AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
354Cevap
Yobaz it herif onun allahı o sanki asıl onları dövmek lazım
Kadın doğrumu soyluyo bılemem ama eger doğruysa Allah ıslah etsın kımse kımsenın giyimine karısamaz islamiyet hosgörü dinidir yazık gercekten
@CAN_01 Çocuklar bile tecavüze uğruyor, küçük bir çocuğun ne gibi bir çekiciliği ya da cinsel istek uyandırabilecek ne yanı olabilir sen söylesene?
Yav erkekler hemcinsine, köpeklere bile tecavüz eder oldu. Siz hala giyime takılıyorsunuz.
Siz neyin kafasındasınız? Bu akıl işi de değil, aklınızda mı sorun var? Psikolojiniz mi bozuk? Aileniz mi iyi yetiştirememiş?
@_Yağmur ya canım boyle tiplere cevap vermek cok gereksız olur ben gormezden gelıyorum sende boşver
Kizlar sortlarinizi giyip cikin valla ben seviyorum sizi.
Böyle insanlar toplumdan temizlenmeli bu nasıl bir cehalet bu nasıl bir şerefsizliktir ya aklım almıyor ayrıca diğer insanların olaya duyarsız kalması da ayrı bir şey ülkenin hali nereye gidiyor böyle
Adam haklı diyen herkes kardeşim dur net.. O adamıda döve döve aşşagı atmayan şöfer ve otobüstekilerde aynı şekilde Şerefsiz ve kansızdır yazık
Hiç kimse kimsenin giyim kuşamına, tarzına, hiç bir şeyine karışamaz. O zaman ben de o adamı sakal bırakan şeytandır deyip tekme tokat döveyim? Böyle gerikafalılık ve yobazlık olamaz ya
ilk iki seçeneği işaretleyen hemcinslerimden utanıyorum yazık şu zihniyetinize karışsın herkes size emir versin kulu köpeği olun erkeklerin aferin aferin!
Yaşadığımız dünyada insan görünümlü mallar var , bir yakınıma böyle bir şey yapılsa sakat bırakırım. O ayaklarını bir daha kullanamaz.
Lan ne kadar mal insanlar var , ordakilerin hic biri o kadina yardik etmedi mi, o adamin hakkindan gelecek biri de mi cikmadi yuhh be kardesim
Sinirden yanlışlıkla b şıkkına bastım c ye bascağıma, kesin bu adam hiçbir zaman bulunamayacak. ya da iyi hal alacak bulunsa bile. Çünki ülkemde kadına verilen değer bu. Allah bildiği gibi yapsın.
Hepsi canım yemin ederim gerbersinler çok sinirlendim ya diyeceğim çpk şey var da ağzımı bozmak istemiyorum
Suudi Arabistanı falan çok mu takip ediyor böyle insanlar.. Sonuçta biz insan değiliz değil mi? Memeli bir hayvanız. Herkes döktüğü kanda boğulur. O pislik düşüncelirinizde boğulursun umarım
Yobaz millet.. Sanane kadının ne giydiğinden. rahatsız olduysan in otobüsten. Ben hayvana vurmam kaldıki insana vurum. O tekme atanın akşama kadar ne yaptığına baksan akşama kadar p*rno izliyordur.
Benim anlamadığım bu adam ilk defa mı şortlu bir insan görüyor millet iyice kafayı yedi
buraki yorumlara bakiyorumda. herkes bu kadina tekme atan elemani 4x4 musluman yapmis akp li yapmis. pardon ya adamin sapik olmadigi bagimli olmadigi ya da akli dengesinin yerinde olmadigi nerede yaziyor. ha akpli falanda degilim bu arada. aydin gecinen orumcek kafalilar ne cabuk unuttunuz basi kapali kizlara unuversitelerde ikna odalari kurdugunuz gunleri. sizin yaptiginiz benim icin ne kadar yanlissa bu kiza yapilanda yanlis.
Hic kimsenin hayatina karisma hakkiniz yok heleki siddetle. insanlik degil bu. Allah bilir kendi ne haltlar yiyodur egosunu tatmin edemeyen beyinsizin biri. anan degil bacin dwgil ne hakkin var siddet uygulamaya. anan bacin olsada hakkin yok. insan olup da dogru duzgun uyarabilirdi.
otobüs deki yamşaklar da linç etmemiş mi kamili
tamam kardeşim bende karşıyım bayanların açık giyinmesine ama yolu bu değil , böyle bir yol da olamaz
Memlekette binlerce kişi şort giyiyor. Hepsini sıra dayağından geçirsin o zaman.
Erkeklere neden sataşamıyorlar? Erkeklerin şort giymesi de haram.
Güçleri anca kadına.
aspagaras haber bence.. insanları manuple etmiş gibi.
otobuste onlarca şortluyla gidiyoruz kimsenin tekme yedigini görmedim
Ben kafama taş atanları gördükten sonra inanırım.
yok artık.. hangi sehrin hangi semtinde yaşıyosunuz allah aşkına..
İstanbul'da yaşıyorum. Samimi olursak ev adresimi de veririm, ziyaret edersiniz bir gün. @soyafasulyesi
Bence dayak atardım diyen çürümüş bir kafa ile sağlıklı bir tartışma ortamı yakalayamazsın. Çünkü sağlıklı düşünebilse zaten dayak atmak gibi bir şeyi aklının ucundan geçirmez...
Tabi ki de böyle bişey hiçbir şekilde savunulamaz ama bana böyle bişey olması garip geldi. İnanamadım.. Doğru olduğunu düşünmüyorum.
Ben olası buluyorum. Bizzat şort giydiğim için bir grup insan kafamı hedefleyen taşlar attılar çünkü yakın bir zamanda.
Tenha müsait bir yerde şortlu kız o adama hadi sevişek dese Hayır demezdi kesinlikle..
İşin içinde başka bişey var gibi şort giyen bir by kız değil ki tonlarca kız şort giyiyor mini etek giyiyor adamın yaptığına hak vermiyorum ama garip geldi
Adam haklı, ben olsam bende şiddet uygulardımi isaretleyen orspu cocuklari bir zahmet gebersin
Böyle saygısız ve cani insanlarda var ne yazık ki, umarım bu tarz olaylara çözüm bulurlar bir an önce. Kimseye hele ki ne olursa olsun bir bayana asla şiddet uygulanmamalı. Herkesin hayatı yaşamı kendine bize saygı duymak düşer.
Katiliyorm bir erkek olarak utandm herkes istedigi gibi giyinebilir bn bakmiyorsm taciz etmiyorsam o zman adamim
https://vocaroo.com/i/s0USBm7zZySK sen bide mersini gorsenb
Donla şortu karıştırdılar
Mersinde ne olmus ki
@muhendis_hanim ses kaydını dinlesene arkadaşım
Dinledim , cok mu aciklar ya 😓
@muhendis_hanim tahmin dahi edemezsin
Off off 😩😩
@muhendis_hanim boşver sen takılma sen neden ofladin
Asiri kiskanclik diyelim 😐😐
@muhendis_hanim https://vocaroo.com/i/s0U1wtLYNBju
😑😑😞😞😞😞
Ahhh orda olucaktım bir temkede ben atardım :D :D :D
Şaka şaka o adama tepki gösterirdim tabiki Gerekirse döverdim mk. Orda dayak yiyen kadın bizim annemizde olabilirdi böyle düşünmek gerek bence. mk senin o tekme bir tarafına girer inş.
Yapılan hareket çok yanlış ve bu hareketi yapan bir tane serseri aklı başında olan biri böyle bir hareketi zaten yapmaz bu yapılan hareketi şimdi başka yerlere çekmeye çalışanlar olur diye söylüyorum...
Salak salak cevaplar vermeyin ya ne demek şiddet uygulardım. İnşallah ananız da giymeden şiddet uygulanır. Böyle özgür olmadığı için
cahiliyet dönemine selam diyin gençler. bu daha başlangıç evreleri. herşeyi geçtim herkes nasıl sessiz sakin karışmadan duruyor aklım almıyor benim.
Cahiliye dönemi dediğin efendimizden önceki dönem mi azizim
A diyenlerin saçma bir sebepten ötürü tekme yemesi dileğiyle...
Ulan benim çevremde bir denk gelmiyor ki şöyleleri stress atayım...
Adam derken? Ne adamı ya bu ruhsuz şe. refsizin teki.
Otobüste de bir tane adam yokmuş demekki.
bu ülkede otobüste horluyo diye gırlagı kesilen insanlar oldu memleket sapıklıga yobazlıga dogru ilerliyor herkes gotunü saglama alsın
İğrençler bizde sizin sarığınıza tesettürünuze ayni şeyi yapalım başbakan bile ayağa kalkar nasıl bir pisliksiniz
''Benim başörtülü bacıma saldırdılar.'' diyenler umarım bunda da aynı hassasiyeti gösterirler.
Cidden çok rezil bir yöne gidiyoruz asıl tekme tokadı hakeden o minik beyinli yobazlar
asıl canımı sıkan otobüsteki diğer yolcular mk birinizmi tepki göstermezsiniz bu kadar mı tırsak oldunuz
Ayni fikirdeyim
Hiç sasirmadim.
Mesele acik ya da kapalilik deyil.
Cahilik yobazlik diz boyu...
Bence bu daha iyi gunlerimiz
Herkesin günahı kendi boynuna sanane kardeşim ne giydiğinden isterse bikiniyle gezer bu ne cahillik yahu.
Bu 22 kız 64 erkek üye şu hesaplarını kapatıp bir toz olsunlar ya. Sitenin oksijenini tüketiyor hödükler.
Adam ruh hastasıydı garanti. Bilinçli olarak şort giydi diye tekmeledigini sanmıyorum. Memlekette akıl sağligi yerinde bir kişi yok yav
"adam haklı" diyen erkekleri geçtim, onlar zaten o şerefsiz ile aynı kafadalar da, bir kadın nasıl buna resmen "oh oldu" der? yazık yazık yazık!
Bu kadının iddası gercek mi dogrumu araştırmak lazım. O yapan adamın ağzından da duymak lazım. Her türlü sebeb ne olursa olsun kadına vurulmaz.
Şortu gördükten sonra aklıma direk tecavüz geldi. Böyle bir ülkede her şey muhtemel. Bize gelişmekte olan ülke diyorlar ama geri kafalılıkta bir numarayız. Yazık vallaha çok yazık.
haklı doıyenler pardonda mıllet ne gyiyecegını sanamaı sorcak sız kımsıznız bırdek ızlarda evet demısss bişseyyy y diyemıyorumm
çok şükür biri kameraya çekmemiş yoksa dünyaya yayılırdı haber. Ben orada olsaydım çantamda ki cımbızı adamın boğazına saplardım.
İnsan bile olamayan kişiler otobüse biniyorlar topluma karışıyorlar ya gülüyorum şu kadın hukuken hakkını aramalı hiç bir kimse bir yaratığın bir aşağılığın şiddetini çekmek zorunda değil.!
Aynısını ona uygulamak lazım, kendi fikirlerine uyulmadığı için şiddet gösteriyor kimsin lan sen adam mı oldu şimdi? Gebersin.
Hiç kimse karşısındakine vuramaz. Şort giymek buna sebep olamaz. Yaptığı saçma davranış. Otobüste olanlara da yuh yani
Şort giyen kadınlar şeytandır, hepiniz ölmelisiniz ne demek ya😡😡Adam haksız, işte biz Türklerin zihniyeti bu😡
o tekme atarım hadi benim olduğum ortamda tekme atsın yemin ediyorum bayıltana kadar döverim. orada gebertmezsem o şeriatçı vahşileri şerefis*zim
sakin ol sampiyon...
@caki56 sakinim zaten sakin sakin döverim
O insansın ALLAH Belasını versin ve bir an önce bulunsun o insan bu devletinde yasalarının Allah belasını versin.
Ne kadar aptal insanlar var. Tabi ki kimsenin kimseye karışma hakkı yok. Giyim konusunda ya da başka bir konuda..
Ulan bacım çocuğu ulan anasını bayırda gondiklesinler şerefsizler sen kimsin a.. mk pçii alnı secde görmez sanamı duştu şort giymesi pezeve.. nk bunun gibilerin ağzına s.. çmak istiyorum
haber için teşekkürler hiç haberim yoktu. Bende tesettürlü bir kızım ama karışmamak lazım Allah en iyi hesap sorandır bize düşmez
Muhtemelen olayi bu yazdiginla alakasi yoktur. Bu haberler vana hep eksik ve yalan gelir
Güncellemede izlediğim linki paylaştım, izle de bakalım ben mi yanlış anlamışım.
www.izlesene.com/.../9490766
@Walking medya oyunlarina gelmeyiiin ne zamanki yakininizda olan bir olaya sahitlik edeceksiniz snrada onun medyada ne kadar farkli ablatildigini goreceksiniz o zaman anlayacaksiniz durumu
Medyanın abarttığı şeyler olduğu çok doğrudur, ancak sen de bir kadın olarak eğer şortla dışarıya çıktığın zaman aldığın tepkileri görebilseydin, bu haber sana da hiç abartılı gelmezdi. Ben de bizzat yürürken bana şort giydiğim için taş atan, küfür eden insanlarla karşılaştım çünkü.
Cok ilginç cunku ben o kadar yer gezdim hic bir sortluya tas atildigini gormedim laf atilir o baska tesetturluye bile laf atanlar var
Yok cidden ne kimseye yalan borcum var ne başka bişey. Kimliğimin bile belli olmadığı yerde yalan söyleyecek de halim yok. Evimden çıktım, yaklaşık 600 700 metre ilerideki markete gidiyordum, saat de akşam üzeri 5 6 sıraları. Zaten polise gidip şikayette de bulundum bununla ilgili.
Iyi yapmissin kisisel haklarini korumak en dogal hakkin tabiki. Peki bu haber sende ne tur bir onyargi dogurdu? Tipki sortlu insanlara onyargili olanlar gibi sende buna onyargili olanlara onyargi besliomusun ş an
Kimseye önyargılı değilim. Hani "şunun tipi de tam şunluk" demiyorum hiç. Ama temkinli olduğum kesin.
A ve B diyenler yobaz ve toplumdan uzaklaştırılması gereken insanlar.
adam otobüste inince takip eder ilk kör noktada yere yıkar iki dizinide kırardım sizene lan millet ne giyerse bu arada bu şöferler çok ukala olmaya başladılar bu aralar zaten ağır şizofren başlangıcı var gece operasyona cıkmaya başlıyaçağım
Doğru bir davranış değil. Özgürlük denen kavram var bu hayatta. Bu ve buna benzer olayları yaratanlar aciz insanlardır. Ailesi bir silke vurmuyor , karışmıyorsa o şerefsiz adamın bu hareketi yapmaya hakkı kesinlikle yoktur.
Rezalet ya.. Bu mu bize bırakılan "cumhur'iyet" tanrım ne günlere kaldık!
14 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!