaplar zaten fake hesap. Kesin çözüm olmuyor yani. Ama ifsayı gören diğer kızlar açısından iyi olur ona göre herkes engeli basar
Erkek ünlüler de, kızlardan gelen dm leri ifşalasın. Öyle bir algı yaratıyorlar ki, sadece erkekler bunu yapıyormuş gibi. Bunun cinsiyetle bir alakası yok. Karaktersizlik cinsiyet seçmez.
Kadınların Suçu Erkekler de kabahat bulamıyorum kusura bakmayın eğer bir kadın frikik vererek resim çekinir onu şevklendirirse kızlar bir de yok şöyle yok böyle diye konuşursa kusura bakmayın HAK EDİYOR kızlar
Yakın çevrenden dolayı iyi biliyorsun galiba abaza ve iki yüzlü olduklarını. Yani doğru insanin yakın çevren nasılsa kendiside öyle olurmuş o yüzden bu kadar iyi biliyorsun bunları.
@Foljolds herkese aynı yorumu yazıp durmuşsunuz. Burda mesele erkek kadın değil sapıkça bir cümle kurmak. Bunu yapan bir kadın olsaydı yine ifşa edilmesini isterdim tereddüt etmeden. Okuduğunuzu anlamadan yorum yapmayın size tavsiyem.