AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
354Cevap
Her insan istediğini giymekte özgürdür bu insanlık ayıbını yapan o erkek bozuntusu kadar bu insanlık ayıbına sesiz kalan insan bozuntularıda suçludur eğer şort giyen kadınlar şeytansa o zaman çarşaflılarda din tüccarı yobazlar derim bende nasıl hoşunuza gittimi ne suçu var lan o kızın şerefsizler
Şahsen bir bayanın açık giyinmesini yakıştırmam ama bu ne kardeşim düşmana böyle vurulmaz bu adam yüksek ihtimal karşısında kendinden güçlü birini gördüğünde tırsan tiplerden olduğu için kendinden güçsüz bir kişiye saldırmış ayrıca otobüste ki yaratıklarda ayrı bir şey kadın hariç bütün karaktersizler aynı otobüste toplanmış
Bu yobazların neyden kimden cesaret aldığı önemli. ... yılanın bası nerede ona bakılması lazım. ... münferit bir olay diye geçiştirilirse o zaman sıkıntı... Halk uyanmazsa arap ozentilerinin yuzunden daha basimiza gelecek cok sey var... maalesef
Bu arada ben yanlislikla b sıkkına bastım. .. oradan bir oy mavili eksiltin...
Bu nasıl birsey böyle o otobustekilerde bu durumu izledi mj simdj yazık cidden yazik orda adam kıza tekme atıyor kimse dur demiyor.
Şu kötü insanları bir kuyuya at benzin Dök yak hepsinden utanıyorum bunların insanlığıda yerin dibine girsin.
Şiddet gösterirdim diyenler nasıl insanlar bizlerde türbanlı kadınlara mı saldıralım neyin kafasındalar yazık değil mi kıza hoşuna giymediyse giyim tarzı bakma sende
Ne alaka türbanlıya saldırmak sort giyip kıçınızı başınızı millete gösterip tahrik ediyonuz sonrada abaza erkekler diyip geziyonuz amacınız bu zaten sizin allah ıslah etsin sizi
@Hornady peki ya türbanlılar kıyafetleri vucutlarına yapıştırıp gezmiyorlar mı
Abazalığınızada iyi kılıf bulmuşsunuz allah sizi ıslah etsin
Onlar türbanlı ama yeri geldiğinde napacagini bilir peki ya sizler
sözde muhfazakarız diye geçinen kapalı bir aile var tanıdığım ama bu ailenin 35 yaşındaki büyük kızları önüne gelenle yatıp kalkıyor. buna ne diyeceksiniz bakalım? hangi taraf daha namuslu acaba? şort giyen mi kapalı olan mı?
@didem159 tabi türbanlı nın da kaşarı çok amann hepiniz kaşar olmuşsunuz napim
@Hornady sonuna kadar haklı
@Olitotot siz kızlarınızı iyi yetiştirin aman diyim şort giydirmeyin namussuz diye adı çıkar dikkat
Aynen biz kızlarımızı iyi yetiştrrz merak etmeyin siz tamam şort giysinde adı kasarami çıksın sonra
@Olitotot yani gardasim öyle eyw
@Hornady Erkeğin kaşarıda hiç çekilmiyor. Mini giydi diye kaşar olmadığı gibi türban takanda müslüman olmuyor Sen kimsinki kıyafetine göre milleti yargılıyon, nefsine hakim olamıyorsan kendini eve kitle gerçi sen evdede rahat durmazsın kardeşine annesine sulanırsın şeref yoksunu seni , kısırlaştırmak gerek sizin gibileri
@PeRRcy tşkler bu sözleri gerçektende bir erkekten duymalıydı yerinde sözlerdi
ulan o arabada olsaydım o atamı 2 ye bölerdım milletin giyimınden sanane serefsiz sen git karına kızına sahip cık derdım mk böyle olaylar benım yanımda olmaz kı
Adamın sikini koparmak gerek... Dindar değil, kindar bir nesil yetiştirdi AKP...
Ben çok terbiyesizce buldum gerçekten. Bu Dünya'da insanlar istediği gibi giyinmekte , istediği gibi davranmakta özgür. Umarım ona bunu yapanın ömrü hayatı boyunca iki yakası bir araya gelmez.
Yapar tabi korkacak bir şeyi yok ki, caddede karısını dövüyor adam ayırdık millet polisi aradı gelmedi polis. bildiğin İstanbul da merkezi bir cadde polisin kendisi orada olması gerekirken arayınca da gelmiyor.
İnsanlıktan nasibini almamış hayvanların bu ülkeden s*ktir edilmesini isterdim kadınlara şiddet uygulayan erkeklerin g*tlerine kazık sokup oturtup acı çekmesini seyretmek güzel olurdu gücü yetiyor ya hayvan herif!!!
Böyle insanlar yüzünden insanlar dinden soğuyor. Ne yazıkki dinimizin hoşgörü dini olduğunu unutanlar var. Müslüman müslümanı uyarmalıdır evet ama onu bile kimse duymayavak sekilde uygun bir dille söylemeyi bu hareket cok yanlıs yazık günah
Geri kafalı ne olacak. Türiyenin utancı bence. O zmaan şort, etek giyen tüm kadınları öldürüp, tecavüz edelim? ( Özgecan ASLAN da otobüste etek giydiği, ve son yolcu olduğu için vahşi bir şekilde öldürülmüştü.)
Yuh artık ya böyle insanlar ölmeli asıl. En kapalı insan bile böyle bişey Yapmaz yani o kişi ruh hastası falan bence. Sanane kardeşim isterse g.. Açsın. Kimsenin karışmaya hakkı yok. Herkesin günahı sevabı kendine.
Tatlım
Adam haklı ben olsam ben de yapardım diyen mahlukatların derdi nedir ya?
Siz bir şeyin yanlış olduğunu düşünüyorsanız yapmayın size zararı dokunmayan kişilere saldırmayın.
Kadını dikemeyince saldırırlar böyle embesiller.
encrypted-tbn2.gstatic.com/images
Yanlış şıkka oy verdim -_- düpedüz vahşilik bu. Çıplak değil ya. Ki çıplak bile olsa dayak atmak ne ya? Ne biçim insanlarla yaşıyoruz? Her kesin içinde olunca dayak atılır, yalnızken tecavüz edilir. Ölelim biz.
Çok sacma yaa resmen rezillik buna engel olamazsın ki hem Türkiye Cumhuriyeti adı altında bir şeriat falan yok olsa bile şeriatta bile şiddet hiç bir zaman bir çözüm değildir cahil şeriatçılar bunu böyle görürler
Ya böyle şeyler duydukça çıldırıyorum kadına tekme atmak nedir hele diğerleri nasıl ses çıkarmaz ne biçim insanlar var aramızda. Böyle leş beyinli, insan bile diyemediğim varlıklarla yaşamak zorunda olmamız gerçekten çok üzücü.
Tırsaklar veya o tek atan kişi kadar beyinsizler
Yazıklar olsun... Sözde müslümanlar ama İslama en çok zarar veren bu yobazlar... Kadınları rahat bırakın...
sorma
Yorumları okudum ve bu işe siyaset din karıştıranlar var hayır anlamıyorum ne akılla söylüyorsunuz bunları
Muslumanlardan bosuna korkmuyorum ben. Soyleyince kötü oluyoruz. Kız tekmeyle kurtulmus, kezzap atabilirdi yakabilirdi her b. k beklenir.
O kadinin yerinde olsam. Hic bisey yapamasam apıc arasina tekmeyi yapistirirdim. Yazik kadina ya millet ne giyerse giysin gunahina sen mi ortak olucaksin aptal beyin.
Valla böyle bir durumla karşılaştım kadına vurulmadan müdahale ettim eli bıçaklı 7 kişiyle kavga ettim kadın arkasına bakmadan gitti dahada... aşşağı kasımpaşa bundan sonra
Kimse kimsenin ne giydiğini yargılayacak hakka sahip değildir. Biz nasıl bu ülkede çarşaflı kadınlarla da yaşıyorsak şortlu açık kadınlarla da yaşamalıyız. Bu ülke sözde özgür bir ülke ve herkes istediğini giymekte özgürdür. O tekme atan adamın zihniyeti gerici tutumdan başka bir şey değildir. Eğitim eksikliğinden kaynaklanan gerici kafaların bu tutumları yüzünden gelişemiyoruz, hatta daha geriye gidiyoruz.
42 tane erkek çakması arkadaş nerede bir bana özel mesaj yollasın.
A ve B diye kadınlar neyin kafasını yaşıyor gerçekten hayretler içindeyim ve küfürlü şeyler yazmamak için zor duruyorum aklıma gelen en ağır küfürleride kendilerine iletiyorum gerikafalı yobazlar
O adamı verseler ya bizim gibilerin eline biz o dayıya bir baksak yedirip içirsek bir şeyler etek falan giydirip müsait yerlerini kesip sokağa salsak ne güzel olur değil mi? İnsanlara tekme atar mı b daha hem sosyal deney yapmış oluruz.
O otobüste ben olsam o şahsın ismini vermek istemediğim yerine tekme atardım ona ne kim ne giyerse giyer ülkeye gelen turistlere de tekme atar şimdi bu cani ruh hastası
Pis sapik herif yazik ya kiza nasil kiydi güzel birsey birde. O pisligin cezasi en agirindan olmali bu olaylar cogalirse felaket olur. Hosgeldin Iran tesekkürler akp
Kadinlarin basörtü takiyor diye saldiriya ugradigi bir ülkede oluyor bu.. hic sasirmadim yani.. hobbisiz insanlarimiz insanlarin giyim tarzina karismayi hobbi bilmisler.. daha en az 100 yila ihtiyacimiz var diyorum sadece
Dar görüşlülük, iğrençlik, hoşgörüsüzlük. Daha sayabilirim ama bu saçma salak düşünceler ne zaman yok olacak? Türbanlılara yobaz muamelesi yapmak, açık giyinenlere kaşar muamelesi yapmak? Ne zaman son bulacak?
Şimdi o otobüs şöförü ve içindekilerde o tekme atan sünnetsiz güzel kardeşim kadar suçludur Laik Ve Özgür Bir Ülke de yaşıyoruz kimse kimsenin giyim ve kuşamına karışamaz ayrıca otobüs şöförünün de işine son verilmelidir
Şimdi o otobüs şöförü ve içindekilerde o tekme atan sünnetsiz güzel kardeşim kadar suçludur Laik Ve Özgür Bir Ülke de yaşıyoruz kimse kimsenin giyim ve kuşamına karışamaz ayrıca otobüs şöförünün de işine son verilmelidir
Güzel kardeşim demedim be site kendi düzeltmiş yorumuda silemedim yanlış anlamayın arkadaşlar
Aklı başında birinin yapacağı iş değil bu abi , yıllardır her yerde herkes giyiyor bu şortu duyduk mu böyle bir şey , kesin akli sorunları var , yoksa kimsenin kimseye şunu giy bunu giyme dediği yok bu ülkede ,
O tekme atan adamla aynı otobüste biz olsaydık o otobüsten cıkamazdı o adam.
Ne olursa olsun bir kadına vurmak akıl karı değil. 👍🏻
Böyle bir olay kapalı bir kadına yapılsaydı yobazlar ortalığı ayağa kaldırırdı! Hep mağdurlar hep mağdurlar!
Kimsenin giyim kuşamıyla ilgilenmediğim gibi, kimsenin giyim kuşamını yadırgayan, yargılayan ve hatta bu denli fiziksel temas kurma cürretine girenlerin alayının gırtlaklarını kesmek de isterim...
Kimsenin giyimi kuşamına kimse karışamaz burası özgür ülke
İlk şıkkı işaretleyen 12 kişi (+18 sorulardan sitelerden çıkmayıp milletin karısına kızına bakan abazalar mı)
İşte hoşgörü pıtırcıkları! Ne insana ne kadına saygıdan anlar bunlar. Onlar gibi düşünmek zorundasın illa. Yoksa şiddete baş vururlar. Yobazlardan tiksiniyorum
asıl şeytan olan kendileri. dinci yobazlar. bunlar yüzünden ülke bu hale geldi zaten. bana denk geleydi camdan atardım onu
Dinci bir ulke burasi
Bakin dindar degil
Dinci
Yani dini kullan insanlar
Malum dinci dini kukkanan parti ve ona oy veren %49oy oraninin oldugu bir ulkeden nasil bir davranus bekkenebilir
Geri kafalılık. Başka bir şey değil. Çarşaflı ninja olsa kimse bir şey demeyecekti
bacım çocuğunun biri bir halt yediyse bunun faturası tüm halka kesilemez millet kıçında kilotsuz çıkıyor sokağa sen sbortdan bahsediyosun sanki ilk bu kız çıkmışda şehit vermiş shortlu kızlar yazık :)
Kafayi yedi millet yemin ederim akillarini kaybettiler BENI SIZ DELIRTTINIZ diye bagiricam en sonunda sokaklarda. Yok abi mantigim almiyor benim bu ulkeyi de vatandaslarini da ya.
Bu adamın yaptığına 00CC denir
Bide kız hemşire mi doktormu ne
Kiyettini bilin böyle kızın ülkeye hizmet ediyor
Siz hala o acıkmı o kapalımı ooo or. os. pumu böyle
Boktan boktan işlerle uraşmayayın
Yarim akillariyla birileri bu tip olaylar cikarip sonra bunu erdogan ve lamba partisi ustune yikarak toplumu iğfal etme pesindeler ille yemezler iste kiza yazik yok yere sabun olmus dirumda
Garip. Türkiye'de şort giyenlerin tekmelendiğini zannetmiyorum.
Haftaya birkaç gün için Türkiye'ye geleceğim, uzaktan özlensede içine girince çok pislik de var. Sanırım herkes hakettiği gibi yaşıyor.
Yine provakasyon. Darbe olmadi bunlari deneyelim. Inanacak insanlarda bol nasil olsa.
Burasi hukuk devleti tekmeyi atan cezasini cekmeli. Ancak bu tur olaylari devlet bundan sonra provakasyon ihtimali uzerine arastirsa iyi olur.
isterse çıplak gezsin bu kimseyi ilgilendirmez. Asıl sorun caydırıcı cezalar yok. Bu tıpkı ezan okuyan imama saldıran şerefsizler gibi bir olay. Kendini birşey zannedene devlet ne halt olduğunu en feci şekilde göstermeli ki ibret olsun.
Çıplak gezse herkesi ilgilendirir.
@heygeorgegrg kimseyi ilgilendirmez
@Vindicta 7 yaşındaki çocuğunu sokakta gezdiriken penisi veya vajinası açık olarak gezen birisini görmesini istemezsin herhalde değil mi?
@heygeorgegrg evet teşhircilik suçtur ama şortla gezene saldırmak hayvanice
@Vindicta O halde neden çıplak gezse de kimseyi ilgilendirmez diyorsun? Başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadığın sürece özgürsün.
@heygeorgegrg evet
Sesi titriyor kadının anlatırken ya içim gitti. Bu ne öfke, bu ne şiddet? Anlamıyorum bu insanları gerçekten. Bir de hicimse müdahale etmemiş, yazıklar olsun
Şimdi gelir 2-3 tane insan görünümlü yaratıklar İslamı suçlarlar. Bunun İslam'da yeri yoktur. Kimse kimseye karışamaz. Bu kadına şiddet uygulayan beyinsiz de lafta Müslüman 32 farzı say desen sayamaz.
Inanamıyorum ya. Yaklaşık 5 kere falan okudum. Kabul edemedim bunun gerçekliğini. İğreniyorum. Bu insanlardan. Bu algıdan. Hala şunu okuyupta kalbi acımayan insanlardan utanıyorum.
Bıktık artık bu vahşi yaratıklardan. Bir insan kendi dışında kimseye hükmünün geçmeyeceğini anlaması için çok mu zeki olmalı? Bu kadar zor mu? Senin lafın sadece kendi hayatına geçer kardeşim. Nedir bu hadsizlik!
öncelikle özellikle bir bayana böyle bir hareketi asla tasvip etmiyorum bunu yapan kişinin akli dengesinin yerinde olup olmadığından kuşkuluyum olayın Aslı astarı tam olarak içeriği nedir keşke onu da anlatsalarmış
Adamin ruh sagligi bozuk o kesin. Cevredekilerin mudehale etmemesi uzucu.
Hani aile ici bir sorundur diye dusunup biran geri durabilirsin ama yinede mudehale etmelilerdi.
A diyenlerin aklını beynini varya Allah belanızı versin
Kendi görüşlerini bir başkasına zorla kabul ettirmeye çalışanlar. İnş hepinize araba çarpsın.
Anket seçeneklerini gördükten sonra şaşırdım bende siddet uygularım diyen var o kisilere sesleniyorum cesaretiniz varsa gelin bana şiddet uygulayın
Bir Allah'ın kulu da polis çağırmamış. Bu kadar da duyarsız olabiliyoruz maalesef.
14 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!