Aile kavrami kutsal midir sizce ? Ozel midir ?

Bence degildir. Tamamen toplum uydurmasidir. Yok anne kutsalmis, baba koruyucuymus. Aile onemliymis. Geciniz efendim. Ben cocukken babam tarafindan duvara firlatildim nedeni ise 5 yasinda yaramazlik yapmis olmammis, annem tarafindan insanlar icinde rezil edildim yuzum kizardi, utandim sosyal fobi olustu bende insanlar bana gulecek asagilayacak diye gecirdim lise hayatini. Haftasonu disari cikmama izin vermezlerdi genelde asosyal oldum onlarin yuzunden. Bir kereside eve gece 11 gibi gelince babamdan 1 saat azar yedim ve odama gidip agladim essek gibi adam halimle. Sosyal olani miksinler dedim. Hakkimi savundum azar yedim. Konustum, terbiyesiz oldum. Sustum, ezik oldum. İstemedigim bir bolume yolladilar tercih listesini onlar yapti.

Universitede gelistim. Sosyal fobiyi yendim, guclendim, iletisimimi kuvvetlendirdim. Kizlarla yakinlastim, kitap okudum, dil kursuna dans kursuna gittim, fitness yaptim. Ve bunlara ailem bir bok katki saglamadi ben yaptim. Etrafimda boyle olan da cok insan var. Aile kutsal falan degil. Her aile degil.

Sizce kutsal midir aile ?
Aile kavrami kutsal midir sizce ? Ozel midir ?