• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Şort giydiği için otobüste tekme yiyen Ayşegül Terzi haberi hakkında ne düşünüyorsunuz? (Sayfa 2)

CirkinlerKralicesi
CirkinlerKralicesi Takip Et
Guru Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
169
Yapay Zekaya Sor
Şort giydiği için otobüste tekme yiyen Ayşegül Terzi haberi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kadın Soruları Yorum Soruları İndirme Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

252

Cevap

354

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Wabi-Sabi
    Wabi-Sabi Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 49%
    +1 yıl

O kadar sinirleniyorum o kadar sinirleniyorum ki hislerimi aktarabileceğim kadar şiddetli bir küfür bile bulamıyorum. Şort giydiği için tekme yiyen kadınların var olduğu bir ülkede yaşamak nasıl bir kabustur ya, bu olay öylece kapanıp gitmemeliydi tüm insanlar ayaklanmalıydı nereye gidiyor bu ülke

2
    0 Yorumla
  • vceneviz
    vceneviz Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 881 cevap paylaştı.

Yaptığın anket bile yanlış, Herkes imanını kendi içinde yaşar arkadaş Orada o kadın o hakaretleri ve o hareketleri görürken oradaki seyircilerin yüzüne tükürmek isterdim böyle cahillik mi var lanet olsun ya. Herkesin günahı sevabı kendine cahillik evrimini atlatamamış toplum ne yazık ki çok şeyden geri kalmaya mahkum.

1
    2 Yorumla
    • CirkinlerKralicesi
      CirkinlerKralicesi
      +1 yıl

Anket olayın biraz dikkat çekme işi. Çok takılma

Yorumla
    • vceneviz
      vceneviz
      +1 yıl

Yok yani anketin eksik onu kastettim.

Yorumla
  • Bir_Acayip_Adam1
    Bir_Acayip_Adam1 Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Ne kadar tanrısal bir davranış değil mi? Şort giyinen kadınları ölmeli!!! Dini rivayetlere aklın zerresi olmadan domalınılırsa (çok afedersiniz) sonucu bu biraysel yobazlıkların kişisellikten kitleselleştiğini göreceksiniz.. Acayip sinirim bozuldu gece gece..

5
    1 Yorumla
    • Bir_Acayip_Adam1
      Bir_Acayip_Adam1
      +1 yıl

Sinirden cümle kuramaşım mk..

Yorumla
  • Auxerre
    Auxerre Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

kendi motor anasi.. bacisiyla ilgilenmez gider baskaninin sortuna batar... bunlarin ahlak anlayisi budur... herkes kendi adaletini geticekse benim icin uyar baya kafasini kesecegim insan var... ama hukuk devletinde yasacaksak devletin insanlarin ozgurce yasamalari kiligi ile kiyafetiyle yasamasini saglamalidir ve ister sort giyer ister tesettur kimseye kalmadi bu... bu tiplerin yasiyor olmasi Şu an sokaklarda rahatca geziyor olmasi bile insani sinirlendiyor...

3
    0 Yorumla
  • 4llah-Diyen-Portakal
    4llah-Diyen-Portakal Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Bunun değişmesi eğitimle falan olmaz. İyiler de kötüler kadar cesur olacak. Tek çözüm bu.

8
    0 Yorumla
  • Senigidibeni
    Senigidibeni Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Ya bu kendini sözde Müslüman sananlar Kendini delikanlı bilenler.. Hepinizin Allah Belasını versin. Bu mu lan Müslümanlık Kızcağız şort giyiyor diye tekme atıp bayıtmak mı... Abazaaa Kız şort giyse gelse sana kaş göz işareti yapsa hoşuna gider demi... Ulan sizin gibileri vermezler ki bana.. Delikanlı müsveddeleri Sahtekar Müslümanlar sizi..

4
    0 Yorumla
  • kurubaklava
    kurubaklava Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı.

Kesinlikle yapılan davranışı tasvif etmiyorum hatta o adamı s. knrk şişeye oturtmak gerrk!
    Ama bazen sizlerde görüyorsunuz, hemcinslerinizin giydikleri şortları.
    Popolarının alt kısımları, lopları hörünüyor!
    Yani bokunu çıkartmamak gerek!
    Şimdi bunu kesin yanlış anlayacaklar olucaktır 😎
    Kıt kafalılar sizi 😂

3
    0 Yorumla
  • Volkanhan
    Volkanhan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 46%
    +1 yıl

Ne bekliyoruz ki ensar dan belli etmişti zaten bu daha başlangıç bak otobüsdekilerin de sesi çıkmıyor helal olsun der gibiler izmire bu yüzden gavur diyorlar delikanlısa bindiğin otobüsde yapsın o tekmeyi o zihniyeti onun neresine sokaçağımı ben gayet iyi bilirim.

1
    0 Yorumla
  • Şekeriiimmm
    Şekeriiimmm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

Onu yapan bir şerefsiz , müdahele etmeyen koyun sürüsü iki şerefsiz. Kizmamak lazım yaa, şeriatçıları, sözde dindarları, ne idüğü belirsizleri oyle soktular ki içimize artık milletin sortuna dalasir hale geldik. Şort giyenin ne cins olduğu belli en azından, burkalilara neden saldıran yok. Bunu yapan şerefsizin kanıyla otobüsün camları yikanmaliydi !!!

1
    0 Yorumla
  • MonaRosaLav
    MonaRosaLav Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

off off off bu memlekette bu sığ kafalar oldugu müddetçe Türkiye hep gerilemeye mahkumdur! kiim seni ahlak bekçisi tayin etti? milletin giyim kuşamından, şortundan eteginden elbisesinden size ne!! gördüğünüzde ağzınızdan iğrenç salyalarınızı akıta akıta bakmayı bilirsiniz tıpkı bir it gibi!! işte bu insanlar şeytanın dölleridir tiksinç ve mide bulandırıcılar!!

1
    0 Yorumla
  • İngiliz123
    İngiliz123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl

Bunu yapan serefsiz yobaz kimsenin ne yaptığı nasıl davrandığı nasıl giyindigi ne içtiği ne yediği kimseyi ilgilendirmez bunu yapan oc yobaz anası misin babası misin ulan oc bide musluman hosgoruludur derler ben buna artık inanmıyorum şeytan diyor kıza o haberi bende izledim bence asıl şeytan kendisi kendileri tarlada 9 aylık bir bebeğe tecavuz edecek kadar aşağılık musluman hosgoruludur saygılıdır diyen it sürüsünden başka birşey değiller

1
    0 Yorumla
  • acmadaglarcicek
    acmadaglarcicek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Halkın eğitim seviyesi düşük olmasa akp iktidar olmazdı, neyin tartışması bu?

13
    22 Yorumla
    • Seddd4
      Seddd4
      +1 yıl

Helal olsun.

Yorumla
    • ramço53
      ramço53
      +1 yıl

Sen bunu nasıl ak partiyle bağdaştırıyorsun hayret belki o tekmeyi atan başka partidendi nerden biliyorsun ayrıca senin eğitim düzeyin çokmu yükseklerde...

Yorumla
    • Kapıyıtutandambıl
      Kapıyıtutandambıl
      +1 yıl

@ramço sana değildi yazılanlar.

Yorumla
    • acmadaglarcicek
      acmadaglarcicek
      +1 yıl

@ramço53 Tekmeyi akan akpli demedim, halkımızın eğitim seviyesi düşük olduğu için akp yıllardır iktidar diyorum. Evet benim eğitim seviyem çok üst düzeyde bunlara nazaran, ne başörtülüsünü ne de çıplağını tekmeledim şimdiye kadar. @Seddd4 Teşekkürler.

Yorumla
    • ramço53
      ramço53
      +1 yıl

Yaptığın yorum akp ye oy verenleri aşağılar seviyede ama..

Yorumla
    • acmadaglarcicek
      acmadaglarcicek
      +1 yıl

@ramço53 Olabilir, bana göre onlarında eğitim düzeyi düşük olduğu için yazdım zaten.

Yorumla
    • ramço53
      ramço53
      +1 yıl

Türk halkının yüzde 55 ine hakaret edecek seviyeye düştüğüne göre çokta eğitim düzeyin yüksek değil...

Yorumla
    • acmadaglarcicek
      acmadaglarcicek
      +1 yıl

@ramço53 Sen hakaret olarak algılayabilirsin, sizin oylarınızla başa gelen iktidarın dini ne güzel istismar edip kullandığını dahi göremiyorsanız; oy verenlerin alayı eğitimsiz diyorum. @Kapıyıtutandambıl Sana da benim donum bana yetiyor demekle yetineceğim, sen kendigötünebak, donla yeni tanışan sığır. Her şeyden önce hakaret etmeden tartışmasını öğrenemeden eğitim refahına ulaşamayacaksınız.

Yorumla
    • ramço53
      ramço53
      +1 yıl

Sizin oylarınızla başa gelenleride gördük ülkeye bir çivi bile çakmadan koltuğu teslim eden zihniyetler..

Yorumla
    • epdaclub
      epdaclub
      +1 yıl

Siz aydinlar egitim seviyesi yuksek olanlar 2000 yilina kadar akp yoktu , yani cumhuriyetten bu yana isiginizla bilgi ve tecrubenizle bu kadarmi aydinlatabildiniz?
      Memleketin yarisindan fazlasini koyun olarak siz yetistirdiniz o zaman suclu kim? yine siz cok cok yuksek aydinlarimiz degilmi? : ) 👻

Yorumla
    • acmadaglarcicek
      acmadaglarcicek
      +1 yıl

@ramço53 Benim oylarımla kimse başa gelemedi henüz, görmeden tırsma o kadar biz rant peşinde değiliz.

Yorumla
    • ramço53
      ramço53
      +1 yıl

Benim tırstığım falan yok siz tırsıyorsunuzki bu kadar ak parti düşmanı olmuşsunuz..

Yorumla
    • acmadaglarcicek
      acmadaglarcicek
      +1 yıl

@ramço53 En azından ben akp iktidarını gördüm de konuşuyorum, sen benim oylarımla başa gelen kimseyi henüz iktidar olarak görmeden yorum yapabiliyorsan tırsmışsındır. Başka bir açıklaması mı var bunun?

Yorumla
    • ramço53
      ramço53
      +1 yıl

ahahaha senin hayal gücüne hayran kaldım çocuk...

Yorumla
    • acmadaglarcicek
      acmadaglarcicek
      +1 yıl

@ramço53 Anca hayran kalırsın biraber.

Yorumla
    • Kayıkçınınküreği
      Kayıkçınınküreği
      +1 yıl

Bakma sen bunlara. Gül geç.

Yorumla
    • ramço53
      ramço53
      +1 yıl

@Kayıkçınınküreği zaten sizin gibiler sadece gülüp geçmeyi bilir karşılık bile veremeyecek kadar aciz ve cahil insanlarsınız... :)

Yorumla
    • Kayıkçınınküreği
      Kayıkçınınküreği
      +1 yıl

@ramço53 Karşılık versek karşı tarafın algilayamayacagini cok iyi biliyoruz. Bu yuzden boşuna laf anlatmaya calismiyorum. Sizi ustun kültür ve birikiminizle baş başa bırakıyorum.

Yorumla
    • ramço53
      ramço53
      +1 yıl

@Kayıkçınınküreği seviyende onu gerektiriyor zaten :)

Yorumla
    • Kayıkçınınküreği
      Kayıkçınınküreği
      +1 yıl

@ramço53 Orta okul seviyesini aşın artık. Cümleleriniz çok düşük. Cogunuzda ayni sorun var. Beden yaşı 27 beyin yaşı 12.

Yorumla
    • ramço53
      ramço53
      +1 yıl

@Kayıkçınınküreği ahahah espiri kabiliyetine hayran kaldım sen hangi ilkokulu bitirdin :)

Yorumla
    • Kayıkçınınküreği
      Kayıkçınınküreği
      +1 yıl

@ramço53 he he.

Yorumla
  • onnour11
    onnour11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

adama ve onun gibilere diyecek bişiy bulamadım çokta sövdüm yobaz ve cahiller şeriat istiyorlarsa s. gıtsınler serıat ulkelerıne bu ulkede bır cok cesıt mezhepler var düşünceler farklılıklar var sadece arap ülkesi değil burası... koca bırlesmıs mılletlet gıbı laz cerkez türk kürt vs gibi olan ulkeye tek bir şart getıremezler.. bende adamı tekmelemek ısterdım

2
    0 Yorumla
  • asfgdsfs
    asfgdsfs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

YUH YA BİZDE KARA ÇARŞAFLILARA SALDIRALIM ŞEYTAN DİYE O ZAMAN!

7
    1 Yorumla
    • didem159
      didem159
      +1 yıl

+1000

Yorumla
  • Drbaran
    Drbaran Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Burası müslüman ülke değilmi %99 unuz müslüman değilmi eee o zaman sıkıntı ney kitabınız ne diyor neyi emrediyor neler helal neler günah galiba kitabımızda n haberiniz yok sizin sahte Müslümanlar musulanim demekle olmuyor işler kitabın emirlerini yerine getirin ce de yok efendim böyle olmaz diyorsunuz İran , Arabistan gibi şeriat ile yönetiliyor ve allah kuranda böyle bir yönetim istiyor
    Kadınlar için özel ahlak polisi var onlarda böyle gavur milletine özenerek giyinenlere şiddet uyguluyor Arabistan da kadınlar araba bile kullanamaz lar müslüman sanız bu kurallara uyun çarşafı giyin giydirin yok değil seniz o ayrı kendinizi kandırmayın 😀nasıl bir ülke dogduk daha kitabını bile bilmiyor bu halk yobazlar cuntası yakında kapınızı çalacak zaten hayırlı olsun sözde Müslümanlar sizi bu kafa ile çok gitmez zaten

2
    28 Yorumla
    • reaxsy
      reaxsy
      +1 yıl

sonuna kadar hakli

Yorumla
    • sosyolojiss
      sosyolojiss
      +1 yıl

Burası islam ülkesi değil laik bir ülke
      Ve ne atabistan
      Nede iran şeristla yönetilmiyor
      İkisininde anayasası var
      Şeristla yönetilen ( kitaba göre) tek devlet İsrail

Yorumla
    • Haberver
      Haberver
      +1 yıl

Nasil bir geri. ekalisin git o zaman islam ülkesinde yasa. Türkiye Atatürkün kurdugu laik bir ülke yani sana göre degil defol git

Yorumla
    • Beyazzenci35
      Beyazzenci35
      +1 yıl

İşte kafa bu :))) ÜLKELERİN DİNİ olmaz kişilerin dini olur din özellikle de islam saygı dinidir. Kimse nin gibi giyinip senin gibi düşünmek zorunda değil. Sizler gercekten müslüman olduğunuzmu düşünüyorsunuz? Günah sa günahı ona bakmazsın olur biter ne o sende mi gözlerini alamıyorsun sapıklık ruhunuza işlemiş. Sadece sapık değil pedofilsiniz sen ve senin gibi düşünen katıksız şerefsizler.

Yorumla
    • Haberver
      Haberver
      +1 yıl

@Beyazzenci35 O pedofili senin gibi yobazlar daha iyi bilir. Ayrica türkiye de yasayan herkes müslüman olmak zorunda degil. Sen ve senin gibiler kim de insanlarini dini imanini sorguluyorsunuz ne varsa sizin kesimde var zaten

Yorumla
    • Beyazzenci35
      Beyazzenci35
      +1 yıl

@Haberver Aynı şeyleri konuşmamıza rağmen nasıl oluyorda bana atarlandın anlamadım. Benim lafım bu yorumun sahibineydi

Yorumla
    • Haberver
      Haberver
      +1 yıl

@Beyazzenci35 allah allah :-) o kadar sinir oldum ki gözüm döndü bir an özür dilerim :-)

Yorumla
    • TeddyBearKiz
      TeddyBearKiz
      +1 yıl

Kaybol yobaz

Yorumla
    • Beyazzenci35
      Beyazzenci35
      +1 yıl

@Haberver özelden anlatacaktım sana derdimi ama kapalıyımış.. ama neyse anlaştık sanırım :)

Yorumla
    • Drbaran
      Drbaran
      +1 yıl

Arkadaş siz müslüman misiniz değil misiniz önce ona karar verin ilk başta laik mış ne laik ligi allah var yukarıda o herşeyi n en iyisini doğrusunu bilmez mi sizin kendi kafanızdan uydurduğunuz bir biçimde size yönetimi bırakamaz onun herşeye gücü yetmez mi kafirler müslüman sanız diyorum tabi bunları değil seniz sıkıntı yok laiklik ile yönetilen bir ülke olmaz ters dır niye çünkü allaha
      Karşı gelmiş olursun laiklik iyi bişey olsaydı kuranda yazmaz miydi hemde bütün düzen şeriat göre yönetilmesi gerekiyor bu Müslümanligin temeli dır bu
      Ben müslüman değil im sizin için diyorum hani müslüman diyorsunuz ya bunları niye uygulamıyor sunuz anlamıyorum sizi hiç hem kitaba inanıyor sun ama onun dediklerini yapmıyor sun akıl tutulması yaşıyor sunuz

Yorumla
    • sosyolojiss
      sosyolojiss
      +1 yıl

Müslüman değilsen konuşmana gerek yok bilmediğin şwyi konuşmak akıllıca değil.
      İkincisi Allah insanı zorlamıyorkwn insanlara bunu yap diye tekme atmak ne demek?
      Bir insan başka bir insana birşwyi anlatırkwn
      1. İlk önce kendisi yapması gerek
      2. Efendi olması gerek
      3. Fiil ile söylem aynı olması gerek
      Sen birşwyi dayakla ne anlatabilir
      Nede sevdirebilirsin
      Yaşadığın yerin kurallarında bu yasak değilse efelenmeye gerek yok
      Şort giyen kadına tekme atacağına
      Şort satan mağazanın camının kır
      Ğreticisini protesto et. Yer mi ;))

Yorumla
    • Haberver
      Haberver
      +1 yıl

Herkes müslüman olmak bütün sartlari yerine getirmek zorunda degil bu kiz müslüman degil farz edelim short giyemez mi? Sen manyakmisin nesin sana ne isteyen istedigini giyer sizin gibi namusu oralarda arayan da gidip kimseyi darp edemez

Yorumla
    • Haberver
      Haberver
      +1 yıl

@sosyolojiss bosver laf yetistirme onun kafa almaz zaten bende yazmiyorum daha

Yorumla
    • sosyolojiss
      sosyolojiss
      +1 yıl

@Haberver gidim şortumla geİm bende ;))))

Yorumla
    • Haberver
      Haberver
      +1 yıl

@sosyolojiss o shortu alip onun münasip biryerine neyse

Yorumla
    • sosyolojiss
      sosyolojiss
      +1 yıl

@Haberver ben gezeceğim be bana ne kızıyorsunn

Yorumla
    • Drbaran
      Drbaran
      +1 yıl

Bırakın savunmayı düşünmeye başlayın artık bu müslüman halkın düşünme mekanizması da duruyor herşeyi n başı bu sorgulamı yi yitirmiş beyniniz allah size beyin vermiş demi neden vermiş niye vermiş musulanim diyorsan şeriat savunacak sin yok kimse kimseye karşımaz miş niye onca islam savaşları oldu ozanın Muhammed otursa namaz kilsaydın niye durmadı kılıç kusandi müslüman değilsen sözüm yok sana

Yorumla
    • reaxsy
      reaxsy
      +1 yıl

@Drbaran uzatma Dostum emin ol inkar edicekler insan oglu islerini gelmedigi her seyi inkar eder ve kendi dusunculerini savunur bundan oturu bu imtihandir cunku kiyamette akillarina baslarina gelcek ama insan bilmiyorki ibadet iman etmek insana farz kilinmistir ama kilmak zorunda degilsin fakat gunahkar olucaksin ama zerre ibadet bile etmiyorsan yine musluman olamazsin tabi orasini allah bilir ama dedigim gibi uzatma gotunu yirtsanda anlatamazsin

Yorumla
    • Haberver
      Haberver
      +1 yıl

@sosyolojiss seriat dan önce son döneme girdik gez dolas tadini cikar ne diyim :-) allah akil fikir birde Atatürk yollasin bize

Yorumla
    • sosyolojiss
      sosyolojiss
      +1 yıl

@Haberver static.tumblr.com/.../...5yxjz6iow4gk4c4ogww4w.jpg ;)))

Yorumla
    • Drbaran
      Drbaran
      +1 yıl

Eğer gerçek ten inanıyor olsaydınız böyle konuşmaz diniz siz kendinizi kandırıyorsunuz eğer
      Allah var ise size daha çok ceza kesecek emin olabilirsiniz bundan

Yorumla
    • İngiliz123
      İngiliz123
      +1 yıl

Kusura bakma bro Türkiye şeriat istemiyor şeriat isteyen o zihniyet de gitsin araplarin yanina biz şeriat istemiyoruz yani İslam demek ki Türkiye ye uymuyor bazen şunu diyorum keşke hep gök tanrı tengride kalsaydik islami tanıyınca Türkler ülkenin yüzü bidaha gulmedi

Yorumla
    • Drbaran
      Drbaran
      +1 yıl

Müslüman lik adı altında arap kültür gelenek görenek lerini size empoze ediyor lar bunların hepsi yalan dolan İslamiyete n kurtulun bu İslami kurallara uyumayıp ta kalkıp Müslümanı m deme bari kısaca Müslümanligin red ediyorum deyin

Yorumla
    • Haberver
      Haberver
      +1 yıl

Ay bir sus durmadan bildirim geliyor aptal sey kendi fikrini kendine sakla isteyen istedigni giyer istedigni yapar sana ne

Yorumla
    • evelynx
      evelynx
      +1 yıl

çomar

Yorumla
    • Drbaran
      Drbaran
      +1 yıl

Kıza tekme atan zihniyet de sizin gibi zihniyet işte
      Önce musulanim diyordu içeriğini bilmiyor du bazı hoca ve molların da desteği ile Müslümanligin iyice öğrendi bir tık daha ileri gidip bu hale geldi toplumsal cihada başladı

Yorumla
    • Casarona
      Casarona
      +1 yıl

O zaman hadi ordan git ARABİSTAN'da yaşa

Yorumla
    • fhate
      fhate
      +1 yıl

Ülkenin %99'u müslüman falan değil 😂 Sapıttınız mı la, hayal dünyasına gel. Müslüman olanların da hepsi aynı tip müslüman değil, bunun için birbirinizle kavgalısınız zaten cefemesini de biz çekiyoruz. Diğer bir konu, eğer allah dahi şort giyen kadına vurulmasını söylüyorsa yanılıyordur. herkesin kitabı da aynı değil zaten... diğer taraftan kadının inancı olduğu ne malum otobüste? Anlında mı yazıyor? İnançsız olan herkes müslüman gibi mi davranmak zorunda. Hani nerde sizin dünyadaki sınav o zaman? Garip garip konuşuyonuz ha...

Yorumla
  • srkn01
    srkn01 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı.

Tabi burada söylenecek çok birşey kalmamış.
    Özellikle o bağnazlık abidesi kendini süper Mario sanan arkadaş için diyorum gücünüz kadınlara yeter sadece o otobüs içinde olup da bu olaya seyirci kalan diğer insanlar bu güzel ülkenin vatandaşı değil mi? Madem böyle bir durum yaşandı o kendini süper Mario sanan zatı muhteremi linç etmediniz. Başka bir şey olsa hemen linç edersiniz. Adamlığınıza tüküreyim.

0
    0 Yorumla
  • paradisewomen
    paradisewomen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 55%
    +1 yıl

İsteyen istediği şekilde giyinebilir bu ne yobazlık bagnazliktir. Şahıs kendine neyi yakistirirsa kendini ne şekilde mutlu hissederse onu giymelidir. açık giyinmek Gunah diye masum bir insanı darp etmek günah değil mi? Her şahıs kendinden sorumludur. Biraz çağdaş olmali insan iyi o zaman aynı davranışı kara carsafli birine yapsınlar böyle bir saçmalık olabilir mi?

0
    0 Yorumla
  • kadir1925
    kadir1925 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl

Çok adice yapılan benimde begenmedigim bir giyinis tarzı ancak beni ilgilendirmez özgürler eğer biz islami dusuncedeysek evet bu giyim yanlis ama birbayana vurmak bundan daha yanlış! Sunuda söylemeden edemicem keske kapali kardeslerimizde zulm gorurken ayirt etmeden onlarinda bayan oldugunu bilerek ona gore onlarada destek versek !

0
    0 Yorumla
  • pissmiggy
    pissmiggy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 53%
    +1 yıl

tek nedenin bu oldugun pek sanmiyorum. ama oyleyse yine de yorumumu yapiym. ne demek birini sort giydigi icin dovmek? yani sen kimsin ki kendi hur iradesiyle giydigi sort icin bir kadina siddet uyguluyosun? cidden komik geliyo Şu an . kimse kimsenin ahlak bekcisi degil. bunu yapinca namus timsali olmadi o lanet varlik sadece kendi ucuz karakterini disari vurdu.

0
    0 Yorumla
  • Yorgan_Freeman
    Yorgan_Freeman Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 40%
    +1 yıl

Kimsenin ne giydiği, başkasını ilgilendirmez.

Aynı şey türbanlı ya da çarşaflı bir kadının başına gelseydi, ortalık yıkılırdı.
    Günden güne karanlığa batıyoruz.

Bu zihniyet, yok olmalı.
    Kimse kimsenin ne giydiğine karışmamalı.

5
    1 Yorumla
    • caki56
      caki56
      +1 yıl

kendini bilmez bir sizofren o. c ye kaldiysa ulke gelecegi asil ozaman vay halimize

Yorumla
  • NurDenizz18
    NurDenizz18 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Daha çok gelişmemiz gerekirken gittikçe cahillesen bir toplumda gelecegimizi surduruyoruz ben artik cidden kız olmaktan korkar hale geldim bu nasil bir toplum yaptigi şey cok iyimis gibi birde onu destekleyen bir yığın insan var söylenecek fazla bir soz yok kadına siddete hayır dedikçe bu insanlar daha fazla turediler. her insan istedigi gibi davranma ve giyinme hakkina sahip biz bu ulkedemi evlenip dunyaya bir kız evlat getirecegiz cidden Pes!

0
    0 Yorumla
  • FapsFat
    FapsFat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

Vuran adamın ne kadar aşağılık olduğunu yazmaya gerek yok zaten. Ama bence orada ki şahitler konuşturulmalı. Ben gerçekten sadece şort giydiği için , hiçbir şey yokken tekme attığını düşünmüyorum. Öyle bişey yapsaydı etrafında ki insanlar tepki gösterirdi herhalde. Bence orada çok farklı konuşmalar da dönmüştür. Tabi tartışmanın konusu adama kadına vurma hakkını vermez orası ayrı bir konu. Kokusu çıkar yakında.

0
    0 Yorumla
  • EliteZade
    EliteZade Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 61%
    +1 yıl

Bu kadının dayak yemesinden daha kötüsü kimsenin olaya müdahale etmemesi.
    Otobüste kadını dövüyorlar ve insanlar izliyor. Biz nasıl bu kadar duyarsız olduk?

3
    0 Yorumla
  • cicikız63
    cicikız63 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Madem bu kadar sözde din düşkünü o p*zevenk o zaman şortlu bir kadın gelir gelmez indirsin başını aşşağı bakmasın kadına.. Çünkü din bunu emrediyor kalkıp kadını vurmayı değil!!!

9
    2 Yorumla
    • _papatyam_
      _papatyam_
      +1 yıl

Aynen erkeklerin tesedurude güz kapakları

Yorumla
    • cicikız63
      cicikız63
      +1 yıl

@_papatyam_ Aynen öyle canım

Yorumla
  • Kediseverkedicik
    Kediseverkedicik Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

7 kişi adam haklı demiş
    12 kişi adam haklı ama şiddet olmamış demiş

Hepiniz geberin.

10
    1 Yorumla
    • Haberver
      Haberver
      +1 yıl

Adam hakli diyenlerin kiz kardeslerini analarini eslerini de bir kenarda sikistirirlar umarim

Yorumla
  • ByToRo
    ByToRo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Burada başka bir konu daha vardır Şort giydi diye tekmeledi davası olmaz, olamaz. Böyle olsa eğer birisi çıkıp hayırdır kardeşim sen delimisin manyakmısın diye çıkışır adamı döverlerdi. Kız elbette ki haklı ama konunun tam olarak böyle geliştiğini zannetmiyorum.

4
    0 Yorumla
  • Opheli
    Opheli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Aynen şort giyen kadın şeytan ama kadına şiddet uygulamak Allah'ın kanunu uygulayan bir dindar görünümlü cahil. Sözde kadınlar Allah'ın erkeklere emanetiydi. Böyle insanlar yüzünden zaten kadın ölümleri artıyor sebebe bak ya basit mi bu kadar bir insana zarar vermek bizde basit.

1
    4 Yorumla
    • Dajsy
      Dajsy
      +1 yıl

ya ne diyim ben sana.. şort giyen kadın şeytansa sen nesin acaba?

Yorumla
    • Opheli
      Opheli
      +1 yıl

@Dajsy yanlış anlaşılmış ya yuh ben şort giyen şeytan diyerek ironi yapmak istedim heralde adam da Allah'ın kanunu uygulamak istiyor aklınca cahil işte demek istedim tamamıyla yanlış anlamışsın da hakaret neden ediyorsun sen nedin ne demek yani

Yorumla
    • Dajsy
      Dajsy
      +1 yıl

o zaman özür dilerim ama benimle birlikte 4 kişi daha yanlış anlamış demek ki -lere bakarsan. çünkü ironi böyle olmaz yapılsa dahi parantez ünlem konulur.. gerçekten cümleni okursan hak vereceksin canım tekrar özür dilerim.

Yorumla
    • Opheli
      Opheli
      +1 yıl

@Dajsy Haklısın bende farkettim eksiklik olmuşta değiştiremiyorum ki ben sinirden konuşma dili gibi yazmışım ondan belli olmuyor. Adam demiş ya şeytansın diye ondan bende aynen o şeytan sende tekmeleyerek çok dindar oluyorsun gibi birşey demek istedim ama okuyunca o çıkmıyor değiştiremedim de kaldı öyle haklısınız sizde.

Yorumla
  • Kayıkçınınküreği
    Kayıkçınınküreği Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Tanrım sen millete akıl fikir ver. Pes diyorum yaaa pees ! O tekme atanın ağzını burnunu kırmak lazım. Hayır tamam sen dindar olabilirsin ama başkasından sanane? Elalemden sanane? Ne hakla vuruyorsun? Ne haddine senin? Hayır canım en çok neye yanıyor biliyor musunuz. Kızlara tecavüz eden şeref yoksunlarına bu tepkiyi vermiyor bu zihniyet. Nereye gidiyoruz biz yaa?
    Kendi pisliğinizde boğulun diyorum.

0
    2 Yorumla
    • acmadaglarcicek
      acmadaglarcicek
      +1 yıl

Aaa öyle deme bak, ben tek cümle ettim yukarda sabahtan beri bildirim yağmurundan siteden kopamıyorum.

Yorumla
    • Kayıkçınınküreği
      Kayıkçınınküreği
      +1 yıl

@acmadaglarcicek Cevap bile verme onlara sen. Laf anlamiyorlar nasılsa

Yorumla
  • _asia_
    _asia_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Bu ne şimdi hemde İstanbul'da oluyor bu olay. Yemin ederim şu istanbul'dan arapları, suriyeliler dahil tüm mültecileri ve yobaz insanların gönderilmesi gerekli. Hem trafik sorunu çözülmüş olur hemde geriye gayet medeni bir halk kalır. Bıktım be nolmuş yani şort giyiyor diye ! Ona kalırsa bende çarşaftan nefret ediyorum çarşaflı kadınlar görmek istemiyorum

1
    0 Yorumla
  • musa1984
    musa1984 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 35%
    +1 yıl

Şort giydi diye kimseye vurmayı bırak laf bile atmak dogru degil kimseye karısmaya hakkımız yok.. . Ama olayın ne oldugunu onlar biliyo biz bilemeyiz işin içinde başka bisey vardır bence yoksa olmaz böyle bişey..

4
    0 Yorumla
  • kays-misali
    kays-misali Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 63%
    +1 yıl

erdoganin yarattigi seriat yanlisi vahsiler bunlar , laikligin önemini anlayin biraz böyle itler türemesin diye laiklik var. atamin bize biraktigi ulkemde kendini bilmezler yuzunden sorunlar yasiryoruz cok yazik...

4
    0 Yorumla
  • Sprite
    Sprite Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

al işte böyle kardeşim larına mülüman ve türk derler. rezillik boyutu budur yani. kadın haklıdır. yapar bizim insanımız. aşırı yobaz ya da uçkurculardır. yani anlamak mümkün değil. Allah türkiyede nefes alıp verenlerden uzak eylesin insanlığı...

3
    0 Yorumla
  • Casım_Abi
    Casım_Abi Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 54%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı.

Dengesiz ve vasıfsız bir adamın kendi çapında yaptığı birşey, aklı sıra dine veya toplum düzenine hizmet için milleti hizaya sokma çabası.. Daha önceden de milletin üstüne kezzap atıp kaçan bir psikopat vardı.. Şerefsizler

4
    0 Yorumla
  • aşksızprens35
    aşksızprens35 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Sozde dinimiz sevgi ve hosgoru dini yemim ediyorum islama muslumanlarin verdigi zarar hristyanlarin yahudilerin ateistlerin verdigi zarardan 1000 kat fazla

8
    0 Yorumla
  • efkarlı-ezgi
    efkarlı-ezgi Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.

Çok saçma ve bence kimse kimsenin giyimine karışamaz eğer herkes birbirinin giyimine karışsaydı bir düşünün nasıl olurdu :/ mesela açık biri gidip başörtülü birine başörtü takıyo diye dövse başörtülü biride açık bir kadını dövse yani düşünemiyorum ülkenin hali ne olurdu

0
    3 Yorumla
    • Tekelioğlu
      Tekelioğlu
      +1 yıl

karışmaması lazımda burda mesele başörtülüye karışamazsın o doğrusunu yapıyor çünkü

Yorumla
    • efkarlı-ezgi
      efkarlı-ezgi
      +1 yıl

@Tekelioğlu ben zaten karışılabilir demedim örnek verdim.

Yorumla
    • Tekelioğlu
      Tekelioğlu
      +1 yıl

yok benim bahsettiğim nokta herkes kendi doğrularını yaratıyor ona inanıyor bende buna kızıyorum. kapalıya neden kapalısın demek saçma olurdu çünkü haberdeki gün görmemiş hayvanın yaptığından bile daha saçma..

Yorumla
  • Atazberkxx
    Atazberkxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bu tarz haberleri gördükçe yaşama olan umudum azalıyor. O kızcağızın ne suçu var neden şort giyemesin ki. Nedem bir şort giydi diye ona bu yapılıyor neden! Lanet olsun bu cahiliyeti aşılamaya çalışanlar en büyük acıları çeksin okadar çok istiyorum ki :(

0
    0 Yorumla
  • nehirhazalerkin
    nehirhazalerkin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Şaka gibi ya sinirlerime hakim olamadım gercekten biz nerdeyiz nerede yasıyoruz yani ruhsal olarak normal olan biri bunu yapmaz kimseden kime ne benim eteğimden ona ne onun şortundan şuna me buna ne ya yazıklar olsun bir genc kadına da bunu yapıyorlar ya yazık

0
    0 Yorumla
  • AudemarsPiguet
    AudemarsPiguet Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Bu milletin Allah belasını versin. Hadi denyonun biri kadına tekme attı da, kimse müdehale etmedi mi? Kimse tekme atan lavuğa "hayırdır" diyemedi mi? Adam değilsiniz!

5
    0 Yorumla
  • mertbkl
    mertbkl Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Olayı görmeden yorum yapamam. Sadece kadının anlattığıyla yargıanmamalı. Belki de olay bununla başlamış olabilir ama kadının verdiği tepkinin ne olduğunu bilmiyoruz, olayın içşnde olmadan yorum yapılmamalı. Bizim insanımız küçük resimden yorum yapmaya bayılıyor, mesela başı örtülü bir kadınla başka bir sebepten kavga etsen türbanlı kadını türban taktığı için dövdüker diye haber yapılabiliyor.

3
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı.

Yeni Türkiye modern gelişen ülkemiz hayırlı olsun. Alın özgürlük alın demokrasi.

9
    1 Yorumla
    • cqlzpsmqpvqbn
      cqlzpsmqpvqbn
      +1 yıl

şimdi sokun bir tarafınıza o şer atınızı diyosun degıl mı... haklısın

Yorumla
  • aranançikolata
    aranançikolata Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Eski profilimde kadına şiddeti anlatan bir yazı buldu. Maalesef bulamıyorum. 2002'den beri kadına şiddet, taciz, istismar rakamlarını çıkartmıştım. Hem de ülke ülke. Tecavüze uğrayan kadına biz bakarız derlerse. 14 yaşındaki kızın rızası vardı derlerse tabi insan kadını eşek olarak görür. Bazı mallar de hala gider bunlara oy verir. Hatta kadınlar da bunların içinde.

2
    0 Yorumla
  • Biscuit
    Biscuit Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

Bir tane delikanlı yokmuş ki otobüste adamı dayak manyağı yapsın.

8
    0 Yorumla
  • Belinelli
    Belinelli Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Nasil bir ulkede yasiyoruz. Sonra neden inançsizsin diyorlar. Bunu yapacak kadar yobaz olan davarlarla ayni degerlere inanamam, bir daha sogudum yani.

9
    0 Yorumla
  • bayansinirli06
    bayansinirli06 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı.

İyice yobazlasiyoruz seriate gidiyoruz bu nasil is bundan 1 sene once bilr boylr olaylar yoktu. Resmen aciz durumdayiz. Okumus kadin ne giycegini senden mi ogrencek. Boylelerini sikayet edinde gorsunlwr gunlerini. Begenmeuen arap ulkelerine gider

3
    0 Yorumla
  • Elegante34
    Elegante34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Şu türbanlı tayfalarının otobüs duraklarında metroların yürüyen merdivenlerinde, cafelerde yiğişirken bir Allah'ın kulu çıkıpta 2 kelam etmezler. Din'den imandan soğuttuz lan beni

5
    0 Yorumla
  • rubarris
    rubarris Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Olayın iç yuzü farkli gibi geliyo bana ama. her ne olursa olsun asla kadına siddet olmamalı isteyen istedigini giyer bir de Istanbuk gibi gelişmis diye adlandirdigimiz bir sehirde yasanmis bu olay sonra da vay efendim Turkiye niye gelismiyor bu yobazlar yuzunden işte

0
    0 Yorumla
  • Nemesis1907
    Nemesis1907 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

o dövenı otobusun arkasına baglayıp son duraga kadar suruklemek lazım

9
    0 Yorumla
  • hakansalihoglu2
    hakansalihoglu2 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

ne alaka isteyen çıplak dolaşır kim karışabilir ki buna

al işte birde doğulu insanları savunuyordunuz istanbula göç ede ede ağzına ettiler

40 kere istanbula gittim 1 tane has istanbullu görmedim hep kürt kro mal tiplerdi

5
    0 Yorumla
  • rapcikizderler
    rapcikizderler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Bunun Islamiyetle degil egitimle alakasi vardir. Bunu yapan cahil de almasi gereken cezayi umarim alir. Olan isinde gucundeki sucsuz bir kadina olmustur, her seyden once ortadaki siddeti konusmaliyiz, adamin dinini veya neden bunu yaptigini degil. Sebebi ne olursa olsun kadina yonelik hicbir siddet kabul edilemez.

1
    0 Yorumla
  • RodinLallana
    RodinLallana Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

İnsanlara karşı bu kaba üslubundan vazgeç. İnsanların neyi eksileyip neyi seçeceğine karar veremezsin. Senin o yaratıktan ne farkında var? Madem öyle düşünmelerini istiyorsun o zaman anket yapmasaydın. Bu ülkede bebekler katledildi, biraz onlara da yardıma koşsaydınız. Bu cinsiyetçi yaklaşımınız hiç samimi değil zaten bir tek kadınlara bir şey olursa ayaktasınız.

2
    1 Yorumla
    • RodinLallana
      RodinLallana
      +1 yıl

Eksileyenler tıpkı o vahşi yaratık gibi düşünenlerdir..

Yorumla
  • hasnickdir
    hasnickdir Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Türkiye de şort ya da mini etek giyen kızlara ya da kadınlara şiddet uygulansa ortalıkta şiddet uygulanmamış kız ya da kadın kalmazdı. ben inanmadım ama doğruysa da tasvip etmiyorum. isteyen istediğini giyer.

6
    0 Yorumla
  • CENKBATU
    CENKBATU Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 47%
    +1 yıl

şrt giymeleri bana doğru gelmiyor en azında müslüman olan için ama vurmak sövmek olurmu o vuran sanki dör dörtlük müslüman zaten öyle biri olsa bunu yapmazdı bu ülkede ışid zihniyetinde ne kadar çok ahmak varmış

2
    0 Yorumla
  • Sine09
    Sine09 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı.

Ülkemizde böylesine yobaz ve saygısız insanların olması çok üzücü. Kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yok, heleki kendi kişisel tercihlerinden ötürü. Orda bulunupta buna ses çıkarmayanlarda en az o yobaz kadar suçlu.

2
    1 Yorumla
    • Sine09
      Sine09
      +1 yıl

@Marjinalmen bu dedikleriniz onu haklı çıkarmıyor. Her ne olursa olsun şiddet uygulamaya hakkı yok. Ayrıca illa yorum yapacaksanız kendi görünüşünüzü paylaşabilirsiniz. Benim görüşümün altına yorum yapmanızı gereksiz buldum. Bana hakaret ederek kendi görüşünü haklı mı çıkardınız yani. Neyse daha fazla söze gerek yok.

Yorumla
  • heliophilic
    heliophilic Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

anası babası kocası vs bişey demiyorsa kime ne? hani bazen kıskanıp da kavga çıkaran oluyor şort meselesine ama yoldan geçen adam sen kimsin j-ki şiddet uguluyorsun? bu adam ve bunu savunan 10 erkek 1 kız normal değil

2
    0 Yorumla
  • uncas71
    uncas71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

ee burası Türkiye herşey beklenir ben diyorum bu ülke'den hiç bir halt olmaz düzelmez bu ülke geri kafalılıktan kurtulmak lazım önce

5
    0 Yorumla
  • OğuzHan1272
    OğuzHan1272 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Bu sitede ne çok çomar varmış ilk şıkka oy veren 42 yoboz çomarın ta gelmişini geçmişini. git kendi karının kızının bekçiliğin yap sanane lan milletten.

5
    0 Yorumla
  • Desuyonee
    Desuyonee Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Medeniyetsiz maymunlar. Binlerce yıllık evrimden nasibini alamamışlar. Eğitimle de aileyle de ilgisi yok bunun. Beyin kullanmadığı için yıkanmaya çok açık bir durumda ve olan olmuş tabi

5
    0 Yorumla
  • Arvind
    Arvind Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Her duyduğuna inanmam. İki tarafı da dinlemek lazımdır. Belki kadın iftira ediyordur. Kaldı ki çoğunluk müslüman olan bir toplumda açık saçık giymek saygısızlıktır.

4
    2 Yorumla
    • Arvind
      Arvind
      +1 yıl

Ve de tacizdir, kadının erkeği taciz etmesidir.

Yorumla
    • Ojelitırnakk
      Ojelitırnakk
      +1 yıl

Ahaha
      Kuranı kerim buna erkeğin edebi göz kapajlarıdır der. sen nerde okudun peygamberinin böyle yaptıgını?
      Din bu mu? Nerde öğrendin kim öğretti sana

Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

banane ne giymisse giymis ama o nasil otobus soforuymus peki hic yolcu yokmuymus o dengesiz adama haddini bildirmemis

5
    0 Yorumla
  • Karpuzsuzcekirdek
    Karpuzsuzcekirdek Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

yobaz işte onlar. sanane kardeşim şort giyer, askılı giyer sen kendi yoluna bakacaksın. yakın çevreni engellersin de elalem ne giymiş sanane! şiddet uygulamak ne haddine? kim verdi o hakkı sana?

4
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (486)

14 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Anketler > Şort giydiği için otobüste tekme yiyen Ayşegül Terzi haberi hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadir Mısırlıoğlun'a Yağılan Övgüler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? 8 cevap verildi
Aslıhan Gürbüz kendisine “Çok azdım” diye DM atan takipçisini ifşa etti! Ne düşünüyorsunuz? 102 cevap verildi
Devlet Bahçeli'nin Alevilere ettiği hakaret hakkında ne düşünüyorsunuz? 16 cevap verildi
Ekrem İmamoğlu'nun seçim otobüsüne taş atılmış ne düşünüyorsunuz? 13 cevap verildi
İsmail YK Türbanlı kadınla klip çekmiş ne düşünüyorsunuz? 12 cevap verildi
Muharrem İnce’yi “Hakkımı helal etmiyorum” diyerek protesto eden kadına küfür edildi! miş,... 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • "Hiçbir şey olmamış gibi davranmak" neden içimizde bir şeyleri eksiltir?
  • Benimle ilgili bir şey söyler misin?
  • Cinsiyet değiştirmiş biriyle sevgili olur musun?
  • Ansızın gelen acıkmaya hangi pratik atıştırmalık ve lezzet iyi gelir?
  • Kadınlar neden eski sevgiliye geri dönmez, derin aşk yaşasa bile sebep ne olur?
  • Yemek yapma konusunda, seni alan vezir mi olur rezil mi?
  • En son ne zaman kokoreç yediniz?
  • Kadınlar mı daha estetik, erkekler mi?
  • Dolunay Etkisini Hissetmeye Başladınız mı?
  • Bir ilişkide aşkın bittiğini ama sevgi ve saygının devam ettiğini fark etsen, o ilişkiyi sürdürür müsün yoksa noktalar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨