AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
354Cevap
bunlar daha başlangıç. 10 yil sonra kadin hallari vs kalmiyacak sadece şeriat..
Bazen turkiyede olmadigim icin bir kez daha seviniyorum
Bunun gibi oro*pu evlatları yüzünden nedir bu kızlarımızın çektiği ya!
O vurduğu bacağını keseceksin. Ulan bide bana çok yakın bir mesafede olmuş keşke orda olsaydın o lavuğun kemiklerini kırmadan bırakmazdım ama neyse! :@
toplumdan bu tiplerin temizlenmesi lazım... ondan öte işin acı tarafı ise otobüsteki diğer insanların duyarsızlığı
Nasıl bir kafa yapısı nasıl bir zihniyet inanılır gibi değil. Bu yaşadığımız yaşanılan olaylar bitsin artık yeter!
Tam mahalle baskısı... düşünüyorum biri benim kız kardeşime vuracak... var ya adam kaçacak deli bulamaz...
Böyle haberler görünce hem sinirleniyorum hem üzülüyorum. Şort giyen kadının şeytan olarak görüldüğü zihniyete lanet olsun
İsterse kadın iftira atsın isterse başka birşey yapsın. Ama o adam'ın (!) Kadına tekme atma hakkı yok.
Şakamı bu diğerleri napıyor otobüste ağzına s. çardım o herifin kimsin la sen b. k bacağını koparır g. t sokardım şerefsizin
Söyliycek bir sey bulamuyorum , aslinda cok sey var söylenilicek ama neyse bende kalsin😳
Yobazlik diye buna diyoruz iste milletin giyimine karisma hakkini kendilerinde nasi buluyolar asil kimin ölmesi gerekiyo gayrt belli
bunu yapanlar da p*rno sitesinden p*rno sitesine koşan, yeri geldiginde pavyonlara giden adamlar sonra gelip sort namus falan diyolar
Eger şortu otobuste giymeye kalkismadiysa istedigini yapabilir :D
bu dinci arkadaşların bir yerleri fazla kalktı. aranıyosunuz gericiler. dikkat edin aradığınızı bulmayın sizin için iyi olmaz.
her koyun kendi bacağından asılır dayak atmaya hakkı yok eşine bacısına sahip çıksın yetr
Dayak yiyen bayanları görünce yüreğim bir tuhaf oluyor. Bayanlar narin, hassas canlılardır, nasıl reva görüp bunu yapabiliyorlar anlamıyorum
adi şerefsizler...
Biz insanlar özellikle Türk milleti on yargılı haberi arastirmadanyorum yapıyoruz olay bu kadar basit değildir başka birşey vardır karşı tarafın hayvanligina girmiyorum bile
Bunu yapan şerefsiz belli... ama orda ki halk müdahale etmediği için suça ortak sayılır.. o adama da etek giydirmek lazım ama neyse.. konusmicam!
Adam yaşlıdır din gereği kapalı giyinmesi gerektiğini savunuyo fakat vurmakla haklıyken haksız duruma düşmüş madem o kadar düşünceli uyarabilirmiş
Herkesin kendine baksın hicte hakli degil kimse mehdide degil
Canım sen kimin ne olduğunu bilemezsin adam iyi niyetiyle de uyarabilirdi diyorum osmanlı torunu oldugumuza kim inanır şu konuşmalara batıya olan özenti ve merak insanı ne hale sokuyo
İstanbul gibi kalabalık bir şehirde büyük cesaretmiş kimsede karışmıyo kalabalık falan diye güvenmiceksin insanlık ölmüş
ağzım açık bakakaldım. Bende giyip, otobüse biniyorum. bir an kendimi yerine koydum. Berbat bir şey ya. Düşüncesi bile insanı dehşete sürüyor!!!
Bu kadar mi dustunuz ya. Yaziklar olsun. Ne bicim bir millet bu... Resmen yobazliktan yaşanmıyor! Medeniyetsiz, insanlarin hayatina saygi duymayı bilmeyen mikroorganizmalar!!
şerefsize bak ne olursa olsun seni ilgilendirmeyen durum kadına öyle vurmaya hakkı yok mahkemeye başvur sa ceza alır o adan
pskolojisi bozun biri olduğu kesin, tepki vermenin yolu birine, hele bir kadına fiziksel şiddet olmamalı. isterse don atlet dursun banane o da başka bir yönü tabi.
D seçeneği tekmeyi atani bayiltana kadar döver oracikta memleketine karşı çevirir fiili livata yaparım olmalıydı. Ve bunu seçerdim.
o adam ve otobüstekiler kamera ile tesbit edilir elbet
sen kimsin ki bir başkasının giyimine kaşıyorsun ki
istediğini giyer sanane
Türkiyede bunun gibi gereksiz insanlar çok kendi kizinada aynisini yapsalar keske kapali diye dövseler mesela ne olur herkes tepki gösterir...
su ilk iki şıkkı işaretleyenler beni bir zahmet engelleyebilir mi ya? insan demeye utaniyorum size.
ülkenin yarısı engellemeli öyleyse.. bu halkın yarisindan çoğu şeriat yanlısı
@yenibirnick hepsi engellesin en azindan benden uzak durmus olurlar. böylelerini engelleye engelleye etrafimdaki gercek insan olanların daha rahat farkına varabiliyo olurum.
ülke değiştirmedikce onlardan kaçmak mumkun gözükmüyor
@yenibirnick kendi kusmuklarinda bogulurlar umarim. ya da buldum kısasa kısas yapalim.
Böyle cahil insanlar gördükçe kendi insanlığımdan utanıyorum, yazık cidden çok yazık size ne birinin giydiği, yaptığı şeyden. Tiksiniyorum böyle insanlardan.
Yahu anketteki cümleler kafamı karıştırdı laf dalaşına girenin hangi traf olduğunu anlamadan ona tıkladım. Şu adamların soyunu kökünü kurutasım var yemin ediyorum ya
anlamdığım nokta, hadi adam şerefsiz de otobüste film izler gibi olayı izleyen insanlar hangi sıfata sahipler acaba?
iyice vurdumduymaz bir toplum olmaya başladık. ucu bize dokunana kadar ama...
Türkiyenin düştüğü durum budur işte ne saygı ne sevgi kimin ne yaptığından sizene böyle haberleri gördükçe sinir oluyorum koyun insanlarla boş boş yaşanıyor işte
O adamada ayni muamele yapilmali kissasa kissas bende adamin tipinden memnun degilim ozaman bende onu mu doveyim bide haketmis diyen insanlarda ne kafada resmen bos kafayi tasiyolar
yazık ya bayanı ne yapmışlar kimi ne ilgilendirir mileltin giydiği
Ne kadar ayip bisey ya bunlari gordukce yasadigim yerden utaniyorum resmen carsaf giyenlere biz nasil laf etmiyosak kimse de bizim sortumuza etegimize hic biseyimize karisamaz ne hakla yani sen kim oluyosun terbiyesiz
o otobüste hiç adam yokmuymuş o ayağı herifin göttüne sokmamışlar
Küfretmemek için kendimi zor tutuyorum. Git gide ülke olarak yobazlaşıyoruz!!!
Herkeşin hayatına kimse karışamaz ama örf afet diye bişey var çok kısa şort gibi şeyleri ben şahsen ne kardeşimde ne sevdiğimde nede başkasında görmek isterim. Ancak illa gidecekse herkesin hayatı kendine beni ilgilendirmez tekme felan da atılmaz.
Kardeşine giydirme elin kadınından size ne? Sözde namus bekçileri
bu şahsi görüşüm diye yazdım zaten sen yanlış anlamışsın milletin yaptığından banane ya ya bazen okumak yetmez anlamak gerekir
inanamadım ya, yok muymuş bir tane adam gibi biri o şerefsizi dövsün bir güzel.
İşte dinin insanları nasıl delirttiğini ve topluma zarar verdiğini görüyorsunuz.
buraki yorumlara bakiyorumda. herkes bu kadina tekme atan elemani 4x4 musluman yapmis akp li yapmis. pardon ya adamin sapik olmadigi bagimli olmadigi ya da akli dengesinin yerinde olmadigi nerede yaziyor. ha akpli falanda degilim bu arada. aydin gecinen orumcek kafalilar ne cabuk unuttunuz basi kapali kizlara unuversitelerde ikna odalari kurdugunuz gunleri. sizin yaptiginiz benim icin ne kadar yanlissa bu kiza yapilanda yanlis. zihniyetinizi seveyim...
@caki56 ben akp diye birşey yazdım mı tekrar bak bakalım.
Dayak atana bikini giydirip sokakta dolaştıracaksın bak oluyomu bidaha
Ne yapmış kadına 😡 senn kimsin de bir kadına şort giydiği için el kaldırırsın ahlaksız , pislik , yobaz herif.
A ve B diyenler var hala ne diyim.
neyse ki şimdilik haber değeri görüyor :/ ben artık ileride normal karşılanması ihtimalinden korkuyorum..
Welcome to Turkey! Yeni Türkiye anlayışımız bu tam olarak.
O vidyodaki adama hak verenler umarım siz iğrenç bir şekilde ölürsünüz
insan dışlamaktan ne zaman vazgeçecek toplumumuz acaba?
Ilk şıkkı seçen kızların mantığını ve zihniyetini...
mına koyayım zerre beyin yok eşek kadar adam olmuş ama kafanın içi boş..
kimse kimseye karışamaz önce o sapıklara vurmaları lazım
bunu yapan yobaz ırıspı cocuğunun tekidir... böyle şerefsizler yaşıyor tarık akan kemal sunal gibi adamlar ölüyor adalet mi bu
sende oleceksin bir gun merak etme. her canli gibi
@caki56 alakasız yorum atma
ya piçi sananee milletten amqduuum pezevengi sana mı kaldı böyle şeyler yapmak
Benim anlamadığım bu otobüsde hiç mi kimse müdahale etmemiş. Olayı gören duyan başka biri daha yok mu?
Giyince öküzün trene baktığı gibi bakmayıda biliyolar güya adam hepsi
O. çocuğudur o tekmeyi atan! ya çocuğu! S*kini sallayarak sokakta yatan, gezen erkekleri öpüp başına koy kızın biri şort giymiş diye şiddet uygula. S*kik beyinli!
Millet olmuş or*spu çocuğu. Sanane milletin giyiminden a*k sen tanrı mısın buna karar verme hakkını kendinde buluyorsun ki tanrı bile özgür bırakmışken
Kadına vurana adam demezler bizim kitabımızda bir de suratına tekme atacak! O hayvanlıgı yapanın ben taaaa... skrim... Orda gücü yettigi halde karışmayanlar da adam degildir...
etek giydiği için değil darbeye destek verdiği içiin dayal yedi. Haberini yaptı mı başta akit yeni şafak vb. yandaş agzeteler? yapmadıysa yarına yetişir
behey orus punun çocugu sanane ne giydiyse giydi git sülalendeki kızlara karış. böylelerinin anasını s. kiceksin gözünün önünde burdada böyleleri varsa sizinde ananızı.
O saldırıyı yapana insan bile denmez. Pislik herif en yakın zamanda yakalanıp cezasını çekmeli. Bağnazlık iğrençlik bu gerçekten yorum bile yapamıyorum.
Kadın şortla gezdiği için dinimizi savunan büyük bir yurttaş onun çenesine büyük dini bir tekme atmış ve cihad etmiştir. Kendisi büyük bir alim ve müslümandır.
14 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!