AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
354Cevap
O kadar sinirleniyorum o kadar sinirleniyorum ki hislerimi aktarabileceğim kadar şiddetli bir küfür bile bulamıyorum. Şort giydiği için tekme yiyen kadınların var olduğu bir ülkede yaşamak nasıl bir kabustur ya, bu olay öylece kapanıp gitmemeliydi tüm insanlar ayaklanmalıydı nereye gidiyor bu ülke
Yaptığın anket bile yanlış, Herkes imanını kendi içinde yaşar arkadaş Orada o kadın o hakaretleri ve o hareketleri görürken oradaki seyircilerin yüzüne tükürmek isterdim böyle cahillik mi var lanet olsun ya. Herkesin günahı sevabı kendine cahillik evrimini atlatamamış toplum ne yazık ki çok şeyden geri kalmaya mahkum.
Anket olayın biraz dikkat çekme işi. Çok takılma
Yok yani anketin eksik onu kastettim.
Ne kadar tanrısal bir davranış değil mi? Şort giyinen kadınları ölmeli!!! Dini rivayetlere aklın zerresi olmadan domalınılırsa (çok afedersiniz) sonucu bu biraysel yobazlıkların kişisellikten kitleselleştiğini göreceksiniz.. Acayip sinirim bozuldu gece gece..
Sinirden cümle kuramaşım mk..
kendi motor anasi.. bacisiyla ilgilenmez gider baskaninin sortuna batar... bunlarin ahlak anlayisi budur... herkes kendi adaletini geticekse benim icin uyar baya kafasini kesecegim insan var... ama hukuk devletinde yasacaksak devletin insanlarin ozgurce yasamalari kiligi ile kiyafetiyle yasamasini saglamalidir ve ister sort giyer ister tesettur kimseye kalmadi bu... bu tiplerin yasiyor olmasi Şu an sokaklarda rahatca geziyor olmasi bile insani sinirlendiyor...
Bunun değişmesi eğitimle falan olmaz. İyiler de kötüler kadar cesur olacak. Tek çözüm bu.
Ya bu kendini sözde Müslüman sananlar Kendini delikanlı bilenler.. Hepinizin Allah Belasını versin. Bu mu lan Müslümanlık Kızcağız şort giyiyor diye tekme atıp bayıtmak mı... Abazaaa Kız şort giyse gelse sana kaş göz işareti yapsa hoşuna gider demi... Ulan sizin gibileri vermezler ki bana.. Delikanlı müsveddeleri Sahtekar Müslümanlar sizi..
Kesinlikle yapılan davranışı tasvif etmiyorum hatta o adamı s. knrk şişeye oturtmak gerrk!
Ama bazen sizlerde görüyorsunuz, hemcinslerinizin giydikleri şortları.
Popolarının alt kısımları, lopları hörünüyor!
Yani bokunu çıkartmamak gerek!
Şimdi bunu kesin yanlış anlayacaklar olucaktır 😎
Kıt kafalılar sizi 😂
Ne bekliyoruz ki ensar dan belli etmişti zaten bu daha başlangıç bak otobüsdekilerin de sesi çıkmıyor helal olsun der gibiler izmire bu yüzden gavur diyorlar delikanlısa bindiğin otobüsde yapsın o tekmeyi o zihniyeti onun neresine sokaçağımı ben gayet iyi bilirim.
Onu yapan bir şerefsiz , müdahele etmeyen koyun sürüsü iki şerefsiz. Kizmamak lazım yaa, şeriatçıları, sözde dindarları, ne idüğü belirsizleri oyle soktular ki içimize artık milletin sortuna dalasir hale geldik. Şort giyenin ne cins olduğu belli en azından, burkalilara neden saldıran yok. Bunu yapan şerefsizin kanıyla otobüsün camları yikanmaliydi !!!
off off off bu memlekette bu sığ kafalar oldugu müddetçe Türkiye hep gerilemeye mahkumdur! kiim seni ahlak bekçisi tayin etti? milletin giyim kuşamından, şortundan eteginden elbisesinden size ne!! gördüğünüzde ağzınızdan iğrenç salyalarınızı akıta akıta bakmayı bilirsiniz tıpkı bir it gibi!! işte bu insanlar şeytanın dölleridir tiksinç ve mide bulandırıcılar!!
Bunu yapan serefsiz yobaz kimsenin ne yaptığı nasıl davrandığı nasıl giyindigi ne içtiği ne yediği kimseyi ilgilendirmez bunu yapan oc yobaz anası misin babası misin ulan oc bide musluman hosgoruludur derler ben buna artık inanmıyorum şeytan diyor kıza o haberi bende izledim bence asıl şeytan kendisi kendileri tarlada 9 aylık bir bebeğe tecavuz edecek kadar aşağılık musluman hosgoruludur saygılıdır diyen it sürüsünden başka birşey değiller
Halkın eğitim seviyesi düşük olmasa akp iktidar olmazdı, neyin tartışması bu?
Helal olsun.
Sen bunu nasıl ak partiyle bağdaştırıyorsun hayret belki o tekmeyi atan başka partidendi nerden biliyorsun ayrıca senin eğitim düzeyin çokmu yükseklerde...
@ramço sana değildi yazılanlar.
@ramço53 Tekmeyi akan akpli demedim, halkımızın eğitim seviyesi düşük olduğu için akp yıllardır iktidar diyorum. Evet benim eğitim seviyem çok üst düzeyde bunlara nazaran, ne başörtülüsünü ne de çıplağını tekmeledim şimdiye kadar. @Seddd4 Teşekkürler.
Yaptığın yorum akp ye oy verenleri aşağılar seviyede ama..
@ramço53 Olabilir, bana göre onlarında eğitim düzeyi düşük olduğu için yazdım zaten.
Türk halkının yüzde 55 ine hakaret edecek seviyeye düştüğüne göre çokta eğitim düzeyin yüksek değil...
@ramço53 Sen hakaret olarak algılayabilirsin, sizin oylarınızla başa gelen iktidarın dini ne güzel istismar edip kullandığını dahi göremiyorsanız; oy verenlerin alayı eğitimsiz diyorum. @Kapıyıtutandambıl Sana da benim donum bana yetiyor demekle yetineceğim, sen kendigötünebak, donla yeni tanışan sığır. Her şeyden önce hakaret etmeden tartışmasını öğrenemeden eğitim refahına ulaşamayacaksınız.
Sizin oylarınızla başa gelenleride gördük ülkeye bir çivi bile çakmadan koltuğu teslim eden zihniyetler..
Siz aydinlar egitim seviyesi yuksek olanlar 2000 yilina kadar akp yoktu , yani cumhuriyetten bu yana isiginizla bilgi ve tecrubenizle bu kadarmi aydinlatabildiniz?
Memleketin yarisindan fazlasini koyun olarak siz yetistirdiniz o zaman suclu kim? yine siz cok cok yuksek aydinlarimiz degilmi? : ) 👻
@ramço53 Benim oylarımla kimse başa gelemedi henüz, görmeden tırsma o kadar biz rant peşinde değiliz.
Benim tırstığım falan yok siz tırsıyorsunuzki bu kadar ak parti düşmanı olmuşsunuz..
@ramço53 En azından ben akp iktidarını gördüm de konuşuyorum, sen benim oylarımla başa gelen kimseyi henüz iktidar olarak görmeden yorum yapabiliyorsan tırsmışsındır. Başka bir açıklaması mı var bunun?
ahahaha senin hayal gücüne hayran kaldım çocuk...
@ramço53 Anca hayran kalırsın biraber.
Bakma sen bunlara. Gül geç.
@Kayıkçınınküreği zaten sizin gibiler sadece gülüp geçmeyi bilir karşılık bile veremeyecek kadar aciz ve cahil insanlarsınız... :)
@ramço53 Karşılık versek karşı tarafın algilayamayacagini cok iyi biliyoruz. Bu yuzden boşuna laf anlatmaya calismiyorum. Sizi ustun kültür ve birikiminizle baş başa bırakıyorum.
@Kayıkçınınküreği seviyende onu gerektiriyor zaten :)
@ramço53 Orta okul seviyesini aşın artık. Cümleleriniz çok düşük. Cogunuzda ayni sorun var. Beden yaşı 27 beyin yaşı 12.
@Kayıkçınınküreği ahahah espiri kabiliyetine hayran kaldım sen hangi ilkokulu bitirdin :)
@ramço53 he he.
adama ve onun gibilere diyecek bişiy bulamadım çokta sövdüm yobaz ve cahiller şeriat istiyorlarsa s. gıtsınler serıat ulkelerıne bu ulkede bır cok cesıt mezhepler var düşünceler farklılıklar var sadece arap ülkesi değil burası... koca bırlesmıs mılletlet gıbı laz cerkez türk kürt vs gibi olan ulkeye tek bir şart getıremezler.. bende adamı tekmelemek ısterdım
YUH YA BİZDE KARA ÇARŞAFLILARA SALDIRALIM ŞEYTAN DİYE O ZAMAN!
+1000
Burası müslüman ülke değilmi %99 unuz müslüman değilmi eee o zaman sıkıntı ney kitabınız ne diyor neyi emrediyor neler helal neler günah galiba kitabımızda n haberiniz yok sizin sahte Müslümanlar musulanim demekle olmuyor işler kitabın emirlerini yerine getirin ce de yok efendim böyle olmaz diyorsunuz İran , Arabistan gibi şeriat ile yönetiliyor ve allah kuranda böyle bir yönetim istiyor
Kadınlar için özel ahlak polisi var onlarda böyle gavur milletine özenerek giyinenlere şiddet uyguluyor Arabistan da kadınlar araba bile kullanamaz lar müslüman sanız bu kurallara uyun çarşafı giyin giydirin yok değil seniz o ayrı kendinizi kandırmayın 😀nasıl bir ülke dogduk daha kitabını bile bilmiyor bu halk yobazlar cuntası yakında kapınızı çalacak zaten hayırlı olsun sözde Müslümanlar sizi bu kafa ile çok gitmez zaten
sonuna kadar hakli
Burası islam ülkesi değil laik bir ülke
Ve ne atabistan
Nede iran şeristla yönetilmiyor
İkisininde anayasası var
Şeristla yönetilen ( kitaba göre) tek devlet İsrail
Nasil bir geri. ekalisin git o zaman islam ülkesinde yasa. Türkiye Atatürkün kurdugu laik bir ülke yani sana göre degil defol git
İşte kafa bu :))) ÜLKELERİN DİNİ olmaz kişilerin dini olur din özellikle de islam saygı dinidir. Kimse nin gibi giyinip senin gibi düşünmek zorunda değil. Sizler gercekten müslüman olduğunuzmu düşünüyorsunuz? Günah sa günahı ona bakmazsın olur biter ne o sende mi gözlerini alamıyorsun sapıklık ruhunuza işlemiş. Sadece sapık değil pedofilsiniz sen ve senin gibi düşünen katıksız şerefsizler.
@Beyazzenci35 O pedofili senin gibi yobazlar daha iyi bilir. Ayrica türkiye de yasayan herkes müslüman olmak zorunda degil. Sen ve senin gibiler kim de insanlarini dini imanini sorguluyorsunuz ne varsa sizin kesimde var zaten
@Haberver Aynı şeyleri konuşmamıza rağmen nasıl oluyorda bana atarlandın anlamadım. Benim lafım bu yorumun sahibineydi
@Beyazzenci35 allah allah :-) o kadar sinir oldum ki gözüm döndü bir an özür dilerim :-)
Kaybol yobaz
@Haberver özelden anlatacaktım sana derdimi ama kapalıyımış.. ama neyse anlaştık sanırım :)
Arkadaş siz müslüman misiniz değil misiniz önce ona karar verin ilk başta laik mış ne laik ligi allah var yukarıda o herşeyi n en iyisini doğrusunu bilmez mi sizin kendi kafanızdan uydurduğunuz bir biçimde size yönetimi bırakamaz onun herşeye gücü yetmez mi kafirler müslüman sanız diyorum tabi bunları değil seniz sıkıntı yok laiklik ile yönetilen bir ülke olmaz ters dır niye çünkü allaha
Karşı gelmiş olursun laiklik iyi bişey olsaydı kuranda yazmaz miydi hemde bütün düzen şeriat göre yönetilmesi gerekiyor bu Müslümanligin temeli dır bu
Ben müslüman değil im sizin için diyorum hani müslüman diyorsunuz ya bunları niye uygulamıyor sunuz anlamıyorum sizi hiç hem kitaba inanıyor sun ama onun dediklerini yapmıyor sun akıl tutulması yaşıyor sunuz
Müslüman değilsen konuşmana gerek yok bilmediğin şwyi konuşmak akıllıca değil.
İkincisi Allah insanı zorlamıyorkwn insanlara bunu yap diye tekme atmak ne demek?
Bir insan başka bir insana birşwyi anlatırkwn
1. İlk önce kendisi yapması gerek
2. Efendi olması gerek
3. Fiil ile söylem aynı olması gerek
Sen birşwyi dayakla ne anlatabilir
Nede sevdirebilirsin
Yaşadığın yerin kurallarında bu yasak değilse efelenmeye gerek yok
Şort giyen kadına tekme atacağına
Şort satan mağazanın camının kır
Ğreticisini protesto et. Yer mi ;))
Herkes müslüman olmak bütün sartlari yerine getirmek zorunda degil bu kiz müslüman degil farz edelim short giyemez mi? Sen manyakmisin nesin sana ne isteyen istedigini giyer sizin gibi namusu oralarda arayan da gidip kimseyi darp edemez
@sosyolojiss bosver laf yetistirme onun kafa almaz zaten bende yazmiyorum daha
@Haberver gidim şortumla geİm bende ;))))
@sosyolojiss o shortu alip onun münasip biryerine neyse
@Haberver ben gezeceğim be bana ne kızıyorsunn
Bırakın savunmayı düşünmeye başlayın artık bu müslüman halkın düşünme mekanizması da duruyor herşeyi n başı bu sorgulamı yi yitirmiş beyniniz allah size beyin vermiş demi neden vermiş niye vermiş musulanim diyorsan şeriat savunacak sin yok kimse kimseye karşımaz miş niye onca islam savaşları oldu ozanın Muhammed otursa namaz kilsaydın niye durmadı kılıç kusandi müslüman değilsen sözüm yok sana
@Drbaran uzatma Dostum emin ol inkar edicekler insan oglu islerini gelmedigi her seyi inkar eder ve kendi dusunculerini savunur bundan oturu bu imtihandir cunku kiyamette akillarina baslarina gelcek ama insan bilmiyorki ibadet iman etmek insana farz kilinmistir ama kilmak zorunda degilsin fakat gunahkar olucaksin ama zerre ibadet bile etmiyorsan yine musluman olamazsin tabi orasini allah bilir ama dedigim gibi uzatma gotunu yirtsanda anlatamazsin
@sosyolojiss seriat dan önce son döneme girdik gez dolas tadini cikar ne diyim :-) allah akil fikir birde Atatürk yollasin bize
@Haberver static.tumblr.com/.../...5yxjz6iow4gk4c4ogww4w.jpg ;)))
Eğer gerçek ten inanıyor olsaydınız böyle konuşmaz diniz siz kendinizi kandırıyorsunuz eğer
Allah var ise size daha çok ceza kesecek emin olabilirsiniz bundan
Kusura bakma bro Türkiye şeriat istemiyor şeriat isteyen o zihniyet de gitsin araplarin yanina biz şeriat istemiyoruz yani İslam demek ki Türkiye ye uymuyor bazen şunu diyorum keşke hep gök tanrı tengride kalsaydik islami tanıyınca Türkler ülkenin yüzü bidaha gulmedi
Müslüman lik adı altında arap kültür gelenek görenek lerini size empoze ediyor lar bunların hepsi yalan dolan İslamiyete n kurtulun bu İslami kurallara uyumayıp ta kalkıp Müslümanı m deme bari kısaca Müslümanligin red ediyorum deyin
Ay bir sus durmadan bildirim geliyor aptal sey kendi fikrini kendine sakla isteyen istedigni giyer istedigni yapar sana ne
çomar
Kıza tekme atan zihniyet de sizin gibi zihniyet işte
Önce musulanim diyordu içeriğini bilmiyor du bazı hoca ve molların da desteği ile Müslümanligin iyice öğrendi bir tık daha ileri gidip bu hale geldi toplumsal cihada başladı
O zaman hadi ordan git ARABİSTAN'da yaşa
Ülkenin %99'u müslüman falan değil 😂 Sapıttınız mı la, hayal dünyasına gel. Müslüman olanların da hepsi aynı tip müslüman değil, bunun için birbirinizle kavgalısınız zaten cefemesini de biz çekiyoruz. Diğer bir konu, eğer allah dahi şort giyen kadına vurulmasını söylüyorsa yanılıyordur. herkesin kitabı da aynı değil zaten... diğer taraftan kadının inancı olduğu ne malum otobüste? Anlında mı yazıyor? İnançsız olan herkes müslüman gibi mi davranmak zorunda. Hani nerde sizin dünyadaki sınav o zaman? Garip garip konuşuyonuz ha...
Tabi burada söylenecek çok birşey kalmamış.
Özellikle o bağnazlık abidesi kendini süper Mario sanan arkadaş için diyorum gücünüz kadınlara yeter sadece o otobüs içinde olup da bu olaya seyirci kalan diğer insanlar bu güzel ülkenin vatandaşı değil mi? Madem böyle bir durum yaşandı o kendini süper Mario sanan zatı muhteremi linç etmediniz. Başka bir şey olsa hemen linç edersiniz. Adamlığınıza tüküreyim.
İsteyen istediği şekilde giyinebilir bu ne yobazlık bagnazliktir. Şahıs kendine neyi yakistirirsa kendini ne şekilde mutlu hissederse onu giymelidir. açık giyinmek Gunah diye masum bir insanı darp etmek günah değil mi? Her şahıs kendinden sorumludur. Biraz çağdaş olmali insan iyi o zaman aynı davranışı kara carsafli birine yapsınlar böyle bir saçmalık olabilir mi?
Çok adice yapılan benimde begenmedigim bir giyinis tarzı ancak beni ilgilendirmez özgürler eğer biz islami dusuncedeysek evet bu giyim yanlis ama birbayana vurmak bundan daha yanlış! Sunuda söylemeden edemicem keske kapali kardeslerimizde zulm gorurken ayirt etmeden onlarinda bayan oldugunu bilerek ona gore onlarada destek versek !
tek nedenin bu oldugun pek sanmiyorum. ama oyleyse yine de yorumumu yapiym. ne demek birini sort giydigi icin dovmek? yani sen kimsin ki kendi hur iradesiyle giydigi sort icin bir kadina siddet uyguluyosun? cidden komik geliyo Şu an . kimse kimsenin ahlak bekcisi degil. bunu yapinca namus timsali olmadi o lanet varlik sadece kendi ucuz karakterini disari vurdu.
Kimsenin ne giydiği, başkasını ilgilendirmez.
Aynı şey türbanlı ya da çarşaflı bir kadının başına gelseydi, ortalık yıkılırdı.
Günden güne karanlığa batıyoruz.
Bu zihniyet, yok olmalı.
Kimse kimsenin ne giydiğine karışmamalı.
kendini bilmez bir sizofren o. c ye kaldiysa ulke gelecegi asil ozaman vay halimize
Daha çok gelişmemiz gerekirken gittikçe cahillesen bir toplumda gelecegimizi surduruyoruz ben artik cidden kız olmaktan korkar hale geldim bu nasil bir toplum yaptigi şey cok iyimis gibi birde onu destekleyen bir yığın insan var söylenecek fazla bir soz yok kadına siddete hayır dedikçe bu insanlar daha fazla turediler. her insan istedigi gibi davranma ve giyinme hakkina sahip biz bu ulkedemi evlenip dunyaya bir kız evlat getirecegiz cidden Pes!
Vuran adamın ne kadar aşağılık olduğunu yazmaya gerek yok zaten. Ama bence orada ki şahitler konuşturulmalı. Ben gerçekten sadece şort giydiği için , hiçbir şey yokken tekme attığını düşünmüyorum. Öyle bişey yapsaydı etrafında ki insanlar tepki gösterirdi herhalde. Bence orada çok farklı konuşmalar da dönmüştür. Tabi tartışmanın konusu adama kadına vurma hakkını vermez orası ayrı bir konu. Kokusu çıkar yakında.
Bu kadının dayak yemesinden daha kötüsü kimsenin olaya müdahale etmemesi.
Otobüste kadını dövüyorlar ve insanlar izliyor. Biz nasıl bu kadar duyarsız olduk?
Madem bu kadar sözde din düşkünü o p*zevenk o zaman şortlu bir kadın gelir gelmez indirsin başını aşşağı bakmasın kadına.. Çünkü din bunu emrediyor kalkıp kadını vurmayı değil!!!
Aynen erkeklerin tesedurude güz kapakları
@_papatyam_ Aynen öyle canım
7 kişi adam haklı demiş
12 kişi adam haklı ama şiddet olmamış demiş
Hepiniz geberin.
Adam hakli diyenlerin kiz kardeslerini analarini eslerini de bir kenarda sikistirirlar umarim
Burada başka bir konu daha vardır Şort giydi diye tekmeledi davası olmaz, olamaz. Böyle olsa eğer birisi çıkıp hayırdır kardeşim sen delimisin manyakmısın diye çıkışır adamı döverlerdi. Kız elbette ki haklı ama konunun tam olarak böyle geliştiğini zannetmiyorum.
Aynen şort giyen kadın şeytan ama kadına şiddet uygulamak Allah'ın kanunu uygulayan bir dindar görünümlü cahil. Sözde kadınlar Allah'ın erkeklere emanetiydi. Böyle insanlar yüzünden zaten kadın ölümleri artıyor sebebe bak ya basit mi bu kadar bir insana zarar vermek bizde basit.
ya ne diyim ben sana.. şort giyen kadın şeytansa sen nesin acaba?
@Dajsy yanlış anlaşılmış ya yuh ben şort giyen şeytan diyerek ironi yapmak istedim heralde adam da Allah'ın kanunu uygulamak istiyor aklınca cahil işte demek istedim tamamıyla yanlış anlamışsın da hakaret neden ediyorsun sen nedin ne demek yani
o zaman özür dilerim ama benimle birlikte 4 kişi daha yanlış anlamış demek ki -lere bakarsan. çünkü ironi böyle olmaz yapılsa dahi parantez ünlem konulur.. gerçekten cümleni okursan hak vereceksin canım tekrar özür dilerim.
@Dajsy Haklısın bende farkettim eksiklik olmuşta değiştiremiyorum ki ben sinirden konuşma dili gibi yazmışım ondan belli olmuyor. Adam demiş ya şeytansın diye ondan bende aynen o şeytan sende tekmeleyerek çok dindar oluyorsun gibi birşey demek istedim ama okuyunca o çıkmıyor değiştiremedim de kaldı öyle haklısınız sizde.
Tanrım sen millete akıl fikir ver. Pes diyorum yaaa pees ! O tekme atanın ağzını burnunu kırmak lazım. Hayır tamam sen dindar olabilirsin ama başkasından sanane? Elalemden sanane? Ne hakla vuruyorsun? Ne haddine senin? Hayır canım en çok neye yanıyor biliyor musunuz. Kızlara tecavüz eden şeref yoksunlarına bu tepkiyi vermiyor bu zihniyet. Nereye gidiyoruz biz yaa?
Kendi pisliğinizde boğulun diyorum.
Aaa öyle deme bak, ben tek cümle ettim yukarda sabahtan beri bildirim yağmurundan siteden kopamıyorum.
@acmadaglarcicek Cevap bile verme onlara sen. Laf anlamiyorlar nasılsa
Bu ne şimdi hemde İstanbul'da oluyor bu olay. Yemin ederim şu istanbul'dan arapları, suriyeliler dahil tüm mültecileri ve yobaz insanların gönderilmesi gerekli. Hem trafik sorunu çözülmüş olur hemde geriye gayet medeni bir halk kalır. Bıktım be nolmuş yani şort giyiyor diye ! Ona kalırsa bende çarşaftan nefret ediyorum çarşaflı kadınlar görmek istemiyorum
Şort giydi diye kimseye vurmayı bırak laf bile atmak dogru degil kimseye karısmaya hakkımız yok.. . Ama olayın ne oldugunu onlar biliyo biz bilemeyiz işin içinde başka bisey vardır bence yoksa olmaz böyle bişey..
erdoganin yarattigi seriat yanlisi vahsiler bunlar , laikligin önemini anlayin biraz böyle itler türemesin diye laiklik var. atamin bize biraktigi ulkemde kendini bilmezler yuzunden sorunlar yasiryoruz cok yazik...
al işte böyle kardeşim larına mülüman ve türk derler. rezillik boyutu budur yani. kadın haklıdır. yapar bizim insanımız. aşırı yobaz ya da uçkurculardır. yani anlamak mümkün değil. Allah türkiyede nefes alıp verenlerden uzak eylesin insanlığı...
Dengesiz ve vasıfsız bir adamın kendi çapında yaptığı birşey, aklı sıra dine veya toplum düzenine hizmet için milleti hizaya sokma çabası.. Daha önceden de milletin üstüne kezzap atıp kaçan bir psikopat vardı.. Şerefsizler
Sozde dinimiz sevgi ve hosgoru dini yemim ediyorum islama muslumanlarin verdigi zarar hristyanlarin yahudilerin ateistlerin verdigi zarardan 1000 kat fazla
Çok saçma ve bence kimse kimsenin giyimine karışamaz eğer herkes birbirinin giyimine karışsaydı bir düşünün nasıl olurdu :/ mesela açık biri gidip başörtülü birine başörtü takıyo diye dövse başörtülü biride açık bir kadını dövse yani düşünemiyorum ülkenin hali ne olurdu
karışmaması lazımda burda mesele başörtülüye karışamazsın o doğrusunu yapıyor çünkü
@Tekelioğlu ben zaten karışılabilir demedim örnek verdim.
yok benim bahsettiğim nokta herkes kendi doğrularını yaratıyor ona inanıyor bende buna kızıyorum. kapalıya neden kapalısın demek saçma olurdu çünkü haberdeki gün görmemiş hayvanın yaptığından bile daha saçma..
Bu tarz haberleri gördükçe yaşama olan umudum azalıyor. O kızcağızın ne suçu var neden şort giyemesin ki. Nedem bir şort giydi diye ona bu yapılıyor neden! Lanet olsun bu cahiliyeti aşılamaya çalışanlar en büyük acıları çeksin okadar çok istiyorum ki :(
Şaka gibi ya sinirlerime hakim olamadım gercekten biz nerdeyiz nerede yasıyoruz yani ruhsal olarak normal olan biri bunu yapmaz kimseden kime ne benim eteğimden ona ne onun şortundan şuna me buna ne ya yazıklar olsun bir genc kadına da bunu yapıyorlar ya yazık
Bu milletin Allah belasını versin. Hadi denyonun biri kadına tekme attı da, kimse müdehale etmedi mi? Kimse tekme atan lavuğa "hayırdır" diyemedi mi? Adam değilsiniz!
Olayı görmeden yorum yapamam. Sadece kadının anlattığıyla yargıanmamalı. Belki de olay bununla başlamış olabilir ama kadının verdiği tepkinin ne olduğunu bilmiyoruz, olayın içşnde olmadan yorum yapılmamalı. Bizim insanımız küçük resimden yorum yapmaya bayılıyor, mesela başı örtülü bir kadınla başka bir sebepten kavga etsen türbanlı kadını türban taktığı için dövdüker diye haber yapılabiliyor.
Yeni Türkiye modern gelişen ülkemiz hayırlı olsun. Alın özgürlük alın demokrasi.
şimdi sokun bir tarafınıza o şer atınızı diyosun degıl mı... haklısın
Eski profilimde kadına şiddeti anlatan bir yazı buldu. Maalesef bulamıyorum. 2002'den beri kadına şiddet, taciz, istismar rakamlarını çıkartmıştım. Hem de ülke ülke. Tecavüze uğrayan kadına biz bakarız derlerse. 14 yaşındaki kızın rızası vardı derlerse tabi insan kadını eşek olarak görür. Bazı mallar de hala gider bunlara oy verir. Hatta kadınlar da bunların içinde.
Bir tane delikanlı yokmuş ki otobüste adamı dayak manyağı yapsın.
Nasil bir ulkede yasiyoruz. Sonra neden inançsizsin diyorlar. Bunu yapacak kadar yobaz olan davarlarla ayni degerlere inanamam, bir daha sogudum yani.
İyice yobazlasiyoruz seriate gidiyoruz bu nasil is bundan 1 sene once bilr boylr olaylar yoktu. Resmen aciz durumdayiz. Okumus kadin ne giycegini senden mi ogrencek. Boylelerini sikayet edinde gorsunlwr gunlerini. Begenmeuen arap ulkelerine gider
Şu türbanlı tayfalarının otobüs duraklarında metroların yürüyen merdivenlerinde, cafelerde yiğişirken bir Allah'ın kulu çıkıpta 2 kelam etmezler. Din'den imandan soğuttuz lan beni
Olayın iç yuzü farkli gibi geliyo bana ama. her ne olursa olsun asla kadına siddet olmamalı isteyen istedigini giyer bir de Istanbuk gibi gelişmis diye adlandirdigimiz bir sehirde yasanmis bu olay sonra da vay efendim Turkiye niye gelismiyor bu yobazlar yuzunden işte
o dövenı otobusun arkasına baglayıp son duraga kadar suruklemek lazım
ne alaka isteyen çıplak dolaşır kim karışabilir ki buna
al işte birde doğulu insanları savunuyordunuz istanbula göç ede ede ağzına ettiler
40 kere istanbula gittim 1 tane has istanbullu görmedim hep kürt kro mal tiplerdi
Bunun Islamiyetle degil egitimle alakasi vardir. Bunu yapan cahil de almasi gereken cezayi umarim alir. Olan isinde gucundeki sucsuz bir kadina olmustur, her seyden once ortadaki siddeti konusmaliyiz, adamin dinini veya neden bunu yaptigini degil. Sebebi ne olursa olsun kadina yonelik hicbir siddet kabul edilemez.
İnsanlara karşı bu kaba üslubundan vazgeç. İnsanların neyi eksileyip neyi seçeceğine karar veremezsin. Senin o yaratıktan ne farkında var? Madem öyle düşünmelerini istiyorsun o zaman anket yapmasaydın. Bu ülkede bebekler katledildi, biraz onlara da yardıma koşsaydınız. Bu cinsiyetçi yaklaşımınız hiç samimi değil zaten bir tek kadınlara bir şey olursa ayaktasınız.
Eksileyenler tıpkı o vahşi yaratık gibi düşünenlerdir..
Türkiye de şort ya da mini etek giyen kızlara ya da kadınlara şiddet uygulansa ortalıkta şiddet uygulanmamış kız ya da kadın kalmazdı. ben inanmadım ama doğruysa da tasvip etmiyorum. isteyen istediğini giyer.
şrt giymeleri bana doğru gelmiyor en azında müslüman olan için ama vurmak sövmek olurmu o vuran sanki dör dörtlük müslüman zaten öyle biri olsa bunu yapmazdı bu ülkede ışid zihniyetinde ne kadar çok ahmak varmış
Ülkemizde böylesine yobaz ve saygısız insanların olması çok üzücü. Kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yok, heleki kendi kişisel tercihlerinden ötürü. Orda bulunupta buna ses çıkarmayanlarda en az o yobaz kadar suçlu.
@Marjinalmen bu dedikleriniz onu haklı çıkarmıyor. Her ne olursa olsun şiddet uygulamaya hakkı yok. Ayrıca illa yorum yapacaksanız kendi görünüşünüzü paylaşabilirsiniz. Benim görüşümün altına yorum yapmanızı gereksiz buldum. Bana hakaret ederek kendi görüşünü haklı mı çıkardınız yani. Neyse daha fazla söze gerek yok.
anası babası kocası vs bişey demiyorsa kime ne? hani bazen kıskanıp da kavga çıkaran oluyor şort meselesine ama yoldan geçen adam sen kimsin j-ki şiddet uguluyorsun? bu adam ve bunu savunan 10 erkek 1 kız normal değil
ee burası Türkiye herşey beklenir ben diyorum bu ülke'den hiç bir halt olmaz düzelmez bu ülke geri kafalılıktan kurtulmak lazım önce
Bu sitede ne çok çomar varmış ilk şıkka oy veren 42 yoboz çomarın ta gelmişini geçmişini. git kendi karının kızının bekçiliğin yap sanane lan milletten.
Medeniyetsiz maymunlar. Binlerce yıllık evrimden nasibini alamamışlar. Eğitimle de aileyle de ilgisi yok bunun. Beyin kullanmadığı için yıkanmaya çok açık bir durumda ve olan olmuş tabi
Her duyduğuna inanmam. İki tarafı da dinlemek lazımdır. Belki kadın iftira ediyordur. Kaldı ki çoğunluk müslüman olan bir toplumda açık saçık giymek saygısızlıktır.
Ve de tacizdir, kadının erkeği taciz etmesidir.
Ahaha
Kuranı kerim buna erkeğin edebi göz kapajlarıdır der. sen nerde okudun peygamberinin böyle yaptıgını?
Din bu mu? Nerde öğrendin kim öğretti sana
banane ne giymisse giymis ama o nasil otobus soforuymus peki hic yolcu yokmuymus o dengesiz adama haddini bildirmemis
yobaz işte onlar. sanane kardeşim şort giyer, askılı giyer sen kendi yoluna bakacaksın. yakın çevreni engellersin de elalem ne giymiş sanane! şiddet uygulamak ne haddine? kim verdi o hakkı sana?
14 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!