AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
354Cevap
Kimsenin ne giydiği, ne konuştuğu, ne düşündüğü beni ilgilendirmez
Beyinfukarası abaza çok kendi yabozluğunu başkasına mal etmeye çalışanların Allah belasını versin.
İzmir'de denesin bakayım tekmeleyi bizde birşey deneriz tekmeci arkadaşın üzerinde
Isteyen istediğini giyer. Kimsenin karışmaya hakkı yok. Isteyen çıplak gezer bu onun sorunu
Yuh artık ya, yobaz beyinler nefes alıp vermeye devam ediyor çok güzel bir ülkeyiz çook (!)
O tekme attığı bacağını adamın dötüne sokmak lazım.
Kimsenin giyimine kuşamına göre yargılamak hiç hoş birşey değil bu yüzden türkiyeden nefret ediyorum.
Birdaha giymez umarım önceden kapalılari hor görüyordunuz şimdi açık ları hor görüyoruz adalet yerini buluyor işte
adamın yaptığı ş*refsizliği savunmuyorum ama şort giydi diyede vurduğuna inanmıyorum vardır başka bişey..
ayşegül terzi için üzüldüm ama asıl bunu yapan ve ona müdahele etmeyenler için pis şeyler düşünüyorum
ondan sonra avrupaya giremiyoruz ülkemizde hala böyle cahil saçma insanlar malesef var bu duruma gerçekten üzülüyorum
Böyle bir saçmalık olabilir mi ya herkesin kendi görüşü, düşüncesi herkes istediğini giyer yani bu ne cahillik bu ne saçmalık
Artık insanları düşüncesi, inanışı, görüşü yüzünden yargılayıp ithamlar da bulunmaktan vazgeçmek gerekiyor. Yoksa bu işin sonu b-oka sarar.
sortlu bir bayana siddet uygulayarak allah katinda sevap kazandiklarini saniyorlar herhalde? boyle yaparak 'din'lerini cok guzel yansitiyorlar. yazik bu yobaz beyinlilere!
Sanmiyorum. Bu kadar ucuz bir nedenden degildir. Kadinin tanidigi ya da kadini kafaya takmis biridir. Bir oyunda olabilir. Sirf giyimi yuzunden olabilecegine ihtimal vermiyorum.
Kimsenin giyim kuşamı beni ilgilendirmez, kendi yoluma bakardım
Şort deyil isterse bikini giysin çokta şeyim deydi.
bazi insanlar rahatsiz olabilir. belki adam görmek istemiyordu ne biliyon.
@firstirlworld azgın biri rahatsızlık duyar. Sen de bir kadın sın senin de başına gelse kadınamı güçleri yetiyor. Short giymiş diye tekme atmış gotu yiyosa bana denk gelsinler ben onları iyi bir ssssvrm rahat ol
@firstirlworld bakmasın bende türbanlı insan görünce rahatsız oluyorum saldiriyimmi yani
@ObliviateHP hop kardeşim türbanlıya laf yok.
Misilleme yapacak san hanım hanım cık yap.
Saygı gostermek zorundasınız. Tepkin yanlış Özür dile Türbanlı Olsun Açık olsu insan olmak mühim olan budur.!
Zaten göstermesek bu kadar özgür olamazlardı
@ObliviateHP ya siz müslüman degil misiniz müslüman türbanli kadindan rahatsiz mi olur hic mi inancin yok Allaha.
@ObliviateHP sizi kutluyorum ve alninizdan opuyorum. Şu an bu geldi icimden yazdığınızı okuyunca...
@firstirlworld https://youtu.be/FXIytMGxUIo
Bu ülkede yaşamak için müslüman mı olmak gerekiyor cahiliyete bak
@ObliviateHP belliydi zaten sizin bize sayginiz yoksa bizde size saygi duymayiz. hersey karsilikli bende sizden rahatsiz oluyorum napacaz
@ObliviateHP Bur da rahatsız olacak bir durum yok. Aklı kişilerin başkalarıyla işi olmaz.
Kendi için yaşar müslümanlıkla din ve dil lede bir alakası yok Efendilik Sen kendini yolun da yürürken kendine yürürsün başkalarının açığını arayan zayf ve acizliktir allaha emenet
soyle bir olaya denk gelmiyomki o etegi ona giydirmeyen adam degildir
Senin dediklerini diyen bir arkadaşım var bir gün karısı ile tartışan karisini sıkıştıran bir adama denk geldik bizimki adama yürüdü ne bagiriyorsun hesabı falan herif hiç konuşmadı yanlış gormediysem sarsılmaz marka bir tabancaydi belinden çıkardığı üst kapağı çekip mermiyi ağzına verdiği anda adamın eline zipladim dedim abi cahildir kusura bakma ben onun yerine 50 kere Özür dilerim dedim yalvardim yakardim da bizimki postu kurtardı :) kendi başımdan geçen bir olayı kisadan hisse anlattım elbette bu tarz şeyler doğru değil kadına şiddet ya da erkeğe siddet iyi değil ama sen sen ol dostum kaza kavga ve beladan uzak durmayı dile bu şekilde temenni de bulun yinede denk gelmediğin en iyisidir belki.
@Leoopard28 simdi ne desem bos tanimadihinnicin biyle yorum yapman normal beni sitede taniyanlarda var islah evinde 2 sene yattiktan sonra belimden silahimi hic eksik etmedim kimseye eyvallah etmedim coksukur https://i.hizliresim.com/dXBApV.jpg
Erkek dedigin boyle olur
@Thebeatgirll eyvallah
Doğrudur kardeşim ben yine cümlemin sonuç bölümünde belirttigim ana dusuncemi tekrarliyorum 30 a yakın yaşı olan birisi olarak şiddettin her trulusune karşıyım sadece kadına şiddete hayır demiyorum erkek hayvan vs her canlıya şiddete karşıyım sonuna kadar. Sen yinede bazen eyvallah et derim erkek dediğin böyle olur diyen kızlar falan hikaye kimsenin mezar taşına erkek dediğin böyle olur ne delikanliydi yazıldığını görmedim imam herkese aynı pamuğu basıp geçiyor oysa hayat güzel yaşamaya değer saygı ve sevgiyle kalın. Bir sorun varsa polis asker jandarma var onlar halletmeli ondan önemlisi hukuk üstünlüğü var o halletmeli
D şıkkı yok kadına şiddet uygulayan oçyi ben tekmelerdim
Saçma gine insanları kutuplara ayrıştırmaya çalışıyorlarr
A secenegini isaretleyen hemcinslerimden utaniyorum..
aynen!
Kimsenin giyim kuşamı beni ilgilendirmez, kendi yoluma bakardım.
böyle yobaz köpekleri görünce sinirlerim zıplıyor ya
Banane şort giyenden, yanınca o yanacak. Her koyun kendi bacağından asılır
gerizekalilar ya boyle bir ülkede bir türk kızlarını elestriolar magandalar
Allahım Yarabbim sanane be adam kadın ne isterse giyinir sanane namus bekçisi sen misin
kanka adam. Malum partiyi destekliyordur eminim. Ya çok kötü insanlar var ya.. çok kötü😔
Bu tarz insanlarla aynı Ülkede yaşadığımdan utanıyorum.
amkkkkkk abaza yobazi gucu kadina yetmis.. beyinsiz mal dolu yeminle
Şiddet yanlış ama böyle bir yasak gelmeli mi o tartışılır
eksileyen arkadaşlar 100 sene önce de sizin çok sevdiğiniz atanız bizim sarığımızı yasaklamıştı işte
Kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez kapalı şortlu... vs neylerse o yaptıgı tam öldürülmeklik o adam için azımı bozamam...
bir kadına bu kadar şiddet uygulanması doğru değil ama meselenin aslını öğrenmek için her iki tarafı da dinlemek gerekir.
keşke ben otobusdeyken bırı bole bıse yapsa ya bana nıye denk gelmıyor boylelerı uzun zamandır adamda dovmuyorum bı guzel rahatlardım :/
Güzel ülkemin iğrenç insanları nasıl bu denli tiksindirebilirsiniz bir ülkeden nasıl bu denli nefret ettirirsiniz yobaz çomarlar
Herhangbir kızın büyüklerinin ortasına geçip g. tünü başına açarsa olacağı bu herşeyin adabı var iyi olmuş
sen or*spu cocugusun
A-q g*vatı seni yabancı bir kız şort giyse dibiniz düşerdi oha çok güzel falan diye g*tünü yalardınız onların Türk kızı şort giydi diye adabmış edebmiş sizene isteyen istediğini giyer. yobaz kardeşim ya
o*ç u da kardeşim olarak çeviren ksnin varya
@Republica aynen öyle
Pedofili ensarci destekcisi.
şıklar eksik :) D) milletin giyimini eleştiririm ama bunun için fazla laflamaya gerek duymam. merak ediyorum adamı linç etmediler mi :(
Kadin anlatirken bile bogazi dugumleniyo nasil bir serefsizlik lan bu ah ulan biz olcaktik o otobuste o serefsizi gercektik orda
Bir tane erkek yok mu indirsin şunu la lafa gelince herkes erkek ama bu İŞİD zihniyetinin yaratıkları karşıma çıkmıyor ki ağzını burnunu dağıtayım
Kimsenin giyim kusami bir ilgilendirmez isteyen istediği gibi giyinir tabi eşim hariç kiskanirim ama bu hayvan gibi şiddet uygulamam
Ne zaman nerede olmuş? Şiddetin her türlüsüne karşıyım.
Linkte haber videosunu paylaştım.
işyerinde videolar açılmıyor ne yapacaz...
@kedişero evine gidince izlersin o zaman hala merak ediyorsan
ne merak edecem sen sormuşsun soruyu bizde yardımcı olalım dedik. insanları tersliceksen soru sorma cirkin.
çomaristanda sıradan bir gün.
Lütfen ilk iki seçeneği işaretleryenler bana engel atsın. Susuyorum çünkü ks bu kadar küfürü kaldıramayabilir. Normalde bir şey açıklarken küfür etmem etmeyede karşıyım ama bu harbiden istiyo
Hic birsey bilmiyorum gozumu hastanede actim diyo beni yola attilar. Gittiler diyo kimse ambulans cagirmadi kimse yardim etmedi diyo hastaneye isinlanmis mi
İlgini çeken tek şey bu mu yani Allah uzun ömür versin o tekmeyi atan adamdan bir farkıyon yoktur eminim çok merak ettiysen videoyu tam izle babasını aradığını söylüyor, seni boş adam
Haklı diyenler var nasıl kafalardasınız insan canı bu kadar mı kıymetsiz
o Şort onun neyine batmış sanene ister giyer ister giymez ona mı sorulacak mış
Tekme atan ve onu destekleyen zihniyet gebermeli yeryüzünden silinmeli
popona kadar açık giyinenlerden bende nefret ediyorum ama kalkıpta vurmam
Yakışmaz kadına el ayak kaldırmak kadına kalkacak tek organ bellidir.
bize niye denk gelmiyo böyle şeyler tekmeleyeni bir döveydik
Orada olanı izleyipte müdahale etmeyenin annesine bassınlar nasıl bir mal millet bu
delikanlıya bak inş. anana bacına aynısını yaparlar
bikerede bende o otobüste olsam da benim yanımda atsa o tekmeyi adam işte denk gelmiyor bir
Böyle caniler var ne yazık ki. Kimsenin haddine değil. Kimse karışamaz. Herkes istediğini giyinir. Böyle mahluklar idam edilmeli.
Abi tamamen saçmalık ya. Bırak insanlar istediğini giysin. Bu tarz insanlar genelde 'huzur ve barış' temalı yaşam diyorlar; hadi len ordan.
Hem de İstanbul'da mı olmuş ya? Hangi ilçede bu merak ettim gerçekten
Maslak yazıyordu yorumlardan birinde. Emin değilim.
Ulan bn burda kac goruyorum oyle sort giyen kime ne ki birakinne giyiyolarsa onu giyerler cocuk degiller ya
Amerikada çıplak geziyorlar, eylem yapıyorlar hiç böyle bir haber görmedik. Türkiye bazı konularda cidden çok geri kafalı.
Tabiki oh oksun demedim. Fakat Soruyu sormak şeklinden dolayı farketmeden insanları a dan uzaklaştırmışsın. Gerçek anket sonuçları için soruda algı yönlendirmesi olmadığından emin ol.
Tarafsız bir soru sordum demedim. Sonuçta ankete verdiğiniz oylara da kim ne demiş diye bakamıyorum. Oylayıp yorum yapmadan da geçebilirler. Kaldı ki, iki laftan korkup bir şık işaretleyemiyorlarsa o da onların bileceği iş.
kimsenin giyimi beni ilgilendirmez herkes istediğini giymekte özgür.
anket şıkları bile çok yumuşak olmuş o yüzden katılmıyorum.
14 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!